"KANA neće biti ljut na mene, samo je pitanje kad"

"KANA neće biti ljut na mene, samo je pitanje kad"
“Zajmović će pogoditi iz prve, samo je pitanje kad.”
"Veseli će prestati zapinjati pred go...ma ništa"
Je.bi se, ne bacaj loze, taman se smirila malo situacija, napisalo se gluposti za mjesec dana sa obe straneConvicts1988 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:59Pastrmka prop'o, nema turizma. Umjesto Čeliku, šaljem njemu za osnovne potrebe.
Stipu brato i onda pastrmka kriv kad podju upadat i kmecat rumenog lica pljuju nam na Celik i Zenicu. Pa sve je od ovog isfrustriranog degenerika i krenulo. Idi bola bavi se svojim klubom ne mozete 100 clanskih skupiti. Mi prva tri dana u federalnoj kad su pustene imali 800 clanarina. Razumijem i njihovu frustraciju,kazu kad su procesljali papirologiju Olgun nista nije ulozioManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 maj 2020, 00:07Je.bi se, ne bacaj loze, taman se smirila malo situacija, napisalo se gluposti za mjesec dana sa obe straneConvicts1988 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:59Pastrmka prop'o, nema turizma. Umjesto Čeliku, šaljem njemu za osnovne potrebe.
Želim svrabčićima da se bavimNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 maj 2020, 00:50Stipu brato i onda pastrmka kriv kad podju upadat i kmecat rumenog lica pljuju nam na Celik i Zenicu. Pa sve je od ovog isfrustriranog degenerika i krenulo. Idi bola bavi se svojim klubom ne mozete 100 clanskih skupiti. Mi prva tri dana u federalnoj kad su pustene imali 800 clanarina. Razumijem i njihovu frustraciju,kazu kad su procesljali papirologiju Olgun nista nije ulozioManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 maj 2020, 00:07Je.bi se, ne bacaj loze, taman se smirila malo situacija, napisalo se gluposti za mjesec dana sa obe straneConvicts1988 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:59Pastrmka prop'o, nema turizma. Umjesto Čeliku, šaljem njemu za osnovne potrebe.a kacio im turske zastave po klubu i prosipao ublehe. Ovi mu jos vjerovali i drkali na njegove supljake o evropskom Celiku
zesce junetine
Mene bi da sam na njihovom mjestu sramota bila ista napisati. Toliko blamaza su priredili da nisu ismijavani ni sekundu koliko su se trebali. Neka vide da je u maloj iskompleksiranoj cimpanzi sa vlasickim humorom problem
![]()
Manijaci ne žele da se nastavi sezona bez prisustva navijača
Jasan stav navijača Željezničara
The Maniacs: ''Tražimo od UEFA-e i nacionalnih saveza da stanu i prekinu fudbalska natjecanja''
Dobro glupko jel imate tunel i ostala sredstva za tekmu?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑13 maj 2020, 00:57pa po trenutno nametnutim uslovim karantina, putovanja, seroloskih i obicnih testiranja itd itd i koliko sve to kosta, u ovom momentu mislim da pored Azmira ni jedan tim u ligi nije u stanju da se takmici i ispostuje sve to
a ako iste mjere ostanu i do pocetka slijedece sezone, a vrlo je izgledno da hoce jer eto augusta za 3 mjeseca, u najboljem slucaju 4-5 ekipa bi bilo spremno da pocne sezonu.
eh sad da li su takve i tolike mjere stvarno potrebne, ili ce biti znacajno relaksirane kad se postigne cilj i okonca liga, ostaje da se vidi
sa medicinskog i naucnog aspekta nema nikakvog opravdanja da se u junu ne igra, a u augustu igra, ili da se u junu igra po jednim a u augustu po totalno relaksiranim mjerama.
Neki novinari traže klikove pa stave naslov koji služi za to, a neki su opet samo glupi da skontaju. Traži se potpuna obustava nogometa u Evropi ako nema navijača. Nema onda ni evropskih takmičenja, osim na PES možda...TheIvicnjak je napisao/la: ↑13 maj 2020, 08:16Ovo je ono sto sam od prvoga dana pisao ovdje. nk zeljA je najveci zagovornik prekida prvenstva jer im odgovara drugo mjesto i plasman u evropu.
Jasan stav navijača ŽeljezničaraThe Maniacs: ''Tražimo od UEFA-e i nacionalnih saveza da stanu i prekinu fudbalska natjecanja''
Objasnio im kamatar da su oni najveci protivnici nastavka prvenstva.
Nije lutvo bez razloga vracen na forum(e) i drustvene mreze da pocne pricu o tome kako Pitari koce nastavak![]()
![]()
![]()
TheIvicnjak je napisao/la: ↑13 maj 2020, 08:42Nisu oni to sami pisali. Udba ih natjerala.![]()
P.S. Pitar selimovic im zavrnuo pipu. Malo mu fan shop, hoce frajer jos![]()
A neki ''navijaci'' su dovoljno inteligentni da ne shvataju da im klub nema novaca ni da organizuje izlet na vrelo bosne a ne neke utakmice, pogotovo evropske. Sad je jedini plan i san da se sve potpuno zaustavi pa da uefa da neku crkavicu klubovima koji su trebali igrati evropska takmicenja.rtm86 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 09:11Neki novinari traže klikove pa stave naslov koji služi za to, a neki su opet samo glupi da skontaju. Traži se potpuna obustava nogometa u Evropi ako nema navijača. Nema onda ni evropskih takmičenja, osim na PES možda...TheIvicnjak je napisao/la: ↑13 maj 2020, 08:16Ovo je ono sto sam od prvoga dana pisao ovdje. nk zeljA je najveci zagovornik prekida prvenstva jer im odgovara drugo mjesto i plasman u evropu.
Jasan stav navijača ŽeljezničaraThe Maniacs: ''Tražimo od UEFA-e i nacionalnih saveza da stanu i prekinu fudbalska natjecanja''
Objasnio im kamatar da su oni najveci protivnici nastavka prvenstva.
Nije lutvo bez razloga vracen na forum(e) i drustvene mreze da pocne pricu o tome kako Pitari koce nastavak![]()
![]()
![]()
Nebi oni ni docekali ljeto. Vec u prvom kolu nastavka bi Celiku bila vracena ona 3 boda koja su im ukrali na foru jer su oni sada u 100 puta goroj situaciji nego sto je tada bio celik. Igraci im prose, kamate rastu, a selimovic vise neda kesa.Zip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 09:13TheIvicnjak je napisao/la: ↑13 maj 2020, 08:42Nisu oni to sami pisali. Udba ih natjerala.![]()
P.S. Pitar selimovic im zavrnuo pipu. Malo mu fan shop, hoce frajer jos![]()
![]()
![]()
Ja mislim da su ovi "plavi" ovde vise zato sto mrze Sarajevo, jer pravi isinski navijaci komsija su za prekid prvenstva, pa im ne odgovara da se liga prekine.
Znaju i oni ako bi se liga nastavila da bi na ljeto mozda kljuc u bravu bio.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, Antikloc, antisisoja1919, Arhitekt, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, lumani, NazorUso, VolimBiH96 i 123 gosta.