Tvoja burna reakcija moze znaciti samo jedno a to je da se slazes s ovom retard izjavomNeumjesanTip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 09:19To što si postavio su vjerovatno tvoji roditelji postavili ispod svake tvoje slike.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- JarnoTrulli
AlfredNobel je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:34Barcelona i Lautaro Martinez su i službeno postigli dogovor, navodi pouzdani talijanski novinar, Alfredo Pedulla!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Barca kad navali ko mutava na nekog igraca, sama mu nabije maksimalnu cijenu
Tako je bilo sa Osmanom, i sa Coutinhom. Oni iz Dortmunda i Liverpula skontali to, pa ih nalupali po ušima, preplatili te igrace totalno.
jbt ko da je Lautaro jedini špic na svijetu i niko drugi, pa samo njega moraju dovesti po svaku cijenu.
Debili koji prave te transfere nemaju alternativne opcije.
jbt ko da je Lautaro jedini špic na svijetu i niko drugi, pa samo njega moraju dovesti po svaku cijenu.
Debili koji prave te transfere nemaju alternativne opcije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Iskreno se nadam da je ovo žutilo. Čuj traže 90 miliona euraJarnoTrulli je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:55AlfredNobel je napisao/la: ↑13 maj 2020, 12:34Barcelona i Lautaro Martinez su i službeno postigli dogovor, navodi pouzdani talijanski novinar, Alfredo Pedulla!
![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Policajče, moja reakcija ni najmanje nije burna, samo si jadan i glup.
Dosta off topica, ako zaista dovedu de Sciglia, želim im da pomru svi u upravi.
Dosta off topica, ako zaista dovedu de Sciglia, želim im da pomru svi u upravi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Nedostajao siNeumjesanTip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 13:39ako zaista dovedu de Sciglia, želim im da pomru svi u upravi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Tu sam ja, samo sam više u ulozi posmatrača...Osim13 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 13:41Nedostajao siNeumjesanTip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 13:39ako zaista dovedu de Sciglia, želim im da pomru svi u upravi.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Rakitic je svoje prosvirao prije 2 godine.Porediti ga sa Buskecom je uvreda.Tu i tamo ima Buskec odron utakmica ali u Barci imaju prakticno sindrom kolektivnog ocaja a rijetko i sjaja.
Rakitic i Vidal moraju biti bivsi jer su to 2 igraca koja nemaju apsolutno nista sto treba ekipi koja pokusava dominirati na terenu.Buskec iako polumrtav moze ponuditi dosta u igri pod presingom sa 2 kvalitetna saigraca koja ce biti u stanju pratiti kretnju i realizovati daljnji protok lopte.
Meni se za ono malo odigranih minuta svidio Danac koji nije klasa ali je igrac kakvog vise nema u klubu.Okomit i bez straha ,nesto sto krasi Messija od ostalih placenika.
Nadati se da ce imati zavidnu minutazu da pokaze sta sve zna.Ja sam veliki fan mudonja i radoholicara , jedan takav je Martin.
U tu kategoriju svakako spada i Vidal ali on kada se dijelila pamet je nekome ulijetao klizeci tako da sve bitno igrati sa njim u prvih 11 je ogroman rizik da ostavi ekipu na cjedilu.
Grizman ako se ne opusti i pocne igrati fudbal sa mudima treba biti bivsi.Posjeduje kvalitet i klasan je igrac ali ako ce biti igrac dodavanja , ima takvih i na klupi a primanja im 10x manja.Kutinjo i Dembele su po meni nedorasli Barceloni psihicki ,njihov pizdav stav i nezainteresovsnost je nesto sto organski ne podnosim i nadam se da ce obojica biti bivsi vec od ljeta.Alternativa ima , Neymar je svakako zelja mene i mnogih jer je u navedenim segmentima dokazano top 3 igraca danasnjice.
Rakitic i Vidal moraju biti bivsi jer su to 2 igraca koja nemaju apsolutno nista sto treba ekipi koja pokusava dominirati na terenu.Buskec iako polumrtav moze ponuditi dosta u igri pod presingom sa 2 kvalitetna saigraca koja ce biti u stanju pratiti kretnju i realizovati daljnji protok lopte.
Meni se za ono malo odigranih minuta svidio Danac koji nije klasa ali je igrac kakvog vise nema u klubu.Okomit i bez straha ,nesto sto krasi Messija od ostalih placenika.
Nadati se da ce imati zavidnu minutazu da pokaze sta sve zna.Ja sam veliki fan mudonja i radoholicara , jedan takav je Martin.
U tu kategoriju svakako spada i Vidal ali on kada se dijelila pamet je nekome ulijetao klizeci tako da sve bitno igrati sa njim u prvih 11 je ogroman rizik da ostavi ekipu na cjedilu.
Grizman ako se ne opusti i pocne igrati fudbal sa mudima treba biti bivsi.Posjeduje kvalitet i klasan je igrac ali ako ce biti igrac dodavanja , ima takvih i na klupi a primanja im 10x manja.Kutinjo i Dembele su po meni nedorasli Barceloni psihicki ,njihov pizdav stav i nezainteresovsnost je nesto sto organski ne podnosim i nadam se da ce obojica biti bivsi vec od ljeta.Alternativa ima , Neymar je svakako zelja mene i mnogih jer je u navedenim segmentima dokazano top 3 igraca danasnjice.
