babuka nas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bolje im je da nastave prebacati palete Ariela nego stl se ovako brukaju niti stida nit obraza nemamo pojma koliko nas je Amar spasio ulaskom i tjeranjem ovih ublehasa
babuka nas

babuka nas
To se ispravno zovu maloumnici.Plavac87 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 12:22Odista, nisu svi "navijači" Želje tužni ako se sezona okonča i pitari budu prvi. Ima i onih koji likuju a između ostalog dobro su se trudili tokom cijele sezone da nam podapnu. Kao onda pred Velež, kada su puštali info za plate i trovali atmosferu, nakon one velike pobjede u derbiju.
Ti se ispravno zovu izdajnici, kvislinzi, peta kolona!
I ne znam zašto plasirate njihove maloumne brljotine na ovoj čistoj temi
I da se sjetim familije Begića, Džemidžića, Beusa, Zeljkovića, Sofrenića, Pilava i ostale gamadi
Hvala Upravi na zalaganju za nastavak. Jedini su slali vise prijedloga da uvjere kako se sve moze kad se ima volja, potpisali inicijativu i jedini objavili konkretno saopstenje bez nekih standardnih floskula. Nije do nas nit do bilo koga u nasem klubu i to mi je bitno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pose.rem im se u usta, ovakav ped.erast.Plavac87 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 12:22Odista, nisu svi "navijači" Želje tužni ako se sezona okonča i pitari budu prvi. Ima i onih koji likuju a između ostalog dobro su se trudili tokom cijele sezone da nam podapnu. Kao onda pred Velež, kada su puštali info za plate i trovali atmosferu, nakon one velike pobjede u derbiju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da Sarajevo nije prvo , a pogotovo da cetnicki klub nije na mjestu koje vodi u europu igralo bi se jos od pocetka maja.LjoZee je napisao/la: ↑15 maj 2020, 13:37Hvala Upravi na zalaganju za nastavak. Jedini su slali vise prijedloga da uvjere kako se sve moze kad se ima volja, potpisali inicijativu i jedini objavili konkretno saopstenje bez nekih standardnih floskula. Nije do nas nit do bilo koga u nasem klubu i to mi je bitno.
Borac igra glavnu ulogu u ovome.
Mjau !
https://fkzeljeznicar.ba/foto-novi-kack ... car/41651/
@irfo hoces sve kupiti s obzirom ko ih promovise tj. ko je na ovim slikama?
Cuj kupit, sta mislis ko to prodajeLjoZee je napisao/la: ↑15 maj 2020, 15:00https://fkzeljeznicar.ba/foto-novi-kack ... car/41651/
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sasvim slučajno iz teksta na SDA portalu su izostavljeni SDA kadrovi, Elvedin Begić, Adnan Džemidžić i ostali u NS BiH.
Ista matrica kao što i državu dijele. SDA, HDZ i SNSD.
Voli humanitarnu i Azerbejdžan, više od djeteta rođenog.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Joj, joj sta se radi u ovoj drzavi. Fuj.
''U slučaju da se ne ispune potrebni uslovi za nastavak prvenstva, Nogometni savez Bosne i Hercegovine je institucija koja će donijeti konačnu odluku. Imajući u vidu da je kompletirano 2/3 prvenstva (sve ekipe igrale međusobno 2 puta), zvanični stav Kluba je da trenutno stanje na tabeli treba biti verifikovano kao konačno, te da prvoplasirana ekipa treba biti proglašena prvakom.''
Ja sam fkt mislio da ce vecina klubova odbiti titule, da se nece ni razmisljati o tome. Nisam pratio, kako je u drugim zemljama gdje je prekinuto prvenstvo?
Ja sam fkt mislio da ce vecina klubova odbiti titule, da se nece ni razmisljati o tome. Nisam pratio, kako je u drugim zemljama gdje je prekinuto prvenstvo?
Bas tako. Kako moze neko napisati da smo Veleza pobjedili bili bi prvacivoltron30 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 13:10Amare dragi, kakav si ti to trener kada nisi uspio naslutiti da ce se prekinuti prvenstvo zbog epidemije. Bas me razocara.Plavac87 je napisao/la: ↑15 maj 2020, 12:22Odista, nisu svi "navijači" Želje tužni ako se sezona okonča i pitari budu prvi. Ima i onih koji likuju a između ostalog dobro su se trudili tokom cijele sezone da nam podapnu. Kao onda pred Velež, kada su puštali info za plate i trovali atmosferu, nakon one velike pobjede u derbiju.
