opaaa, mashAllah. bas mocno izgleda.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Rekli su da ce biti ista kao suprotno iza gola , ovako mi ne izgleda da ce biti ili se varam ?
gdje ce biti ista..koja bi budala gradila novu tribinu po uzoru na onu, prepravljanju.
ako uspiju uganjati da sve tribine budu iste visine, bice extra kada se sve natkrije.
ono sto mene zanima, je to spajanje tribina...strah me da ne zeznu s tim a nekako mi bas ok ovako da ostanu 4 male, odvojene tribine sa reflektorima izmedju njih.
ako uspiju uganjati da sve tribine budu iste visine, bice extra kada se sve natkrije.
ono sto mene zanima, je to spajanje tribina...strah me da ne zeznu s tim a nekako mi bas ok ovako da ostanu 4 male, odvojene tribine sa reflektorima izmedju njih.
babino je napisao/la: ↑12 maj 2020, 02:28gdje ce biti ista..koja bi budala gradila novu tribinu po uzoru na onu, prepravljanju.
Jarane ako i visinu ne ubodu, onda stvarno ccc
Velez stvarno koraca pravim putem, uzlaznom putanjom, steta stvarno da se prekide liga kad su se zahuktali bili.
kada se radi kako treba i posteno mora i rezultat kad tad doci.
kada se radi kako treba i posteno mora i rezultat kad tad doci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Evo navodno ide rekonstrukcija stadiona Asim Ferhatovic Hase. Vidjecemo sta i kako ce da se sprovede.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Haj nek je sa srecom! vol. 52
Sto vise dobrih terena u drzavi i da se gleda dobar fudbal. 
@igrajlopte 🐦
A nece valjda fakat vracati staru travu? Pa valjda mogu novu nabaviti ako ce sve to uraditi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I meni je ovo dosta nejasno napisano, ali ocigledno da ce vratiti stari travnjak.
Izborna je godina, valja ljudima pokusat zamazat oci, ali i cvaknut jos koji dinar. Tako da ide stara trava jbg.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Stara trava je dobra. Nista bolja nije nova to je samo povrsinski sloj koji na kraju ide.
Ici ce se sa koristenjem stare tamo gdje je dotrajala tipa oko golova i slicno ide nova
Ici ce se sa koristenjem stare tamo gdje je dotrajala tipa oko golova i slicno ide nova
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma nova trava je nova trava realno znam po nasem stadionu. 
Tim si zaokruzio skroz taj dio i onda samo kvalitetno odrzavas. Hajde da oni nece sve ovo uraditi nabrojano vec ako ce ovo moze i nova i da to bude top.
Tim si zaokruzio skroz taj dio i onda samo kvalitetno odrzavas. Hajde da oni nece sve ovo uraditi nabrojano vec ako ce ovo moze i nova i da to bude top.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bilo bi bolje bez sumnje. Grbavica je imala dosta losije stanje travnjaka i morali su to uraditi, na Kosevu nije pod moranjem. Tekstbje malo glup tako da se nadam da ce se i to uraditi kako treba, jer je to medju jeftinijim stavkama
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel zna neko oko ovoga pokrivanje press tribine
Gdje je ta press tribina
I jel to.prave krov pravi za tu press tribinu
Gdje je ta press tribina
ovo je gluposti sto je napisano u tekstu jer kad skines travnjak i urolas ga imas maksimalno sedam dana u hladnjaci mogucnost da ga cuvas poslije toga propada ide se na novi travnjak jer nijedna firma nece to htjeti raditiJavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2020, 16:28Bilo bi bolje bez sumnje. Grbavica je imala dosta losije stanje travnjaka i morali su to uraditi, na Kosevu nije pod moranjem. Tekstbje malo glup tako da se nadam da ce se i to uraditi kako treba, jer je to medju jeftinijim stavkama
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Tribina se biti visine kao centralnababino je napisao/la: ↑12 maj 2020, 02:28gdje ce biti ista..koja bi budala gradila novu tribinu po uzoru na onu, prepravljanju.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Tekst je generalno konfuzsn pravo, nista nije jasno do kraja. Sta je pres tribina? Mogli su nam malo poblize objasniti? Jel to obicni proszor kao na BP u cosku?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 16:31Jel zna neko oko ovoga pokrivanje press tribine
Gdje je ta press tribina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.