FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jedino De Jong od tih navedenih moze u istu recenicu sa Busquetsom. Arthur i Pjanic su tu negdje igracki, miljama udaljeni od Sergia.
Citajuci komentare a negledavsi utakmice covjek stice dojam da su Buskec i De Jong neka napredna verzija Cavija i Inieste a Pjanic i Arthur ,Fletcher i Carrick.
Yebo mater koliko su prva dva dobra , nije mi jasno kako ne drze sredinu terena , njima treci ni ne treba.
Cirkus
Yebo mater koliko su prva dva dobra , nije mi jasno kako ne drze sredinu terena , njima treci ni ne treba.
Cirkus
- ElCartel11
- Kontakt:
Busquets od prije 5 god da, današnji Busquets je taraba i sprdnja protiv jakih klubova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Busi se vratio u život pod vodstvom Setiena.
Giovane Élber (bivši napadač Bayerna): "Kad je Coutinho iz Barcelone stigao u Bayern, svi su očekivali da ćemo gledati onog Coutinha iz Liverpoola gdje je pružao sjajne partije. Ipak, u klub je došao iz Barcelone gdje se stvari u jednoj sezoni nisu dobro odvijale za njega. Mislim da je kod njega riječ o problemu mentalne prirode."
"Mislim da je on osoba koju je lako potresti kad se stvari ne odvijaju dobro. On nije neko ko će reći: 'Ja sam Philippe Coutinho i idem srediti stvar!' Mislim da mu nedostaje agresivnosti. Šteta... Ipak se radi o sjajnom igraču."
"Mislim da je on osoba koju je lako potresti kad se stvari ne odvijaju dobro. On nije neko ko će reći: 'Ja sam Philippe Coutinho i idem srediti stvar!' Mislim da mu nedostaje agresivnosti. Šteta... Ipak se radi o sjajnom igraču."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mnogo riječi a mogao je jednostavno reći da je pichka.Chinaglia je napisao/la: ↑12 maj 2020, 21:11Giovane Élber (bivši napadač Bayerna): "Kad je Coutinho iz Barcelone stigao u Bayern, svi su očekivali da ćemo gledati onog Coutinha iz Liverpoola gdje je pružao sjajne partije. Ipak, u klub je došao iz Barcelone gdje se stvari u jednoj sezoni nisu dobro odvijale za njega. Mislim da je kod njega riječ o problemu mentalne prirode."
Buskec je sigurno igrac koji ima najbolji osjecaj za prostor i tajming ali svaki drugi segment igre je odron teski.Danas je toliko spor da je ono od prije 5-6 godina bilo neko ultra wh izdanje.Iniesta i Cavi su njegovi partneri ,ostali ne mogu njegovu glavu ispratiti a on se ne moze adaptirati na fizikalije.Gotivim ga jer je dao mnogo klubu ali je vrijeme da postane igrac rotacije i prva izmjena.
Nema se šta dodatiJoeBleck je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:20Buskec je sigurno igrac koji ima najbolji osjecaj za prostor i tajming ali svaki drugi segment igre je odron teski.Danas je toliko spor da je ono od prije 5-6 godina bilo neko ultra wh izdanje.Iniesta i Cavi su njegovi partneri ,ostali ne mogu njegovu glavu ispratiti a on se ne moze adaptirati na fizikalije.Gotivim ga jer je dao mnogo klubu ali je vrijeme da postane igrac rotacije i prva izmjena.
Ovdje se Busi vec duže vrijeme pljuje i tjera, a nije to zaslužio... on može dati još par dobrih sezona , ako ništa kao igrac rotacije defitnitivno.
15- 20 utakmica kao starter, što da ne.
Gdje ces bolan to reci. Pa De Jong jucer poceo igrat ozbiljan fudbal a ti njega bi stavio u istu recenicu sa Busijem, pa i Pjanicem. Mora Frenkie jesti jos puno pure da bude kao Busi (I Pjanic).
A ovo sto stavljas Arthura u isti kos sa Pjanicem je cist kriminal. Ovaj prvi mu moze samo kopacke nositi (trenutno, jer ne kazem da nemoze biti cak ni bolji u buducnosti).
@igrajlopte 🐦
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Busquets je najgora moguca stvar koja se desila Barceloni. Guardiolina Barcelona nikad nije uspostavila dominaciju zbog njegovih ocajnih igara pogotovo u LP gdje su Barcu gazili upravo zbog toga sto nemaju nekog tipa Casemiro na sredini uz dva kreatora. Xavi i Iniesta mu napravili karijeru, cim su oni otisli propale su i Barcelona i Spanija, a i Busquets pokazao svoje igracko umijece.
Trenutno daleko najgori igrac uz Rakitica u timu. Igrac manje i sve dok je on na terenu ovaj tim nikad nece uzeti LP.
Trenutno daleko najgori igrac uz Rakitica u timu. Igrac manje i sve dok je on na terenu ovaj tim nikad nece uzeti LP.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Hahaha,
haman dobra albanka
haman dobra albanka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pazi šta pišeš, nemoj Evandera da ti zovemoWandelanoite je napisao/la: ↑13 maj 2020, 00:04Busquets je najgora moguca stvar koja se desila Barceloni. Guardiolina Barcelona nikad nije uspostavila dominaciju zbog njegovih ocajnih igara pogotovo u LP gdje su Barcu gazili upravo zbog toga sto nemaju nekog tipa Casemiro na sredini uz dva kreatora. Xavi i Iniesta mu napravili karijeru, cim su oni otisli propale su i Barcelona i Spanija, a i Busquets pokazao svoje igracko umijece.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
FDJ je generacijski igrac koji je u stanju promjeniti fudbal kakav poznajemo, Pjanic je samo dobar igrac i prolaznik u istom.ReX je napisao/la: ↑12 maj 2020, 23:51Gdje ces bolan to reci. Pa De Jong jucer poceo igrat ozbiljan fudbal a ti njega bi stavio u istu recenicu sa Busijem, pa i Pjanicem. Mora Frenkie jesti jos puno pure da bude kao Busi (I Pjanic).Samo polahko jarane.
