Aj ne seri, od 1322 Narodna heroja, 45 Muslimana, ko je brojo Bošnjake.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:38Pa moj djed je bio partizan i oslobadjao je Sarajevo i Odzak. Sada mi reci da on to nije bio.MMM je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:32tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:24Pa s obzirom na brojnost Bosnjaka u to vrijeme u Jugoslaviji i treba da bude jedan.![]()
![]()
Na spomeniku u kraju moš vjerovat, 90% Bosnjaci(muslimani), 5% Srbi, 5% Slovaci i Cesi.
A ti znaci otvoris wikipediu i sve znas bez da razmislis da Bosnjaka danasnjih u tadasnjoj kraljevini Jugoslaviji nije bilo mozda 5%.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Šteta što više skoro da i nema Jevreja u BiH. Fascinantan narod, pametan i sposoban.
Pusti nepismenu neznalicu, halucinira.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:38Pa moj djed je bio partizan i oslobadjao je Sarajevo i Odzak. Sada mi reci da on to nije bio.MMM je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:32tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:24Pa s obzirom na brojnost Bosnjaka u to vrijeme u Jugoslaviji i treba da bude jedan.![]()
![]()
Na spomeniku u kraju moš vjerovat, 90% Bosnjaci(muslimani), 5% Srbi, 5% Slovaci i Cesi.
A ti znaci otvoris wikipediu i sve znas bez da razmislis da Bosnjaka danasnjih u tadasnjoj kraljevini Jugoslaviji nije bilo mozda 5%.
Mostarski narodni heroji:
Baader je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:48Pusti nepismenu neznalicu, halucinira.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:38Pa moj djed je bio partizan i oslobadjao je Sarajevo i Odzak. Sada mi reci da on to nije bio.
Mostarski narodni heroji:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Kralju kakav humor, kakve fore

Kad vidim Sabrinu Tubic i ovog njenog zagondžiju kako se snimaju dok prave kajganu, dođe mi da vrisnem al' izdaje me glas.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Al fakat ko ih nagovori da spoje ljiljane i mjesece btj!?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...