Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vidi ovoga gdje utjehu i nadu trazi,..hahahahahaaavenija je napisao/la: ↑11 maj 2020, 14:46Ima i gorih u Njemackoj od Zvijezde pa su opstali, ako savez ne moze omoguciti klubu da se bori na terenu ne mozes ga iz kancelarije izbaciti u nizi rang.
Primili su 141 gol, završili sa minus šest bodova, ali su uspjeli ostati u ligi.
Ostanak njemačkog niželigaša SG Neustrand bi se mogao okarakterisati kao najluđi u historiji.
https://sportsport.ba/fudbal/primili-su ... rnIhITyoR4
Takve su odluke i u Njemackoj, omogucili su zavrsnicu sezone gdje je to moguce, u prva dva ranga, a u svim ostalim nema ispadanja jer nema takmicenja do kraja sezone.
Sta te to cudi, pa i prosli su put opstali u kancelariji kad su Borca izbacili, izboriti se na terenu je za njih nepoznat pojamPappiPapp je napisao/la: ↑11 maj 2020, 16:21Vidi ovoga gdje utjehu i nadu trazi,..hahahahahaaavenija je napisao/la: ↑11 maj 2020, 14:46Ima i gorih u Njemackoj od Zvijezde pa su opstali, ako savez ne moze omoguciti klubu da se bori na terenu ne mozes ga iz kancelarije izbaciti u nizi rang.
Primili su 141 gol, završili sa minus šest bodova, ali su uspjeli ostati u ligi.
Ostanak njemačkog niželigaša SG Neustrand bi se mogao okarakterisati kao najluđi u historiji.
https://sportsport.ba/fudbal/primili-su ... rnIhITyoR4
Takve su odluke i u Njemackoj, omogucili su zavrsnicu sezone gdje je to moguce, u prva dva ranga, a u svim ostalim nema ispadanja jer nema takmicenja do kraja sezone.
U Njemackoj.![]()
![]()
![]()
Ko o cemu, ku*ava o postenju. Kazu medijski naslovi 23.05.2012 'Leotar IZNENADIO Zeljeznicar i sacuvao prvoligaski status, Sloboda ispala nakon 43 godine' Sportski prijatelji Zeljeznicar i Leotar su npr digli sportsko prijateljstvo na visi nivo, pitajte navijace Slobode, jednog od 5 najvecih probosanskih klubova.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Ili, možda ćemo njih i njihove kriminalce iz saveza gledati u novim ulogama, recimo neka izjavica tipa: "mi smo uvijek bili za nastavak prvenstva".
Molim vas ako ima neko upućen, javite koliko novca ste dobili od stranaka, "preko projekata". Isključivo mislim na ova dva bratska kluba.
I ako dođe do prekida prvenstva, nece biti šampiona.Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 16:46Ko o cemu, ku*ava o postenju. Kazu medijski naslovi 23.05.2012 'Leotar IZNENADIO Zeljeznicar i sacuvao prvoligaski status, Sloboda ispala nakon 43 godine' Sportski prijatelji Zeljeznicar i Leotar su npr digli sportsko prijateljstvo na visi nivo, pitajte navijace Slobode, jednog od 5 najvecih probosanskih klubova.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Ili, možda ćemo njih i njihove kriminalce iz saveza gledati u novim ulogama, recimo neka izjavica tipa: "mi smo uvijek bili za nastavak prvenstva".
Molim vas ako ima neko upućen, javite koliko novca ste dobili od stranaka, "preko projekata". Isključivo mislim na ova dva bratska kluba.
Kakvi bi bili postovi plave ku*ave da je ku*ava prva na tabeli? E neces...
Ja bih da se prvenstvo nastavi. Samo ne zelim u jednom jedinom slucaju, a to je da je plava ku*ava druga na tabeli. Posto jeste, zelim vam da patite sto duze i jace, ako bude kako se pretpostavlja da ce biti. Jos je veca fora sto ste nas dobili oba puta. Zal ce biti veci.
Vidjet cemo... francuski scenarij...nije nemoguce.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 16:53I ako dođe do prekida prvenstva, nece biti šampiona.Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 16:46Ko o cemu, ku*ava o postenju. Kazu medijski naslovi 23.05.2012 'Leotar IZNENADIO Zeljeznicar i sacuvao prvoligaski status, Sloboda ispala nakon 43 godine' Sportski prijatelji Zeljeznicar i Leotar su npr digli sportsko prijateljstvo na visi nivo, pitajte navijace Slobode, jednog od 5 najvecih probosanskih klubova.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Kakvi bi bili postovi plave ku*ave da je ku*ava prva na tabeli? E neces...
Ja bih da se prvenstvo nastavi. Samo ne zelim u jednom jedinom slucaju, a to je da je plava ku*ava druga na tabeli. Posto jeste, zelim vam da patite sto duze i jace, ako bude kako se pretpostavlja da ce biti. Jos je veca fora sto ste nas dobili oba puta. Zal ce biti veci.
O kakvoj patnji i žalu pišeš kume![]()
Ma kakvi.
Trebaju počet za 7 dana? Koliko ja znam samo za švabe se zna konkretan datum ili nisam u toku?
Evo i da ima slucajeva . I?
Ma mozemo samo pretpostavljati. Opet kod nas su svi odigrali tacno po dva puta sa svakim, ne bi bilo ni neregularno. Ja bih volio gledat tekme prvenstveno.. No ako ne bude moguce, jasno da prizeljkujem francuski scenario, svi bi tako, moze palamudit i lazno moralisat ko sta hoce sa pozicije drugog, treceg itd...let3 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 17:08Ma kakvi.
Niti smo mi Francuska, niti je ista prica u pitanju. Tamo je PSG davno osigurao naslov, bježi drugom 15 boba.
Ovdje ako se prekine ce biti onaj scenario što je Sisoje Husić rekao neki dan - nema šampiona, ide se u Evropu po poretku na tabeli, nacionalni kljuc zadovoljen i svi sretni, niko nece ispasti, niko nece ni uci u ligu. Ove iz druge lige koji su trebali uci, ko yebe![]()
Realno, smiješan scenario, složicemo se svi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.