A ovo sto stavljas Arthura u isti kos sa Pjanicem je cist kriminal. Ovaj prvi mu moze samo kopacke nositi (trenutno, jer ne kazem da nemoze biti cak ni bolji u buducnosti).

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- NeumjesanTip
- Kontakt:
To što si postavio su vjerovatno tvoji roditelji postavili ispod svake tvoje slike.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Buskets je zreo za klupe, nemojmo se zanositi.
Ali problem kluba je sistemski, ne igrački, bar ne u tolikoj mjeri igrački.
Ne zna se ko pije, ni ko plaća u vrhu klubu.
Ali problem kluba je sistemski, ne igrački, bar ne u tolikoj mjeri igrački.
Ne zna se ko pije, ni ko plaća u vrhu klubu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- AlfredNobel
- Kontakt:
Novinar Xavier Bosch: "Najučestaliji fenomen koji se sreće u Barceloni je svojevrsna 'opsjednutost' jednim fudbalerom. Taj pojedinac naprosto mora doći u klub, jer će u suprotnom biti smak svijeta. Sada to gledamo na slučaju Lautara Martíneza."
"Cesc Fàbregas je također dobar primjer te zaluđenosti. Barcelona ga je čekala nekoliko godina, zbog njega su propustli priliku dovesti neke druge igrače i svi su bili presretni kada je on stigao u klub. Međutim, nakon svega tri sezone Cesc je napustio Barcelonu na sporedni izlaz."
"Zatim imate i primjer Philippea Coutinha, kojeg je dočekala Cescova sudbina. U početku su svi bili sretni, a onda potpuna suprotnost... Lično nemam ništa protiv Lautara i smatram da je on jako dobar fudbaler koji igrom malo podsjeća na Luisa Suáreza, ali trebamo biti realni. Govorimo o napadaču koji u prosjeku postiže pogodak svakih nekoliko utakmica te je profesionalni igrač tek četiri godine. Ne smijemo biti opsjednuti i njime. Mora se imati u vidu da igrači dolaze i odlaze, ali Barcelona ostaje."
"Cesc Fàbregas je također dobar primjer te zaluđenosti. Barcelona ga je čekala nekoliko godina, zbog njega su propustli priliku dovesti neke druge igrače i svi su bili presretni kada je on stigao u klub. Međutim, nakon svega tri sezone Cesc je napustio Barcelonu na sporedni izlaz."
"Zatim imate i primjer Philippea Coutinha, kojeg je dočekala Cescova sudbina. U početku su svi bili sretni, a onda potpuna suprotnost... Lično nemam ništa protiv Lautara i smatram da je on jako dobar fudbaler koji igrom malo podsjeća na Luisa Suáreza, ali trebamo biti realni. Govorimo o napadaču koji u prosjeku postiže pogodak svakih nekoliko utakmica te je profesionalni igrač tek četiri godine. Ne smijemo biti opsjednuti i njime. Mora se imati u vidu da igrači dolaze i odlaze, ali Barcelona ostaje."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dovoljno je pogledati statistiku tog Busquetsa i uporediti je sa nekim igracima, recimo Rakitic za vise od duplo manje minuta ima bolju statistiku.
Dovoljno je na Youtube pogledati njegove video zapise i dobre poteze, 10 minuta pirueta strasno nepotrebnih i pas prvom do sebe. Tuzno je da jedan tako jadan igrac ima skoro 10.000 minuta vise od Xavija i Inieste u Barceloni.
Covjek koji nema apsolutno nijedan kvalitet osim tih pasova prvom do sebe i igranjem pod presingom gdje zna napraviti dobar potez navuci jednog, dva, tri protivnicka igra i onda proslijediti loptu dalje.
Dovoljno je na Youtube pogledati njegove video zapise i dobre poteze, 10 minuta pirueta strasno nepotrebnih i pas prvom do sebe. Tuzno je da jedan tako jadan igrac ima skoro 10.000 minuta vise od Xavija i Inieste u Barceloni.
Covjek koji nema apsolutno nijedan kvalitet osim tih pasova prvom do sebe i igranjem pod presingom gdje zna napraviti dobar potez navuci jednog, dva, tri protivnicka igra i onda proslijediti loptu dalje.
MES QUE UN CLUB!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Argentinac će godišnje zarađivati 13 milijuna eura + bunusi, a jedino šta nedostaje je dogovor između klubova. Barcelona nudi 60-70 milijuna eura + Vidal i jedan od trojca Semedo, Emerson, Firpo, dok s druge strane milanski Inter traži najmanje 90 milijuna eura!
Rakitic i Busquets nisu ista pozicija. Valjda ti je to jasno.Wandelanoite je napisao/la: ↑13 maj 2020, 10:59Dovoljno je pogledati statistiku tog Busquetsa i uporediti je sa nekim igracima, recimo Rakitic za vise od duplo manje minuta ima bolju statistiku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.