Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako ce se UEFA zabrinuti kad procita ovaj njihov zahtjev. Mene strah da se fudbal potpuno ne ukine
treba dana da prodje dok oni ovo skontajutcity055 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 09:42Navijači širom Evrope odaslali su poruku STOP fudbalu bez njih. U tom kontekstu treba posmatrati i ovo saopštenje Manijaka. I u pravu su nema fudbala, nema priznavanja postojećeg stanja, nema evropskih takmičenja itd. Pošteno, fudbal se igra zbog navijača a ne nekakvih TV prava i sponzora, a kod nas zbog Borca i Sarajeva.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Imaju oni dobar razlog što im tribina fali, a to nije fudbal 

Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Pogađam, tuzla city
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
daj neka neko citira rizika, slomi se momak
nasa noc traje danima
E kad ti neko iz Siminog hana kaže da se igra zbog navijača a imaju 17 istih, kad im plati sisoje sok i sendvič 

A kad se dijeli cimbur dzaba 5000 ih ima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 maj 2020, 10:10Dobro srceevo ti onda malo nekih brojki matematike i statistike
![]()
![]()
Udruzenje sportskih ribolovaca "Neretva 1933 Mostar"
Clanova-237
NK Celik Zenica
Clanova-117
![]()

Pa i do posljednje dvije godine se igrao fudbal bez navijaca, doduse samo bez Manijaka. Ponekad su se znali i pojaviti u velikom broju, ali to je bio sam izuzetak koji potvrdjuje pravilo.TheIvicnjak je napisao/la: ↑13 maj 2020, 10:41Kako ce se UEFA zabrinuti kad procita ovaj njihov zahtjev. Mene strah da se fudbal potpuno ne ukine
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- svrakino1921
- Kontakt:
PappiPapp je napisao/la: ↑13 maj 2020, 11:24A kad se dijeli cimbur dzaba 5000 ih ima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 maj 2020, 10:10Dobro srceevo ti onda malo nekih brojki matematike i statistike
![]()
![]()
Udruzenje sportskih ribolovaca "Neretva 1933 Mostar"
Clanova-237
NK Celik Zenica
Clanova-117
![]()
![]()

E ajmo sad mi njima u kontru i traziti maksuz nastavak prvenstva.
Ovo je zvanični stav kluba ali se peru preko navijača. Znaju sta ce biti, pa da bude da su oni za to.
Bice hvalospjevke na portalima kad se prekine kako su oni nisu protiv titule Sarajevu a to daleko od istine.
Bice hvalospjevke na portalima kad se prekine kako su oni nisu protiv titule Sarajevu a to daleko od istine.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma nemas sta kontru tjerat,mi smo da se nastavi a oni vjeruj mi boga mole da se sve ponisti jer nisu u stanju da nastave plus da placaju igrace itd ljudi su na aparatima,jos dodaj da mole boga da neko uleti i da ih kupi pa ce poslije pricat nas investitor je posteniji od vaseg njegove namjere su prave hahah
Pa eno oslobodio se Aydin Olgun, on bi bio idealan za komsije. Nek se ne ljute ovi iz Zenice. Kad su im klepili Jamaka i onog Blazevica, il kako se vec zove, mogu i Olguna.zagor1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:10Ma nemas sta kontru tjerat,mi smo da se nastavi a oni vjeruj mi boga mole da se sve ponisti jer nisu u stanju da nastave plus da placaju igrace itd ljudi su na aparatima,jos dodaj da mole boga da neko uleti i da ih kupi pa ce poslije pricat nas investitor je posteniji od vaseg njegove namjere su prave hahah
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vas 3,4 djipketa sa bara ste najveci debili na kompletnom forumu. Ulazite tamo na onaj smijesni forum gdje jos pisu 4 admina, ulazite na klix komentare, kopirate laži i izmisljotine i ovdje lijepite, ko biva vi znate situaciju i sta se sve desava kod nas.
Pa kad tako sve znate, sto niste postavili adekvatnu taktiku da ne primite 8 komada u dvije utakmice?
Je li moguce da ste vi tako retardirani
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:21Vas 3,4 djipketa sa bara ste najveci debili na kompletnom forumu. Ulazite tamo na onaj smijesni forum gdje jos pisu 4 admina, ulazite na klix komentare, kopirate laži i izmisljotine i ovdje lijepite, ko biva vi znate situaciju i sta se sve desava kod nas.
Pa kad tako sve znate, sto niste postavili adekvatnu taktiku da ne primite 8 komada u dvije utakmice?
Koga ti ovde pretstavljas?
Da se liga nastavila bopac bi bio ispred kmelje. Zamisli dugujes pare covjeku kojem si sef
NEMA NAZAD
- RajaBa1983
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:22kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:21Vas 3,4 djipketa sa bara ste najveci debili na kompletnom forumu. Ulazite tamo na onaj smijesni forum gdje jos pisu 4 admina, ulazite na klix komentare, kopirate laži i izmisljotine i ovdje lijepite, ko biva vi znate situaciju i sta se sve desava kod nas.
Koga ti ovde pretstavljas?

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.