Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Umije Boa odgovoriti.
Je li Seedorf jedini koji je s 3 razlicita kluba osvojio LŠ?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- LlullSergio
- Kontakt:
Poslije Clattenburga red bi bio da progovore i lopine Viktor(pušiqurac) Kassai i Cuneyt (čuna) Cakir.ISKRENI ENGLEZ
Sudija Clattenburg priznao kako je pomogao Realu da osvoji Ligu prvaka 2016. godine
Čuveni engleski arbitar Mark Clattenburg otkrio je kako je pomogao Real Madridu da osvoji Ligu prvaka u sezoni 2015/2016.
Clattenburg, koji piše kolumnu za Daily Mail, je otkrio pet igrača kojima nije volio suditi, a jedan od njih je Pepe.
Kako je istakao, Pepe je u finalnom susretu Lige prvaka protiv Atletico Madrida dva puta pokušao iznuditi isključenje protivnika tako što je simulirao udaranje.
Clattenburg mu je oba puta pokazao da ustane, a u 46. minuti susreta je dosudio penal za Atletico pri vodstvu Reala 1:0 nakon što je Pepe oborio Fernanda Torresa u kaznenom prostoru.
Pepe je oštro prigovarao, a zanijemio je nakon samo jedne rečenice koju mu je Englez uputio.
"Pepe mi je na savršenom engleskom rekao: 'Nije ovo nikada penal, Mark'. Ja sam mu odgovorio: 'Vaš pogodak nije trebao biti priznat' nakon čega je on ušutio", piše Clattenburg.A šta se tačno desilo?
"Real je poveo u 15. minuti pogotkom koji je postignut iz malog ofsajda. To sam s asistentima shvatio pregledavajući snimak na poluvremenu. Bila je to teška odluka i pomoćnik nije ispravno prosudio situaciju", objašnjava Clattenburg.
Toni Kroos je izveo slobodan udarac s lijeve strane, Gareth Bale je glavom prebacio loptu u peterac, a Sergio Ramos je posalo loptu u gol. Ipak, kapiten Reala se nalazio u malom ofsajdu i na taj način je Clattenburg s pomoćnicima pomogao Realu.
Penal iz 46. minuti je Antoine Griezmann promašio, no u 78. minuti Yannick Carasco je pogodio za 1:1. Real je susret dobio nakon izvođenja penala rezultatom 5:3.
"Ono što sam uradio se možda čini čudnim. Naravno da mi arbitri ne mislimo da ako napraviš po jednu grešku na obje strane da si uradio dobar posao. No, igrači misle tako i zato sam mu rekao da znam da je njihov gol neregularan kako bi se on pomirio s penalom", napisao je Clattenburg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad planiraju lš nastaviti, imali naznaka bar da se nadamo?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
KHR je o tome govorio jučer, navodno je plan da se završe prvenstva pa onda LP.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Valjda august. Bit će odlično jer onda valjda ne bi trebalo biti pauza i čekanja na uzvrat.
embrace the chaos
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
"Sudija Clattenburg priznao kako je pomogao Realu da osvoji Ligu prvaka 2016. godine"
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- JarnoTrulli
Cekamo priznanje i pokajanje Michaela Olivera. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je.balo majku gledam ove komentare na tu izjavu Clattenburga i tacno se zapitam kako je moguce da toliko ljudi nije sposobno citat s razumijevanjem.

Veća je greška kompenzacija, ko što on kaže, nego što je pomoćni previdio ofsajd. A kome li je on to priznao, da mi je znati.
Svakako, nije niko kriv Griezmannu pa gađa prečke.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Čokerina kao sto sam ti rekao na onoj temi
U finalu protiv Portugala frtalj dana poslije tog neki Joao Mario ga pojeo
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Ja, tad je promašio ono sa pet metara glavom čini mi se.
Isto onaj sivonja Vidal kad dobije poklon penal zavali ga nebu pod oblake, pa se žali kad ispadne.
- LlullSergio
- Kontakt:
Sta on tacno ima priznavati, i dalje mi nije jasno. Minutu poslije si mogao vidjeti da je bio ofsajd. Eto treba nam Clattenburg to priznati..
Na kraju dana nije njegova greska vec greska pomocnog.
Na kraju dana nije njegova greska vec greska pomocnog.
-
- Kontakt:
Dosli smo do toga da su sudije pocele priznavati kako su gurale **** i najvecu sramotu fudbala do titula. 
Ne postoji vece smece i kancer u fudbalu od tog kluba.

Ne postoji vece smece i kancer u fudbalu od tog kluba.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Oliver je smece i mali od zadatka. U Engleskoj cesto povaljuje klubove, dok je Klatenburg ipak malo pitomiji covjek koji je nakon bruke odselio na drugi kontinent.
MES QUE UN CLUB!
Ballack u svom fazonu.

kakav peh i nesreća, kad se sjetim koliko mi je onda bilo žao radi ovog crvenog jbt , umalo nisam počeo navijati za Arsenal tih godina
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.