pogrijesio si profil

hahahahahahahahhaah.... Dje ba na Kovacima hahahahahaha A maloprije napiso na Cekalusi, de se ba odluci i dogovori sa sobom levatudejavu je napisao/la: ↑12 maj 2020, 21:58Stroj1946 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 21:27Lupas ko maksim po diviziji. Drugo, to sto se skupljali par puta po starom gradu, ne samo u Cekalusi i to je to sto vas je bilo po tim mahalama okolnim, jer vas prije rata vas po mahalama u starom gradu nije bilo puno, a bgmi ni danas. Jedino gdje vas je bilo dosta to je bistrik, sirokaca, (mahmutovac, toka dzeka, inace poznata naselja bila po dosljacima iz istocne bosnedejavu je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:53
zracis inteligencijom, kao i vecina tvojih 15-godisnjih vrsnjaka istomisljenika![]()
Osnivac Zeljeznicara - Dimitrije Dimitrijević, koji je rođen i odrastao u centru grada na Mejtašu, u Čekaluši
Redovno okupljanje Manijaka sve do samog rata pa nekad i poslije su bili Kovaci, par stotina metara od Sebilja. Dok su se HZ vecinom skupljale po novom gradu.
Za ubuduce, preporucio bih ti da procitas taj citav Osimov intervju za kojeg se vi maloumnici godinama hvatate, a uopste ga ne kontate
). HZ su se skupljali kod sebilja, kod mene na kovacima samo lokalna raja, bilo je po vratniku na mejdanu, kod inat kuce itd., a bjelave, dzidzikovac, mejtas, visnjik ne moram spominjat, kod sarajke kasnije organizovano. Samo sto to skupljanje nije bilo ko danas. Ozbiljnija okupljanja su bila nakon 1987, kad se pocela furat ultra scena. Mogu i ja napisati da su se HZ prije skupljala u hrasnom, na malti, na C'vili itd. kad su isli na tekme, a to su bili samo oni koji su navijali za Saraj'vo. Opet lupas nebuloze.
![]()
![]()
Manijaci su se redovno okupljali na Kovacima do rata, ti da si na Kovacima citav zivot znao bi to i ko po tim mahalama zivi. Dok ste se vi, ponavljam vecinom okupljali po novom gradu gdje ste se i osnovali. Znas li to? A te suplje i mitomanske oko naselja mozes prosipati mortemu i ostalim papcima vrsnjacima, oni ce ti vjerovat![]()
e jesi si se izofiro, bas si se izofiro
Jos vise im je krivo sto je svaka nasa titula cista ko suza, a oni i ono sto su osvojili sami priznali da su kupili/ukrali
Za 10 godina ide prica kako ih je zbog udbaskog kluba, protjerala udba sa Koseva 1947Hajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:13Uvjek ste na silu pokusavali dokazati da vas ima masa u Starom Gradu i Centru. A sva ta naselja su 80 - 20% bordo.
Bistrik jedino negdje 50 - 50%.
Al dobro hajd...
Btw. Udba u poredjenju sa naseljem koje se i zvalo "Paveliceve barake", zvuci ugodno i superiorno, po svakom osnovu![]()
Stroj1946 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 21:52Sarajevska Grbavica počela se graditi 1948. godine, mada su prva radnička naselja nikla u vrijeme Drugog svjetskog rata, kada je Sarajevom rukovodila fašistička marioneta NDH. Tada su građene tzv. Pavelićeve kuće u kojima je naseljavana radnička klasa potrebna za rad na željeznici.
![]()
![]()
Nikad na silu, to su cinjenice koje ovdje svi znaju. Zapravo vi ste ti cija je vecina uvijek na silu furala ta naselja, vodjeni kompleksom imena kluba. Pa danas imas onu 'grad je nas' a oni jadni dodju do grada sa 3 gradska prevoza. Mi nikada to nismo furali, nikada nismo imali taj kompleks 'ja sam Sarajlija ko te ****' i nikada nismo bili opsjednuti sa takvim stvarima opcenito. Sve dok si raja i dok postujes ovaj grad, mozes biti i iz Breze sto se mene tice
Jbm ti sunce kakva ograničenost,nevidjenoKockoglavi je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:52Sta reci za klub koji u svom nazivu ima slova Ž,LJ,Č.
Cirkus
Hahaha samo se opusti ,dobit ces secer.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:50Jbm ti sunce kakva ograničenost,nevidjenoKockoglavi je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:52Sta reci za klub koji u svom nazivu ima slova Ž,LJ,Č.
Cirkus
Pozdrav za forumske navijace iz Breze,Olova,Bihaca i ostatka Krajine!
Opustit cu se kad se rijesimo pitarske mitomanijeKockoglavi je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:57Hahaha samo se opusti ,dobit ces secer.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:50Jbm ti sunce kakva ograničenost,nevidjenoKockoglavi je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:52Sta reci za klub koji u svom nazivu ima slova Ž,LJ,Č.
Cirkus
Pozdrav za forumske navijace iz Breze,Olova,Bihaca i ostatka Krajine!
Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:12Gledaj ovo. Rodjen u bihacu, nakon sto je u novembru mjesecu na porodilistu umrlo preko 20 beba od bakterije. Samo su dvije uslovne i dobre bolnice bile gdje su moji bili sigurni u uslugu, jedna od njih bihac odakle mi je mama.
Otac mi je sarajlija, a stan su imali u vase miskina, gdje je kao dijete igrao lopte. To je ulica istog naziva kao vas klub zamalo.
Moj djed je tu se rodio kao i njegov otac.
Dakle, to sto sam rodjen zbog sigurnosti u bihhacu, ne cini me manje sarajlijom jer su mi korijeni tu. I ponosan sam na taj svoj krajiski dio sebe. Preponosan.
A sad, budite ljudi i skupite pare da igracima bar za goriva podjelite jer amar ocito nece
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 32 gosta.