FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 maj 2020, 14:39

nukleusmember je napisao/la:
15 maj 2020, 14:35
7 uz činjenicu da imamo 2 titule iz bivše juge,a jedna titula iz bivše nam države je ekvivalentna 15 fildzanskih
realno

VVVBK
Da. Ponderiranjem bi se moglo tacno izracunat koliko vrijedi ta jugoslovenska u odnosu na ovu iz premijersipa.

I ne padajte na bajke malih plavih iz narnije.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 maj 2020, 15:05

Željo bi se jeb'o a da mu ne uđe :mrgreen:

Čuj prekinut prvenstvo, ne proglasit prvaka, niko ne ispada ali zato u Evropu se ide po trenutnom stanju, koja kontradiktornost :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 maj 2020, 15:06

Fudbalski klub Sarajevo je za nastavak prvenstva

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, trenutno vodeći tim na tabeli i osvajač duple krune u sezoni 2018/19 - Fudbalski klub Sarajevo, obavještava navijače i javnost da je Klub svim srcem za nastavak takmičarske sezone u sugerisanim terminima od strane Nogometnog saveza BiH.

Na sastanku održanom jučer, 14. maja N/FS BiH dostavljen je ispunjeni upitnik, sa potvrdnim odgovorom na pitanje “Da li ste za nastavak takmičarske sezone 2019/20?”.

Sarajevo je saglasno sa nastavkom prvenstva isključivo prema postojećem formatu takmičenja, sa početkom najdalje do 6./7. juna 2020. godine. Prvenstvo bi se na taj način okončalo najkasnije do 20. jula, te bi ekipe imale dovoljno vremena za odmor i pripremu za početak evropske sezone.

U cilju maksimalne zaštite igrača, stručnog štaba i drugih učesnika, od strane medicinskog tima, u dokumentu je sugerisan i niz tačaka koje je neophodno ispuniti, a koje se slažu sa prethodno dostavljenim instrukcijama od strane N/FS BiH.

U slučaju da se ne ispune potrebni uslovi za nastavak prvenstva, Nogometni savez Bosne i Hercegovine je institucija koja će donijeti konačnu odluku. Imajući u vidu da je kompletirano 2/3 prvenstva (sve ekipe igrale međusobno 2 puta), zvanični stav Kluba je da trenutno stanje na tabeli treba biti verifikovano kao konačno, te da prvoplasirana ekipa treba biti proglašena prvakom.

Također, Fudbalski klub Sarajevo obavještava javnost da će iskoristiti zakonom dozvoljena sredstva kako bi se zaštitio od izjava pojedinaca koji budu iznosili lažne informacije u javnosti vezano za poslovanje i odluke Kluba."

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 maj 2020, 15:12

E tako, a sad debelog yebat za one laži. Čim je on trenirao plava go.vna, ne može to valjat.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 15 maj 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2020, 15:15

Sad tužbu roknut Slavku, nek nas sud do kraja opere, kao i u aferi "Punac". :kafa:
Nek i Sampras vidi kako je izgubit na sudu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 maj 2020, 15:15

E jest lijepo ovo pročitati. :ljepota:
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, trenutno vodeći tim na tabeli i osvajač duple krune u sezoni 2018/19
Od sljedeće godine aBd i najtrofejniji.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 15 maj 2020, 15:16

Al kako naše saopštenje niko ne objavljuje, ostavljaju po strani hoce nazor da nametnu mišljenje masi kako mi fakat ne želimo nastavak...

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 maj 2020, 15:18

Kakva smo mi gospoda :bow:
Normalno da smo za nastavak ljudi ba, znamo da smo daleko najjaci, vecimu utakmica smo odigrali bez 5 6 igraca i opet smo prvi, taman smo uhvatili formu, imamo para krava ih ne moze pojesti, dok s druge strane 5 i po mjeseci nema para. Amar standardno njegovo, moli da se suzdrzaju, da se ne iznosi u javnost, jer ocekuje nekog investitota koji je budala koji ce otplatit dugove, platit 5 i po mjeseci plata ( koje nisu male).
Ne smijem se, jer nije za smijeha u kakvoj su situaciji, ali kakve prijedloge davaju, da se ide u evropu, a nema prvaka, pa fkt kakvi su to mitomani nevjerovatno.
Ja se nadam nastavku prvenstva, jer sam siguran da bi prekucali sve, pogotovo jer je to Vinko ušpanovo.
I ne veselite se puno neovisno o malenim, ali Vico ako je ovoliko utjecajan vec sad, razmislite sta ce raditi kada uskoro postane predsjednik saveza. Yebo malene oni su kar.ina, valja se gombat sa Borcem sljedecih godina.
Ne znam šta Petrović sere kada i Zrinjski u saopstenju navodi da nije bio prisutan videorazgovoru, kakvi li su ovo pokušaji, ko će mu ga znati..
Drago mi je i što su naši u saopštenju indirektno prozvali Petrovića.

