ZnamoSviuodbranu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 23:41Ko trazi opravdanje BakiruRobust je napisao/la: ↑15 maj 2020, 22:38pa normala da ce biti lagaanica h/s komponenti kad bi ti nasao opravdanje da bakir kaze naguziti se svi erdoganu ti bi prvi skočio i rekao eto me šefe za ovo danasnje pisanje po drzavi od strane sda nijedna sdp afera nije ravna da su mogli kako dunge lange staviti za ministre stavili bi samo da se normalnim osobama koje jos ovdje zive popisaju u ustaSviuodbranu je napisao/la: ↑15 maj 2020, 21:52Eto vidis, ti udaras po svom i hajde.
Glup narod, jednima sda isprala mozak jednima sdp.
A ustase i cetnici laganica....uz kahvu i kokice![]()
![]()
Nema opravdanja za njih i ono sto su uradili i sto rade drzavi. Ali ne moze se na osnovu debilnog bakira prikazivat nesto drugo kao dobro kada nije. Ako ista mrzim vise od Bakira su crveni kmeri.
Zlo i jedno i drugo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Bakir nije carobnjak.Radi najbolje sto moze.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Zašto

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Opravdavam,nego pitam sta je biloMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑16 maj 2020, 02:45sto da ne

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Naljuti se neka thot na mene jer neću s njom u detalje o mom kockanju, alkoholiziranju i drogiranju

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sasvim legitimno , i opravdano samo se nalazimo u pogresnom stoljecu. Svako nalazi način da kanališe svoj bjes , ja sam naprimjer gonič stoke, a povremeno odem u lokalni park drazim drvo samo da nije grab i u njega se zalijećem sa biciklistickom kacigom ne bi li utolio želju i dobio osjecaj igranja u NFLu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
respektujemRollMan je napisao/la: ↑16 maj 2020, 02:54Sasvim legitimno , i opravdano samo se nalazimo u pogresnom stoljecu. Svako nalazi način da kanališe svoj bjes , ja sam naprimjer gonič stoke, a povremeno odem u lokalni park drazim drvo samo da nije grab i u njega se zalijećem sa biciklistickom kacigom ne bi li utolio želju i dobio osjecaj igranja u NFLu.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
AminMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑16 maj 2020, 02:57respektujemRollMan je napisao/la: ↑16 maj 2020, 02:54Sasvim legitimno , i opravdano samo se nalazimo u pogresnom stoljecu. Svako nalazi način da kanališe svoj bjes , ja sam naprimjer gonič stoke, a povremeno odem u lokalni park drazim drvo samo da nije grab i u njega se zalijećem sa biciklistickom kacigom ne bi li utolio želju i dobio osjecaj igranja u NFLu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Pa i danas su radili.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
TAMO GDJE SUNCE PUTUJE VJETAR NOSI GLAS
Nullius in verba