Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vidi ti hrvata prodaju prava TV prenosa za 70M € na 7 godina 
Ključna stvar da su opšte došlo dovde, da se mnogo ozbiljnije planira nastavak prvenstva jeste ona Željina inicijativa da se od 01.07. odigra po skraćenom sistemu. Taj prijedlog je dobio podršku nekih klubova( Veležova podrška 100%). Zašto je on bitan u svemu ovome. Pa UEFA traži od svih saveza da se prvanstva dovedu do kraja na ovaj ili na onaj način. Iz Želje su vrlo mudro prozrijeli namjeru pc klubova na čelu sa sestrićem te su dali prijedlog po kojem se prvenstvo 100% može završiti do 02.08.Normalno da su i oni misljenja da se na kraju nece igrati tim sistemom ali su svakako uspjeli pokrenuti stvari iz ćorsokaka uz podršku između ostalog i Veleža. Sad postoji još jedna mogućnos a to je da štab pc odredi mjeru zabrane igranja do 15.07 što se također može očekivati ali bi i taj potez izazvao reakciju UEFE i mogli bi najebati svi klubovi koji imaju priliku igrat Evropu.
Čisto da se zna
Čisto da se zna
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- Bazinga12345
- Kontakt:
"Želim da se borimo za titulu na zelenom terenu ukoliko epidemiološki uslovi budu povoljni", neslužbeno saznaje SportSport.ba je poručio Vico Zeljković, prvi čovjek FK Borac na današnjem online sastanku predstavnika NFSBiH i klubova iz Premijer lige. 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sloboda, Mladost i Zvijezda se izjasnili za prekid lige. Ovaj iz Zvijezde raspustio cijeli tim raskidi ništa ne plaća a hoće da ostane u PL. Mudar Stanišić drugi daju kakve takve plate on ništa. Isti je i Mušuja. Čuj važan igrač mu ne može doć. Farmaceutska mafija bar je on na koroni zaradio.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
SaMoVelez je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:03Ključna stvar da su opšte došlo dovde, da se mnogo ozbiljnije planira nastavak prvenstva jeste ona Željina inicijativa da se od 01.07. odigra po skraćenom sistemu. Taj prijedlog je dobio podršku nekih klubova( Veležova podrška 100%). Zašto je on bitan u svemu ovome. Pa UEFA traži od svih saveza da se prvanstva dovedu do kraja na ovaj ili na onaj način. Iz Želje su vrlo mudro prozrijeli namjeru pc klubova na čelu sa sestrićem te su dali prijedlog po kojem se prvenstvo 100% može završiti do 02.08.Normalno da su i oni misljenja da se na kraju nece igrati tim sistemom ali su svakako uspjeli pokrenuti stvari iz ćorsokaka uz podršku između ostalog i Veleža. Sad postoji još jedna mogućnos a to je da štab pc odredi mjeru zabrane igranja do 15.07 što se također može očekivati ali bi i taj potez izazvao reakciju UEFE i mogli bi najebati svi klubovi koji imaju priliku igrat Evropu.
Čisto da se zna![]()
Ma svaka cast na zapazanju, respect
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Veliki Čelik, nista na supacki nacin, jedini klub od zadnja 4 na tabeli koji je za zeleni teren i rjesavanje nogometom a ne u kancelarijama.
Znaci omogucite nam da se borimo za opstanak na terenu, ako ne mozete onda nema izbacivanja pogotovo kluba koji je jedini za nastavak sezone od zadnja 4 na tabeli.
Znaci omogucite nam da se borimo za opstanak na terenu, ako ne mozete onda nema izbacivanja pogotovo kluba koji je jedini za nastavak sezone od zadnja 4 na tabeli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Kockoglavi
Upravo suprotno.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:17SaMoVelez je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:03Ključna stvar da su opšte došlo dovde, da se mnogo ozbiljnije planira nastavak prvenstva jeste ona Željina inicijativa da se od 01.07. odigra po skraćenom sistemu. Taj prijedlog je dobio podršku nekih klubova( Veležova podrška 100%). Zašto je on bitan u svemu ovome. Pa UEFA traži od svih saveza da se prvanstva dovedu do kraja na ovaj ili na onaj način. Iz Želje su vrlo mudro prozrijeli namjeru pc klubova na čelu sa sestrićem te su dali prijedlog po kojem se prvenstvo 100% može završiti do 02.08.Normalno da su i oni misljenja da se na kraju nece igrati tim sistemom ali su svakako uspjeli pokrenuti stvari iz ćorsokaka uz podršku između ostalog i Veleža. Sad postoji još jedna mogućnos a to je da štab pc odredi mjeru zabrane igranja do 15.07 što se također može očekivati ali bi i taj potez izazvao reakciju UEFE i mogli bi najebati svi klubovi koji imaju priliku igrat Evropu.
Čisto da se zna![]()
Ma svaka cast na zapazanju, respect![]()
Jedino krizni stabovi mogu donijeti odluku da li se prvenstvo moze ili ne moze nastaviti u zavisnosti od epidemioloske situacije.
I naravno da ne bi izazvao reakciju UEFE , jer nije FSBIH donio odluku npr. da se prekine prvenstvo vec krizni stabovi drzave.
smeljo je predlozio smijesni format takmicenja jer nema ekipu da odigra svih 11 kola.
Jedan od grobara BiH fudbala. Glavni operativac na terenu ispred NS BiH i FK Sarajevo, koje iza kulisa lobira za prekid prvenstva od samog početka pandemije.
