Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako da uzmem screenshot na gamepassu? Probao sam gore F-ove, neće nijedan haman.
moras upaliti Game bar u Win postavkama
Ma ima do 21. vremena da se pokupi
Znam, znam, samo mi fascinantno da je raja uspjela oboriti server zbog igre iz 2013-te
Pošalji u pp profil da te dodam kad instaliraš
Slazem se sa svime sto si napisao ali kada uzmes u obzir sta ce nove konzole moci jaz se drasticno smanjio. Narocito kada uzmes u obzir da he NV pocela da naplacuje 2500km za high end gpu nesposoban za 4K ultra detalje.Blejzer10 je napisao/la: ↑14 maj 2020, 02:56Sumnjam da će biti u rangu sa 2080 ti, bar u odnosu na specifikacije koje su izbacili ( 2070 / 5700xt recimo).
Mada je nezahvalno porediti jer nisu iste građe. Ne mislim da će performansa uspjeti izvući specifikacije da bude ferceralo na nivou 2080 ti. (moje mišljenje, vidjećemo)
A do tad će izaći 3000 serija Nvidie što znači da će 2000 i 1000 serije znatno pojeftiniti, tako da nije baš mjerodavno da porediš trenutnu cijenu iz maja za pc sa budućom cijenom ps5 u decembru. Da ne govorim što bi i izlasci tih konzola mogli oboriti cijene![]()
I što bi postkorona kriza mogla drastično utjecati na cijene i jednog i drugog.
Slažem se da su Nvidia i Intel zakucali cijene.
Bezobrazni su, pogotovo Intel.
AMD obara cijene ali ne ide to tako brzo. Na tržište procesora su se vratili na velika vrata, za grafe moraju još poraditi na drajverima i moraju imati konja za trku sa 3080 ti.
Refrešuj par puta i proradi, tako je bar meni bilo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Kaunas, relativizam i 6 gostiju.