Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vrati se na moj raniji post i opleti ako si na tom nivou rapa
Osim13 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 18:52https://www.klix.ba/magazin/muzika/gita ... /200512114
Dugo je ova gitara bila tema sudskog postupka. Igrama sudbine je završila kod Kurtovog zeta deb.ila, u sve se dro.lja Love uključila. Nisam znao da su riješili ipak to. Moguće da je zato i na aukciji.
ja sam dijete kasnih devedesetih tako da sam kao dijete slusao 50tija, Eminema, ali fakat mi je to isfuralo vise. Sto se danas tice slusam svega i svacega, od J. Cole, Kendricka manje vise, britanski drill, onih afropop kao sto su Burna Boy, J Hus, lofi hiphop po yt. Od naseg repa slusam ove iz mog mjesta, Sajfera, Loseg i ta ekipa. Mislim da oni imaju taj svoj still i raznovrsnost sto mi drze interesovanje i dan danas, kunem se da su vamo u Americi da bi bili milioneri. halali sto pisem vako nepovezano, al spreman sam diskutovati
Ne bjezim ni ja od modernog rapa, ovo naprijed sam cisto naveo da se zna uz koga sam odrastao i ko mi je najdrazi naravno. Danas volim poslusati Kendricka prije svega, J.Cole naravno, a od ovih nesto manjih mainstream izvodjaca nisu losi Hopsin i Tech N9ne (iako je on bas dugo na sceni). Da ti budem iskren, domaci rap ne slusam narocito zbog autotunea, iako se slazem da bi ovi nasi tamo prosli kao sto prolaze mnogi.Zabit je napisao/la: ↑13 maj 2020, 09:09ja sam dijete kasnih devedesetih tako da sam kao dijete slusao 50tija, Eminema, ali fakat mi je to isfuralo vise. Sto se danas tice slusam svega i svacega, od J. Cole, Kendricka manje vise, britanski drill, onih afropop kao sto su Burna Boy, J Hus, lofi hiphop po yt. Od naseg repa slusam ove iz mog mjesta, Sajfera, Loseg i ta ekipa. Mislim da oni imaju taj svoj still i raznovrsnost sto mi drze interesovanje i dan danas, kunem se da su vamo u Americi da bi bili milioneri. halali sto pisem vako nepovezano, al spreman sam diskutovati![]()
Zna me nasmijati. Al što mrzi ove iz Helem Nejse
Imali su strašnu energiju na prva dva albuma. Koliko Neletu bolje leži uloga pankera, nego Četnika
Osim13 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 18:52https://www.klix.ba/magazin/muzika/gita ... /200512114
Dugo je ova gitara bila tema sudskog postupka. Igrama sudbine je završila kod Kurtovog zeta deb.ila, u sve se dro.lja Love uključila. Nisam znao da su riješili ipak to. Moguće da je zato i na aukciji.