FK Sloboda je ucijenjena licencom!
Adnan Džemidžić je novi generalni sekretar Nogometnog saveza BiH. Na toj funkciji naslijedio je Jasmina Bakovića, koji je proteklih šest godina obavljao ovu dužnost.
Džemidić je sin legendarnog fudbalera Sarajeva,po zanimanju pravnik i govori engleski jezik. Prethodno je obnašao funkciju izvršnog direktora administracije NFSBiH.
Radi se o čovjeku koji uživa veliko povjerenje predsjednika krovne kuće bh. fudbala Elvedina Begića.
Džemidžić je inače član i Izvršnog odobora FSKS. U augustu 2010. godine bio je izabran i za izvršnog direktora FK Sarajevo, tada je bio i predsjednik skupštine udruženja Bordo prijatelji 1946.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Evo dokurkaPlavac87 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:32Jedan od grobara BiH fudbala. Glavni operativac na terenu ispred NS BiH i FK Sarajevo, koje iza kulisa lobira za prekid prvenstva od samog početka pandemije.
Adnan Džemidžić je novi generalni sekretar Nogometnog saveza BiH. Na toj funkciji naslijedio je Jasmina Bakovića, koji je proteklih šest godina obavljao ovu dužnost.
Džemidić je sin legendarnog fudbalera Sarajeva,po zanimanju pravnik i govori engleski jezik. Prethodno je obnašao funkciju izvršnog direktora administracije NFSBiH.
Radi se o čovjeku koji uživa veliko povjerenje predsjednika krovne kuće bh. fudbala Elvedina Begića.
Džemidžić je inače član i Izvršnog odobora FSKS. U augustu 2010. godine bio je izabran i za izvršnog direktora FK Sarajevo, tada je bio i predsjednik skupštine udruženja Bordo prijatelji 1946.
Sta kaEs, nece sarajevo hahhha lazove mitomanski
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 14 maj 2020, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
killafrommanilla
- Kontakt:
jedva cekam da sprcimo sarajevo na sred koseva
@kerimatomic1921 mrznja prema zelji datira jos od drugog mandata amara osima, gdje je u jednoj izjavi rekao nesto u smislu da se Velez na grbavici nije snasao jer ne znaju igrat pod reflektorima. I u tom mandatu je imao puno takvih izjava, onda dolazak s mafijasima po Mujezinovica i slicne neke stvari koje navijaci pamte.plus tu utakmicu realno cist gol poniste i sam sam kroz zid od bijesa mogao proci taj dan.
I na Grbavici zadnje gostovanje nema sta se nije psovalo sa sjevera prema nama, tako da to sto je tebe zadesilo u Vrapcicima, isto bi i mene zadesilo da sam sjeo na sjever, gadjanje igraca kod slavlja, psovanje i slicno.
Licemjerno je da kazes da se psuje bez razloga, a na Grbavici bukvalno isti show. I jedno i drugo za osude
@kerimatomic1921 mrznja prema zelji datira jos od drugog mandata amara osima, gdje je u jednoj izjavi rekao nesto u smislu da se Velez na grbavici nije snasao jer ne znaju igrat pod reflektorima. I u tom mandatu je imao puno takvih izjava, onda dolazak s mafijasima po Mujezinovica i slicne neke stvari koje navijaci pamte.plus tu utakmicu realno cist gol poniste i sam sam kroz zid od bijesa mogao proci taj dan.
I na Grbavici zadnje gostovanje nema sta se nije psovalo sa sjevera prema nama, tako da to sto je tebe zadesilo u Vrapcicima, isto bi i mene zadesilo da sam sjeo na sjever, gadjanje igraca kod slavlja, psovanje i slicno.
Licemjerno je da kazes da se psuje bez razloga, a na Grbavici bukvalno isti show. I jedno i drugo za osude
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 14 maj 2020, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Zar mi nismo za prekid lige?
Ovdje razni ispisaše traktate kako FKB sve koči.
Ovdje razni ispisaše traktate kako FKB sve koči.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Tristan
- Kontakt:
Sto editujes post? Cutimo, a?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- svrakino1921
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj ljudi kad bi se liga fakat nastavila, forcali bi ispred stadiona, boli nas **** 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovo i Celik da se igra dalje
Vrlo jednostavno.
Niti FK Borac, niti FK Sarajevo, se ne smiju javno izjasniti da nisu za nastavak prvenstva, jer takva izjava može donijeti sankcije od UEFE, u slučaju da sutra budu učesnici Euro takmičenja a ista su odbili izboriti na zelenom terenu.
Za sve ostalo tu su Vico, Begić, Džemidžić i udružena kriminalna skupina iz saveza.
I lobiranja.
I ucjene.
Bajku "Mi smo za nastavak", vi i pitari možete kući pričati.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- svrakino1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Citajuci tvoje postove cuje se kako IQ opada..kanta decenijePlavac87 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:47
Vrlo jednostavno.
Niti FK Borac, niti FK Sarajevo, se ne smiju javno izjasniti da nisu za nastavak prvenstva, jer takva izjava može donijeti sankcije od UEFE, u slučaju da sutra budu učesnici Euro takmičenja a ista su odbili izboriti na zelenom terenu.
Za sve ostalo tu su Vico, Begić, Džemidžić i udružena kriminalna skupina iz saveza.
I lobiranja.
I ucjene.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Tacno u sriduPlavac87 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 19:47
Vrlo jednostavno.
I lobiranja.
I ucjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.