Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Lik se brate zove Haris, ima i klip kad Generala Woo proziva za ustašluk90minut je napisao/la: ↑14 maj 2020, 01:06Ma ne planira lik uopšte da zaradi bilo šta vidi se to na kilometar nego ga iznervirali, a Gaga ne da se izofirao vec je nevjerovatno da mu se javio.
Onda ok Heller ja kriv.
Nego vidim da mu se javljaju katolici konstantno u komentarima zato sam pomislio to.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Helco se izrazito lozi na ove metalce propalitete u zivotu sto smrde. Pendi nije dobra osobina to sto je glup ko ****.
Mislim ni HN nista bolji.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
J*** ti maaajku posred **** 
cuj helem gejsi hahahaha
Joj sda đale
Ne znam,helem su mi bezze
cuj helem gejsi hahahaha
Joj sda đale
Ne znam,helem su mi bezze
Ma opušteno samo šta ima veze što psuje redom komedijaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑14 maj 2020, 01:09Helco se izrazito lozi na ove metalce propalitete u zivotu sto smrde. Pendi nije dobra osobina to sto je glup ko ****.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Za Gagaru i Stiharu imam pouzdanu informaciju da su ih neka djeca 98-99 godista zvali na dernek i dali im brasno da vuku umjesto dande. Ova dvojica nisu skontali i glumili da su na dandi 
90minut je napisao/la: ↑14 maj 2020, 01:11Ma opušteno samo šta ima veze što psuje redom komedijaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑14 maj 2020, 01:09Helco se izrazito lozi na ove metalce propalitete u zivotu sto smrde. Pendi nije dobra osobina to sto je glup ko ****.
General U
Možda je raženo, ono je gorko
Nullius in verba
Pogledajte trilogiju o poslu u Njemačkoj, kako su ga izradili, tu je nikad ljući, vulgarniji, direktniji.
Joj kad je mene i druga pitala ova da joj damo malo da uci cijelu noc ista stvar se desila zove sutradan zahvaljuje se kaze nije mogla oka sklopiti..
Eto šta ti je moc mozga još nam dala cvaju naredni izlazak da uzmemo zelenog ne pomakao se.
Ne znam momci kakav je osjecaj nisam fan tih supstanci sto na nos idu 
A ja ovog lik dan te **** hahhaha
Kontam da je glupo i sve al oplako sam

Gledo ovaj od 10 min kad proziva helem gejsi
Koja sirovina,plač
Al za one debile je u pravu 100% kakvi oni i muzika J*** im maaajku posrwd picke
Kontam da je glupo i sve al oplako sam
Gledo ovaj od 10 min kad proziva helem gejsi
Koja sirovina,plač
Al za one debile je u pravu 100% kakvi oni i muzika J*** im maaajku posrwd picke
zapalih kubanku
Pashe preminger
Pashe preminger
Ma zelenog imam skoro uvijek, spid rijetkost imali tad sjedili na kafi pa pitala ovaj otisao u pozadinu tad radio nam drug za šankom pa ga pitao da izvadi ima toliko godina da sam zaboravio s cim je pomješao..
Eto da ne bi i ja bio kul ful skrul i mene su ti isto navukli na tanak led spojili malo trave s čajem tad bilo alkohola uveliko ga pio i vjeruj da me to puklo da sam se znojio sav..
Samo što su to bili dani kad sam tek poceo s konzumiranjem tek mi kasnije rekli da me furaju ja bio spredmet sprdnje..
A budi uvjeren da me puklo haos.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.