Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Puno puno mladih ljudi a zaludjenih glupostima prije 30 i prije 78 godina...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ne znam ja šta ti hoćeš od mene, shvatio sam i ja da si psihopata, manijak, sociopata sa potpunim nedostatkom empatije, sa ozbiljnim poremećajem strukture ličnost koji uvijek umjesto "ja" koristi imaginarno "mi"("nas boli k....", "mi smo shvatili"), osoba sa izrazito nasilnim i opasnim neracionalnim idejama i tendencijama.
Ok. Haj idi sada.
Šta reći o liku koji se i šakama i nogama borio za prebacivanje koščurina Ivana Šarića u Sarajevo. A šta tek reći za one koji su mu dopustili.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 17:31Koji smecar ovaj kardinal. Garant je citav rat samo cekao da agresori podjele BiH i da se onda preseli u Mostar.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Uvijek su bili licemjeri ovi Hrvati, ne treba im nikada vjerovati. Vidite ovog Puljića, čovjek bi rekao to ne bi mrava zgazilo a on hinja samo takva. Sa Srbima bar znaš na čemu si.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma Puljić jes bio dobar u ratu, samo se svojski trudi u ovom miru to sve razyebati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kud se ispisa mogo sam furat da sam četvrta.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑13 maj 2020, 17:16untz samo.TheChief je napisao/la: ↑13 maj 2020, 17:09To izaslo nesto novo za fakultete ? Izvor ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑13 maj 2020, 17:00jesam ovo bezuslovno preso na drugu godinu, valja i nju obnovit
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Tačno, vidio si ga kada se Praljak ono ubio i sada za Bleiburg.
I am not yet born; O hear me.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa s obzirom na brojnost Bosnjaka u to vrijeme u Jugoslaviji i treba da bude jedan.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:24Pa s obzirom na brojnost Bosnjaka u to vrijeme u Jugoslaviji i treba da bude jedan.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa moj djed je bio partizan i oslobadjao je Sarajevo i Odzak. Sada mi reci da on to nije bio.MMM je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:32tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:24Pa s obzirom na brojnost Bosnjaka u to vrijeme u Jugoslaviji i treba da bude jedan.![]()
![]()
Na spomeniku u kraju moš vjerovat, 90% Bosnjaci(muslimani), 5% Srbi, 5% Slovaci i Cesi.
A ti znaci otvoris wikipediu i sve znas bez da razmislis da Bosnjaka danasnjih u tadasnjoj kraljevini Jugoslaviji nije bilo mozda 5%.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Jabroni i 10 gostiju.