Čelik je neupitan. On a posebno Zvijezda su najveći dobitnici a i dužnici Borca. Eto Borcu 18 bodova u startu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
u svemu vidimo teorije zavjere... sad Borac ima bozanske moci i treba neko da mu se klanja 
sta je sledece, jos po 9 bodova od KnV i Olimpika jer su prve lige prekinute i oni se plasirali u visi rang? ukupno znaci 36, dosta za opstanak.
hoce li fkS makar nesto da dobije? ima i njih u svemu ovome?!
sta je sledece, jos po 9 bodova od KnV i Olimpika jer su prve lige prekinute i oni se plasirali u visi rang? ukupno znaci 36, dosta za opstanak.
hoce li fkS makar nesto da dobije? ima i njih u svemu ovome?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoćemo i mi neke bodove onda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nevjerovatno je da zbog Borca i željezničara ne nastavimo prvenstvo, a sve se polako normalizuje.
To što su trenutno na pozicijama za Evropu može se promijeniti vrlo brzo i znaju da nemaju kapacitet da odigraju sve do kraja. Jedni imaju Vladu Jagodića na klupi, a drugi većinu igrača koji ne žele više igrati za dž.
To što su trenutno na pozicijama za Evropu može se promijeniti vrlo brzo i znaju da nemaju kapacitet da odigraju sve do kraja. Jedni imaju Vladu Jagodića na klupi, a drugi većinu igrača koji ne žele više igrati za dž.
Samo, dobro se Čelik kocka s ovim članstvom i skupštinom, čitam do sada imaju 120 ljudi, a prijave do petka. Nek se skupi 200 navijača rivalskog kluba i kupi u petak ujutro članstvo, moglo bi svašta biti
Ustvari, teoretski, i forumaši bi mogli preuzeti klub
Ustvari, teoretski, i forumaši bi mogli preuzeti klub
Rekao sam ja, da su svi za prekid lige. 
- feniksptica
- Kontakt:
GDje su danas navijaci Zeljeznicara, pa svaki dan do sad su pisali da su svi protiv njih za nastavak, gdje nestadose ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Daj jel moguce sad da zbog melje nema tekmi?
fks74 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 20:42Ne mogu da vjerujem sta ljudi sve pisu. Po njihovom ispade da se ovo stanje zadrzava, samo da bi Borac isao u Evropu i da Sarajevo bude prvak. Ljudi dragi mislite da koga boli qrac za sportom uopste. Da postoje uslovi, igralo bi se sigurno. I igrat ce se ako se stanje jos promijeni. Jos ni jedna liga nije pocela a korona im se pojavila prije na mjesec i po, nego kod nas. Znaci ako svabe i ostali krenu, mi bi tek za mjesec trebali. Ljudi imaju sto puta bolje uslove i oni to mogu rijesiti. Sta da rade nasi klubovi, da dizu jos kredite da bi odigrali sezonu. Niko nije lud, iako su neki ko fol za nastavak, mole sigurno boga da ne pocne.
A kakve veze ima stav grupe koja se prikljucila to nekom svjetskom furanju “vatrenijih” navijaca da se obustave lige dok se ne bude moguce da tu budu ti isti navijaci?feniksptica je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:40GDje su danas navijaci Zeljeznicara, pa svaki dan do sad su pisali da su svi protiv njih za nastavak, gdje nestadose ?
To nije stav svih navijaca Zeljeznicara. Sve ono sto sam pisao stojim i dalje iza toga.
A ovo za igrace nek se ti ljudi na onom forumu dogovore za jednu pricu jer ne moze jedan dan ovako, drugi dan onako. Bio sam prisutan na jednom treningu neki dan i vise vjerujem svojim ocima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
I Portugal nastavlja.
Vecina liga u evropi, zemlje koje su 100 put jace pogodjene ovim desavanjima nastavljaju, ne znam sta nasi glume kod nas se sve vrti oko politike i interesa.
Vecina liga u evropi, zemlje koje su 100 put jace pogodjene ovim desavanjima nastavljaju, ne znam sta nasi glume kod nas se sve vrti oko politike i interesa.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
U manjini ste jer vam uprava zeli da se odma liga okonca kao i udruzenje navijacaLjoZee je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:47A kakve veze ima stav grupe koja se prikljucila to nekom svjetskom furanju “vatrenijih” navijaca da se obustave lige dok se ne bude moguce da tu budu ti isti navijaci?feniksptica je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:40GDje su danas navijaci Zeljeznicara, pa svaki dan do sad su pisali da su svi protiv njih za nastavak, gdje nestadose ?
To nije stav svih navijaca Zeljeznicara. Sve ono sto sam pisao stojim i dalje iza toga.
A ovo za igrace nek se ti ljudi na onom forumu dogovore za jednu pricu jer ne moze jedan dan ovako, drugi dan onako. Bio sam prisutan na jednom treningu neki dan i vise vjerujem svojim ocima.
Potpuno si u pravu, ja sam vec rekao da bi nastavak lige bio veliki trosak za sve klubove. Neki su ko fol za nastavak a u stvari nisu. Zato su se dogovorili sa navijacima, manjeg sarajevskog kluba.Evander je napisao/la: ↑13 maj 2020, 14:25Je li zaista mislis da je to iskljuciv stav navijaca, a da nema veze sa kordinacijom iz kluba?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 14:01Zip, ne pravi se tenkre. Opsta dobrobit bh fudbala je nastavak. Ultra orijentisane grupe navijaca imaju svoj stav i svoje inspiracije, za razliku od vas debila koji se godinama bijete izmedju sebe i gdje balavci vode glavnu rijec.
Za postovanje je stav mojih manijaka, ali to ne znaci nuzno da se ja slazem s tim.
Evo i RA se oglasio slicno kao TM.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ja ti kazem sto su Manijaci kao grupa protiv. Bio se clanak i ovdje cini mi se preko 150 tih navijackih grupa gura ovu pricu pa se prikljucili.
A izaci ce zvanicno nekad informacija ko je protiv i za pa cemo vidjeti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako se u Italiji trenira, zar nisu pitari rekli da je ponistena liga??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Convicts1988
- Kontakt:
Biti će kako bratski FK Borac kaže.
Pa ako bude jos jedan igrac pozitivan, ide prekid tako su im vlasti rekli tamo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
covid 19 ne postoji.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.