-
perodeformero
- Kontakt:
Saopstenje kluba je bezveze, ofirnije nego kod ovih drugih
Suma sumarum. Ovo nije vidjelo drzave.. od vrtica pa sve do najvisih nivoa. Tacno me stid gdje zivim. I onako raspali fudbal u nasoj drzavi jos vise ukopava politika zajedno sa nekim klubovima. Zamisli Borac ti zajedno sa pitama kroji kako i sta. Istupiti treba ovo je vise presmijesno.
Korona nasu drzavu nije toliko pogodila (hvala Bogu) sto se tice ljudskih zivota i toga, ali je sve ono lose izbacila na povrsinu. Evo od sporta, obrazovanja preko svih politickih afera. Nije nista zaobisla i pokazala je koliko neki ljudi imaju uticaja, a mi nismo bili ili nismo jos svjesni i na sta su sve ljudi spremni. Nama su velike politike usle u ligu i sport. Ni l od nase lige nece ostati.
A Ivica Osim spasavo NS. Zivce gubio sa nesposobnjakovicima...LjoZee je napisao/la: ↑15 maj 2020, 16:08Korona nasu drzavu nije toliko pogodila (hvala Bogu) sto se tice ljudskih zivota i toga, ali je sve ono lose izbacila na povrsinu. Evo od sporta, obrazovanja preko svih politickih afera. Nije nista zaobisla i pokazala je koliko neki ljudi imaju uticaja, a mi nismo bili ili nismo jos svjesni i na sta su sve ljudi spremni. Nama su velike politike usle u ligu i sport. Ni l od nase lige nece ostati.
Imam prijedlog. Osnovati Ligu Fedrracije I Ligu RSa nekako ih posebno prijaviti u Uefa. Kad vec nemamo drzave nek nemamo ni zejednicke lige. Borac nek igra na livadama sa Kozarom i Radnikom a mi cemo vamo nasu. Ovi evropejci i cuvari vrijednosti iz Hnksbkb nek vide gdje ce mada bi mirisali RS nek igraju gdje hoce. Rasformirati ovo sve..
Kažu kad čovjek naćuli uši možda nešto i čuje.
Vozim brata već duže vremena na treninge u Bl i upoznao sam puno ljudi,dobrih ljudi.Zadnje što sam čuo,od ovih dobrih,je da se sad lijepo sprema reprezentacija rs(namjerno malim slovom).Ovaj tip preuzima kormilo saveza na nivou BiH je sve samo ne cvjećka.Lista njegovih "nestašluka"je preduga da bi iko normalan pomislio da će on učiniti nešto dobro za BH fudbal.U Banjaluci ga cijene samo oni koji ga se boje,a to je to strahopoštovanje.Od normalnih ljudi nisam čuo"ni jednu pozitivnu stvar" o dotičnom Vici,ali eto važno je da će neko iz federacije(opet namjerno malim slovom)slaže sa gospodinom i da će ga zbog sitnih stvari podržati.Njima na čast i obraz koje izgleda ne da nemaju nego su negdje u putu izgubili.
Vozim brata već duže vremena na treninge u Bl i upoznao sam puno ljudi,dobrih ljudi.Zadnje što sam čuo,od ovih dobrih,je da se sad lijepo sprema reprezentacija rs(namjerno malim slovom).Ovaj tip preuzima kormilo saveza na nivou BiH je sve samo ne cvjećka.Lista njegovih "nestašluka"je preduga da bi iko normalan pomislio da će on učiniti nešto dobro za BH fudbal.U Banjaluci ga cijene samo oni koji ga se boje,a to je to strahopoštovanje.Od normalnih ljudi nisam čuo"ni jednu pozitivnu stvar" o dotičnom Vici,ali eto važno je da će neko iz federacije(opet namjerno malim slovom)slaže sa gospodinom i da će ga zbog sitnih stvari podržati.Njima na čast i obraz koje izgleda ne da nemaju nego su negdje u putu izgubili.
Malo cu sad uci u politiku i tome nije sigurno mjesto ovdje, ali kad si spomenuo to. Uvijek sam se pitao kako se dopusta Dodiku da onako lezerno negira drzavu, te referendum ovo ono. I to je korona pokazala. Negira zato sto i nema ovdje drzave osim na papiru. U jednoj drzavi razlicite mjere, zakoni itd. Policijski sat ovdje nije, tamo jeste pa i ako hoces da prodjes samo kroz to mjesto, kroz svoju drzavu platis kaznu. Mi drzavu nemamo jer nijedna odluka se ne moze normalno donijeti na nivou cijele BiH. I upravo to se iskoristava za sve i svasta sto se radi ovdje.
Eto kao, kako kazes normalni iz BL su protiv takvog poteza? Reprezentacije rs? Svako taj sto kazes normalan jedva ceka takav potez doticnog. Grdno se varas ako mislis drugacije.ammimr je napisao/la: ↑15 maj 2020, 16:19Kažu kad čovjek naćuli uši možda nešto i čuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.