Šta ćeš kad čovjek gazi sve pred sobom.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Četvorka bi danas uzela izbore, uzet će ih i u oktobru ili kada su već, no to je koalicija koja je stoprocentno osuđena na propast prije ili kasnije. Ideološke razlike će im dohakati prije ili kasnije, a i iskreno sumnjam da NiP neće imati nekih skandala u budućnosti. Čisto zbog sastava stranke i njihovih prijašnjih angažmana.Virtu4l je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:31Nije ista politika, ali je narod trenutno bijesan i ovi iz četvorke to moraju iskoristiti da animiraju glasače, ovo je idealan trenutak. Da su opći izbori, bio bi zemljotres u našoj politici.
Nema četvorka još uvijek dovoljno zvučne kandidate tako sa moraju ići na antiSDA priču i probuditi revolt kod naroda.
Potrebna je nova krv u ovoj državi, dakle stranka puna mladih ljudi punih elana koji nisu povezani s bilo kojom od ublehaških sadašnjih stranaka. Žalosno je da je onaj Zahiragić nekakav predstavnik mladih npr.
Kad je bilo podijeljeno na 6 izbornih jedinica zvali su se po smjerovima, Mostar Sjever, Mostar Zapad itd. Postojala je jedinica Stari grad, ne znam ko je u nju spadao, Šemovac, Fejićeva, ili možda oboje
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
[/quote]
gdje napisah da strancima nije mjesto u BiH?
[/quote]
Pa pod "strancima" valjda mislimo na strani uticaj, obični ljudi su i onako samo pijuni, ti si se dotakao vojske i protektorijata valjda Amerike i NATA a meni je dovoljno da vidim Dodika i općenito stanjem politike u RS-u s politikom ovisnom o Beogradu i Vučiću da vidim potrebu za takvima,.
Eto, da se korigujem, politika Srbije u BiH je strani utjecaj ili ne ?
gdje napisah da strancima nije mjesto u BiH?
[/quote]
Pa pod "strancima" valjda mislimo na strani uticaj, obični ljudi su i onako samo pijuni, ti si se dotakao vojske i protektorijata valjda Amerike i NATA a meni je dovoljno da vidim Dodika i općenito stanjem politike u RS-u s politikom ovisnom o Beogradu i Vučiću da vidim potrebu za takvima,.
- alan_kardec
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑14 maj 2020, 23:33Pa pod "strancima" valjda mislimo na strani uticaj, obični ljudi su i onako samo pijuni, ti si se dotakao vojske i protektorijata valjda Amerike i NATA a meni je dovoljno da vidim Dodika i općenito stanjem politike u RS-u s politikom ovisnom o Beogradu i Vučiću da vidim potrebu za takvima,.
ne mogu reći da mi je žao zbog toga, ali vučić je ovdje kamenovan i linčovan kao preljubnik u S.Arabiji i do danas niko nije odgovarao za to. Toliko o njegovom golemom uticaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kasno je da vodim polemiku jer traži više vremena, pa hajde ovako ugrubo. Ne znam imaš li brata ili sestru, oca ili majku... Da ti neko siluje, muči i svirepo ubije nekoga od navedenih, ili da je zagovornik takvih stvari, da li bi ga ti dočekao raširenih ruku u svom dvorištu ?alan_kardec je napisao/la: ↑14 maj 2020, 23:51
ne mogu reći da mi je žao zbog toga, ali vučić je ovdje kamenovan i linčovan kao preljubnik u S.Arabiji i do danas niko nije odgovarao za to. Toliko o njegovom golemom uticaju.
Ja se stvarno nekad potrudim razumjeti Srbe i Hrvate ( svaka čast normanim, kojih je malo ) što se tiče agresije nad Bosnom, ali ne ide. Biće da sam previše glup.
Vidjećemo na klixu.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 14 maj 2020, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nemoj samo o njegovom "kamenovanju". To je bilo apsolutno izrezirano od njegove strane.alan_kardec je napisao/la: ↑14 maj 2020, 23:51ne mogu reći da mi je žao zbog toga, ali vučić je ovdje kamenovan i linčovan kao preljubnik u S.Arabiji i do danas niko nije odgovarao za to. Toliko o njegovom golemom uticaju.chily-rz je napisao/la: ↑14 maj 2020, 23:33Pa pod "strancima" valjda mislimo na strani uticaj, obični ljudi su i onako samo pijuni, ti si se dotakao vojske i protektorijata valjda Amerike i NATA a meni je dovoljno da vidim Dodika i općenito stanjem politike u RS-u s politikom ovisnom o Beogradu i Vučiću da vidim potrebu za takvima,.
Da je to bilo stvarno kamenovanje jedan kamen bi ga sigurno pogodio u onu odvratnu facu, a on bi i dan danas kukao kako je prezivio atentat.
- Stone Island
- Kontakt:
Ne mogu doci do njega. Volio bih cuti tvoj stav.
- alan_kardec
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la: ↑14 maj 2020, 23:57Kasno je da vodim polemiku jer traži više vremena, pa hajde ovako ugrubo. Ne znam imaš li brata ili sestru, oca ili majku... Da ti neko siluje, muči i svirepo ubije nekoga od navedenih, ili da je zagovornik takvih stvari, da li bi ga ti dočekao raširenih ruku u svom dvorištu ?
Ja se stvarno nekad potrudim razumjeti Srbe i Hrvate ( svaka čast normanim, kojih je malo ) što se tiče agresije nad Bosnom, ali ne ide. Biće da sam previše glup.
dogovorite se prvo jel izrežirano ili nije.
a naravno da ne bih.
govorim o njegovom `velikom` uticaju u BiH. nzm jel ikada sprovedena i istraga. nek i nije, bmk.
jes garant, poveo sa sobom pun autobus sendvičara iz Obrenovca i Stare Pazove da ga u Srebrenici gađaju flašama i kišobranima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Zašto su stranci vojno prisutni u BiH 25 godina nakon završetka rata?
Neam pojma iskr, možda zato što im je stalo i što su prijatelji Bosne. Garant.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da obuzdaju srbe
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Stone Island
- Kontakt:
A sta mislis da li bi bili prisutni da smo se lijepo igrali prije 30tak godina ?alan_kardec je napisao/la: ↑15 maj 2020, 00:11Zašto su stranci vojno prisutni u BiH 25 godina nakon završetka rata?
Neam pojma iskr, možda zato što im je stalo i što su prijatelji Bosne. Garant.
- alan_kardec
- Kontakt:
stranci su sa svojim uticajima i interesima na ovim prostorima bili prosutni skoro oduvijek, znači prije i 600 godina i prije 300 godina i prije 30 godina, i u ratu i nakon rata sve do sada i biće prisutni i dalje.Stone Island je napisao/la: ↑15 maj 2020, 00:14A sta mislis da li bi bili prisutni da smo se lijepo igrali prije 30tak godina ?
Zašto se nismo igrali lijepo, i oni imaju svoj dio odgovornosti.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Bodi krade figure?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑15 maj 2020, 00:36naštima se ona šah liga gore nego ssba liga u moj vakat![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
ma kakvi, samo se za pobjedu igra sa pravilima u kojim on ima najvise mecevaL-Train je napisao/la: ↑15 maj 2020, 00:52Bodi krade figure?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑15 maj 2020, 00:36naštima se ona šah liga gore nego ssba liga u moj vakat![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.