SAMO TREBA REĆI: VELIKO SARAJEVO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2020, 15:21

SedrenikHz je napisao/la:
15 maj 2020, 15:18
Kakva smo mi gospoda :bow:
Normalno da smo za nastavak ljudi ba, znamo da smo daleko najjaci, vecimu utakmica smo odigrali bez 5 6 igraca i opet smo prvi, taman smo uhvatili formu, imamo para krava ih ne moze pojesti, dok s druge strane 5 i po mjeseci nema para. Amar standardno njegovo, moli da se suzdrzaju, da se ne iznosi u javnost, jer ocekuje nekog investitota koji je budala koji ce otplatit dugove, platit 5 i po mjeseci plata ( koje nisu male).
Ne smijem se, jer nije za smijeha u kakvoj su situaciji, ali kakve prijedloge davaju, da se ide u evropu, a nema prvaka, pa fkt kakvi su to mitomani nevjerovatno.
Ja se nadam nastavku prvenstva, jer sam siguran da bi prekucali sve, pogotovo jer je to Vinko ušpanovo.
I ne veselite se puno neovisno o malenim, ali Vico ako je ovoliko utjecajan vec sad, razmislite sta ce raditi kada uskoro postane predsjednik saveza. Yebo malene oni su kar.ina, valja se gombat sa Borcem sljedecih godina.
Ne znam šta Petrović sere kada i Zrinjski u saopstenju navodi da nije bio prisutan videorazgovoru, kakvi li su ovo pokušaji, ko će mu ga znati..
Drago mi je i što su naši u saopštenju indirektno prozvali Petrovića.

SAMO TREBA REĆI: VELIKO SARAJEVO
Cilj petrovica je bio da zastiti ovu RS stranu i makne sa Borca teret

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 maj 2020, 15:34

[Imajući u vidu da je kompletirano 2/3 prvenstva (sve ekipe igrale međusobno 2 puta), zvanični stav kluba je da trenutno stanje na tabeli treba biti verifikovano kao konačno, te da prvoplasirana ekipa treba biti proglašena prvakom.

:salut:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2020, 15:34

Samo titula dolazi u obzir!
Pa neka se ostali dogovore kako ce, nama svaka opcija odgovara :kafa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2020, 15:40

Evander je napisao/la:
15 maj 2020, 15:34
Samo titula dolazi u obzir!
Pa neka se ostali dogovore kako ce, nama svaka opcija odgovara :kafa:
ostali nek se dogovore hpce li nam je sad dati il ce nas pustiti da je osvojimo
You are someone else I am still right here

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 maj 2020, 15:46

Hocete li da znate gdje je proslava titule...prvo duks pa otkrijem tajnu :D :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2020, 15:48

MortemHz je napisao/la:
15 maj 2020, 12:35
Trebali bi i naši neki prijedlog ''baciti'' čisto da Željezničar ne bude jedini klub koji pokušava kolo voditi. Trebamo se i mi boriti za svoje interese pa makar i javnim saopštenjem jer oni već po deseti put zahtjevaju dosta toga.
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 maj 2020, 15:50

Bit ce proslava barem!
slika
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2020, 15:59

skoroalen je napisao/la:
14 maj 2020, 21:51
Sramota velika što se naši zalažu za prekid, pa nas neke persone a la Sampras prozivaju. Stiče se dojam da se bojimo nastavka, iako nemamo razloga.
Sabinho je napisao/la:
14 maj 2020, 21:52
Iznenadjen sam (neugodno) sto su se nasi izjasnili da su za prekid prvenstva.
:rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 maj 2020, 16:03

Napapijri je napisao/la:
15 maj 2020, 15:50
Bit ce proslava barem!
slika
Ja bih da mi to proslavimo kume
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 maj 2020, 16:04

Jbg, pročitaš šta je izjavio lik koji kaže da je bio na toj konferenciji. Još nema nekog razloga da laže, nema on ništa s nama, plus nam je uvijek pokazivao naklonost, čak i kao trener kona.

Nismo mogli znat da je frajko tek tako slagao, ni iz čeg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 maj 2020, 16:12

Tako škoro vazda, jedva dočeka šansu da popljuje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 maj 2020, 16:14

skoroalen je napisao/la:
15 maj 2020, 16:04
Jbg, pročitaš šta je izjavio lik koji kaže da je bio na toj konferenciji. Još nema nekog razloga da laže, nema on ništa s nama, plus nam je uvijek pokazivao naklonost, čak i kao trener kona.

Nismo mogli znat da je frajko tek tako slagao, ni iz čeg.
Ti kako si uzeo diplomi, postao si malo nervozan :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, jurisicduska, keli, kogmagie46, MokraKifla, Proximic, Seipronto, Vanja8 i 78 gostiju.