Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
SDA se pozalio na fontanu. Zasto cuna Bosnjackog clana predsjednistva nije osunecena?
-
- Kontakt:
Ma kakvo to, dosta je ljudima te patetike. Na to se još mogu navući SDA botovi i nepismeni ljudi.VolimTz je napisao/la: ↑15 maj 2020, 12:33Isto ko kad Dodik slucajno prije izbora izjavi da ce se ocjepit, pa se Baki malo ko uznemiri.![]()
Znali su oni da ne valja namjestati tendere, pucati dodatke na platu i sve ostalo, i bez ove fontane. Eto Fikret mislio da cini uslugu drzavi ... Boli njih druze ****, ovako su u eteru i to opet kao zastitnici BiH. Tu uloge glume od kraja rata i uvijek im prođe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Znas li ti koliko ima SDA botova i nepismenih ljudi ? Bruka kralju. A ovi botovi su vise placenici nego botovi.Bundesliga je napisao/la: ↑15 maj 2020, 13:02Ma kakvo to, dosta je ljudima te patetike. Na to se još mogu navući SDA botovi i nepismeni ljudi.VolimTz je napisao/la: ↑15 maj 2020, 12:33Isto ko kad Dodik slucajno prije izbora izjavi da ce se ocjepit, pa se Baki malo ko uznemiri.![]()
Znali su oni da ne valja namjestati tendere, pucati dodatke na platu i sve ostalo, i bez ove fontane. Eto Fikret mislio da cini uslugu drzavi ... Boli njih druze ****, ovako su u eteru i to opet kao zastitnici BiH. Tu uloge glume od kraja rata i uvijek im prođe.
@tuzlak1987
Je li tebi danas praznik ili dan zalosti ? Nisam nesto siguran.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Tuzlak je sdp bot, ali nemoj to....Ostavi ti danasnji dan van ovih bolesnih rasprava. Na danasnji dan se odbranila sjeveroistocna Bosna, da je pala Tuzla sve bi palo.VolimTz je napisao/la: ↑15 maj 2020, 13:34Znas li ti koliko ima SDA botova i nepismenih ljudi ? Bruka kralju. A ovi botovi su vise placenici nego botovi.Bundesliga je napisao/la: ↑15 maj 2020, 13:02Ma kakvo to, dosta je ljudima te patetike. Na to se još mogu navući SDA botovi i nepismeni ljudi.VolimTz je napisao/la: ↑15 maj 2020, 12:33Isto ko kad Dodik slucajno prije izbora izjavi da ce se ocjepit, pa se Baki malo ko uznemiri.![]()
@tuzlak1987
Je li tebi danas praznik ili dan zalosti ? Nisam nesto siguran.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Znam ja da je njih dosta, nepismenjaka nestaje. A opet ima više ovih ostalih, samo da se udruže.
I am not yet born; O hear me.
Što neki ujo uređuje članke na našoj verziji Wikipedije o zločincima NDH-a, pozitivniji tekst o Luburiću nego o Isusu i Muhamedu as zajedno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Vecinu stvari uredjuju hr na Wikipediji,skoro sve o BiH i Hrvatskoj.
Krenes citati i razbio bi laptop.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
I ja sam se jučer frapirao oko nekih stvari. Ante Pavelić je heroj ispao.
"We need to suffer. And we need to fight."
Koji si ti lik.Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 14:03Vecinu stvari uredjuju hr na Wikipediji,skoro sve o BiH i Hrvatskoj.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tuzlanska kolona je prvi slučaj kad su četnici dobili značajnije po vagini.
"We need to suffer. And we need to fight."
- JarnoTrulli
Mirka Sakica, vlasnika etno selo Cardaci, znam licno i mogu samo reci da je veci Bosanac i Hercegovac od njiha trojice zajedno. 
Btw, tamo mozete pojesti najbolju riblju corbu u drzavi. Lijeci najteze oblike mahmurluka, provjereno.

Btw, tamo mozete pojesti najbolju riblju corbu u drzavi. Lijeci najteze oblike mahmurluka, provjereno.

Zadnja izmjena: JarnoTrulli, dana/u 15 maj 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Brate uzmi i uredi. Ja imam oko 150 članaka unesenih i prevedenih s engleskog. Uglavnom o geologiji, geografiji, hemiji, fizici i muzici.Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 14:03Vecinu stvari uredjuju hr na Wikipediji,skoro sve o BiH i Hrvatskoj.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja sam jednom, ko bubuljicar ili mi je to bio jaran
napisao članak o sebi na wiki, likovi mi ga obrisase i mene banovase za tri minute

- ASD
- Kontakt:
Koja je procedura da se registruje tu?Heller je napisao/la: ↑15 maj 2020, 15:20Brate uzmi i uredi. Ja imam oko 150 članaka unesenih i prevedenih s engleskog. Uglavnom o geologiji, geografiji, hemiji, fizici i muzici.Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 14:03Vecinu stvari uredjuju hr na Wikipediji,skoro sve o BiH i Hrvatskoj.
Hebe mi se za wiki. Hoću tako malo vježbati jezik, prevodeći naše članke na neke druge.
Registracija ko registracija.ASD je napisao/la: ↑15 maj 2020, 15:35Koja je procedura da se registruje tu?Heller je napisao/la: ↑15 maj 2020, 15:20Brate uzmi i uredi. Ja imam oko 150 članaka unesenih i prevedenih s engleskog. Uglavnom o geologiji, geografiji, hemiji, fizici i muzici.Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 14:03
Vecinu stvari uredjuju hr na Wikipediji,skoro sve o BiH i Hrvatskoj.
Hebe mi se za wiki. Hoću tako malo vježbati jezik, prevodeći naše članke na neke druge.
Nullius in verba