Ne brukaj seWandelanoite je napisao/la: ↑13 maj 2020, 10:59Dovoljno je pogledati statistiku tog Busquetsa i uporediti je sa nekim igracima, recimo Rakitic za vise od duplo manje minuta ima bolju statistiku.
Dovoljno je na Youtube pogledati njegove video zapise i dobre poteze, 10 minuta pirueta strasno nepotrebnih i pas prvom do sebe. Tuzno je da jedan tako jadan igrac ima skoro 10.000 minuta vise od Xavija i Inieste u Barceloni.
Covjek koji nema apsolutno nijedan kvalitet osim tih pasova prvom do sebe i igranjem pod presingom gdje zna napraviti dobar potez navuci jednog, dva, tri protivnicka igra i onda proslijediti loptu dalje.
Nadati se da utvare iz trenutne uprave nece zrtvovati jos jednog talenta. Ovaj decko ce biti nesto veliko, mark my words. Ne volim ove natpise "novi" i tako to, ali Todibo bas puno podsjeca na Varanea, pa donekle i Piquea u mladjim godinama kad je dosao iz Uniteda.
@igrajlopte 🐦
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Uporedi sa igracima koji igraju njegovu poziciju, svi imaju bolju statistiku u svojim klubovima od Busquetsa iako od svih ima preko 10 hiljada minuta vise, a igra citav zivot u Barceloni.
Najgori igrac i najgora stvar koja se mogla desiti Barceloni je ovaj covjek. Igrac koji nema kvalitete ni za mnogo slabije lige od Spanije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
NeumjesanTip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 13:39Policajče, moja reakcija ni najmanje nije burna, samo si jadan i glup.
NeumjesanTip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 09:19To što si postavio su vjerovatno tvoji roditelji postavili ispod svake tvoje slike.
Neko ciji su postovi ovog tipa meni kaze da sam "jadan i glup"NeumjesanTip je napisao/la: ↑13 maj 2020, 13:39Dosta off topica, ako zaista dovedu de Sciglia, želim im da pomru svi u upravi.
CIRKUZANTU
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mani se te djecurlije zbog koje dzaba izgubi dva dana zivota.
MES QUE UN CLUB!
Ovo može pisati SAMO i ISKLJUČIVO najobičniji nemač pojmaWandelanoite je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:44Uporedi sa igracima koji igraju njegovu poziciju, svi imaju bolju statistiku u svojim klubovima od Busquetsa iako od svih ima preko 10 hiljada minuta vise, a igra citav zivot u Barceloni.
Najgori igrac i najgora stvar koja se mogla desiti Barceloni je ovaj covjek. Igrac koji nema kvalitete ni za mnogo slabije lige od Spanije.
Ja sam ovo davno pisao ali su tvrdili da trolam a vidim da stvari ipak dolaze na svoje mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav si znalac dovoljno govore i ovi postovi koji su ti najjaci argument u odbrani Busquetsa.Rajaz je napisao/la: ↑13 maj 2020, 17:09Ovo može pisati SAMO i ISKLJUČIVO najobičniji nemač pojmaWandelanoite je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:44Uporedi sa igracima koji igraju njegovu poziciju, svi imaju bolju statistiku u svojim klubovima od Busquetsa iako od svih ima preko 10 hiljada minuta vise, a igra citav zivot u Barceloni.
MES QUE UN CLUB!
Za čovjeka koji je jedan od najtrofejnijih igrača u historiji i koji je 15 godina standardan i nezamjenjiv član kod svakog trenera, bilo u klubu bilo u reprezentaciji.
Ti bi neke argumente ?
Vrijeme je za jedan ozbiljniji reality check
Ti bi neke argumente ?
Vrijeme je za jedan ozbiljniji reality check
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav cirkusant 
Busquets je zasluzan za sve te trofeje 0%, sto je dokaz odlaskom Xavija i Inieste, kao i njegova individualna statistika koja je ocajna i smijesna.
Busquets je zasluzan za sve te trofeje 0%, sto je dokaz odlaskom Xavija i Inieste, kao i njegova individualna statistika koja je ocajna i smijesna.
MES QUE UN CLUB!
Wanda je poznat kao neko ko uvijek ima strašne argumente. Bilo na ovoj temi, bilo na pdf-u reprezentacije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Naravno da imam, nepobitne cinjenice su da Busquets ima ocajnu statistiku, nepobitne cinjenice su da nema nikakav kvalitet osim onoga sto sam naveo.
Ocajan igrac kojeg je rodbina izgurala u prvi tim, sto je najgore mogao se trpiti dok su igrali Xavi i Iniesta, ali smrad misli da i dalje moze, a u stvarnosti u jacem ritmu igraju veterani po turnirima.
Ocajan igrac kojeg je rodbina izgurala u prvi tim, sto je najgore mogao se trpiti dok su igrali Xavi i Iniesta, ali smrad misli da i dalje moze, a u stvarnosti u jacem ritmu igraju veterani po turnirima.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.