UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
I jako malo ljudi je padalo na doping koliko puta je on. Nonsense je njega dovoditi u bilo kakvu priču kao takvog (samo moje mišljenje). Ne znam, sve ukupno gledano Khabib i GSP ostavljaju dojam istinskih šampiona i kao osobe koje će se duže pamtiti. McGregor također, ali iz nekih drugih razloga.
embrace the chaos
Denno je napisao/la: ↑12 maj 2020, 19:06I jako malo ljudi je padalo na doping koliko puta je on. Nonsense je njega dovoditi u bilo kakvu priču kao takvog (samo moje mišljenje). Ne znam, sve ukupno gledano Khabib i GSP ostavljaju dojam istinskih šampiona i kao osobe koje će se duže pamtiti. McGregor također, ali iz nekih drugih razloga.
Po cemu ce se pamtiti Khabib? Po druzenju i poslovnoj suradnji sa olosom svjetskim,kriminalcima i clanovima terorisrtickih organizacija? Po naslinickom ponasanju cim ga pogledas? Po ismijavanju beskucnika dok im daje dolar za sklekove? Itd
Pusti tu pricu.
Jones jest na "sokovima'" al kako i sam rece jednom Cormieru nisu te pikogrami "namjestili" kroz cijelu rundu na high kick. Skillset i rezime Jonesa je nekoliko nivoa iznas ogromne vecine mma boraca ikad.
Vjerujem da bi i mimo oktagona taj dominirao u tzv ulicnim uslovima jer je sve samo ne jednolican.
Olos je i smece od osobe ali kao borac...
U mojim ocima npr. Jordan ne bi bio goat kosarke da je nekada padao na doping testovima, bez obzira na to sta radio van terena.. tj bez obzira da l bi bio najvece g*vno i pijanica ili uzorni gradjanin.
Ni meni se ne sviđa ta strana Khabiba i njegovo prodavanje kao "good guy", prodaje nekakve priče za Conora a maltene isti. Licemjer. Ali gledajući ono što je pokazao u oktagonu, u svojoj kategoriji, je nenadjebivo. Toliko dominantno, takav skor i statistike na takvom nivou, je baš rijetko. Ne pada mi niko na pamet da je nešto slično uradio. Spomenuo sam već GSP-a, čovjek karakter i u borbi i van borbe, koliko znam nema mrlju u karijeri, upisao je 2 poraza i oba je osvetio. Fedor je također jedan od velikana igre, ali se upropastio što nije podvukao crtu na vrijeme.Marvin je napisao/la: ↑13 maj 2020, 08:29
Po cemu ce se pamtiti Khabib? Po druzenju i poslovnoj suradnji sa olosom svjetskim,kriminalcima i clanovima terorisrtickih organizacija? Po naslinickom ponasanju cim ga pogledas? Po ismijavanju beskucnika dok im daje dolar za sklekove? Itd
Pusti tu pricu.
Jones jest na "sokovima'" al kako i sam rece jednom Cormieru nisu te pikogrami "namjestili" kroz cijelu rundu na high kick. Skillset i rezime Jonesa je nekoliko nivoa iznas ogromne vecine mma boraca ikad.
Vjerujem da bi i mimo oktagona taj dominirao u tzv ulicnim uslovima jer je sve samo ne jednolican.
Olos je i smece od osobe ali kao borac...
Za Jonesa, kvalitete i talenat se slažem, ali šta mu vrijedi kad su mu više puta potvrđene nedozvoljene supstance. Koliko mu je to pomoglo ili ne, ja pojma nemam, samo mi je to nesportski i glupo ga svrstati kao najvećeg pored ljudi koji imaju slična dostignuća, stečena bez hemije.
embrace the chaos
- AshburtonG
- Kontakt:
Olos i smece od osobe, a kao borac i sportista pao par puta na dopingu. Izgubio 2 zadnje borbe, a UFC masinerija nije dozvolila da mu se uprlja CV. Savrsen kandidat za GOATa.
Sto se tice Khabib i njegove asocijacije sa Khadyrovom i sa ostalom bagrom a i "prijateljskom" odnosu sa Putinom, ocekivao sam da ce ljudi sa Balkana bolje razumiti (ne mora se slagati, isto kao sto se ja ne slazem) nego neko sa zapada. Nije to bas tako crno bijela prica, sto bi rekli to je klasicna igra na marginama. Dagestan kao drzava unutar Rusije nije u povlastenom polozaju, to svi znaju 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
2:15 ??????????????????????????????????
⚜️~⚜️~⚜️
Khabibov stari u komi.
Hahahahahah, zalij ga kiselom vodom i bit ce dobar.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Donnie Darko
- Kontakt:
bas me zanima koliko je prodano od ovoga
da je najveca **** u univerzumu imao bi slucajnu pobjedu
Ybg. nek proda mec za 5 stoja, bolje to nego kopati kanal 

Ti ko da nisi iz Zenice i ne znas MudedaDonnie Darko je napisao/la: ↑13 maj 2020, 23:32bas me zanima koliko je prodano od ovoga
da je najveca **** u univerzumu imao bi slucajnu pobjedu
De za ove koji nisu odrasli uz željezarin dim, objasni koja je dijagnoza doticnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.