Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Haha
De onu ,i dalje me zele

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
E Boga mi ces se Dela nacekati. 
@90minut
Ma stole vazda baca neke kidalice. Mada sam od nekih boysa cuo da je muhabetio sa onim njihovim placenicima.

@90minut
Ma stole vazda baca neke kidalice. Mada sam od nekih boysa cuo da je muhabetio sa onim njihovim placenicima.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
jusko brat 

Ma vala su ih i maltretirali jedno vrijeme ono bas.
Samo da se covjek zapita koliku lovu obrnu takvi ljudi. Ni dan danas ne mogu zamisliti svotu koju je Kimi ponudio Splicanima npr.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
6IX9INE je nacionalno blago 

Ta je svota ustvari smijesna sto se i pokazalo kasnije, a ovi su od Mamica dobili na desetine i desetine sveukupno garant je da to nije ispalo ispod 50k minimum jer ko bi ono radio?wolfie je napisao/la: ↑14 maj 2020, 02:59Ma vala su ih i maltretirali jedno vrijeme ono bas.
Samo da se covjek zapita koliku lovu obrnu takvi ljudi. Ni dan danas ne mogu zamisliti svotu koju je Kimi ponudio Splicanima npr.
Cak su i na gostovanja išli pa se po evropi s njima ganjali misliš da su to iz svog dzepa placali?

"sto nisi pogino"

idi ba film pogledaj
Pa ka'e
Vidim ona mala cetnikusa od velike “srbske matere” sto ju je prvo guzio musliman pa ondah osla u cetnike, opet siri neke cetniske ideale i neku patju iz djetinstva
kako se vidi kucni odgoj 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
a u međuvremenu Utah legalizirala poligamiju, MBS likes this

Under Senate Bill 102, which was signed into law by Gov. Gary R. Herbert in March and went into effect on Tuesday, a married person can now take additional spouses at the same time and not be subjected to felony charges, as long as the new spouse entered into the union voluntarily.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], StevieG8 i 11 gostiju.