NK Zvijezda Gradačac

ado_94
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ado_94 » 30 nov 2010, 19:18

elvis j je napisao/la:Zbog takvih komentara smrdi-prdi kod kuce.
:lol: :lol: :lol:
Nk Zvijezda

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 01 dec 2010, 12:26

elvis j je napisao/la:
samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Ovo je maslo zalizanog kojem se pojedinci ne libe reci ono sto misle,a poltroni koji mu dupe lizu ostaju.
Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed. :D
To o ruznoj gesti Vede i o nedostatku zelje za ostanak Dore ne mogu da povjerujem,cak i clanak na ovoj stranici otkriva koliko se Dori ne ide i koliko mu je zao,no ti imas druge info,od koga, nije ni bitno.Da su ova dva momka iziritirana ponasanjem prema njima ove godine, to mogu da razumijem.To je potez kluba,i to je ok za mene sve dok klub iza toga stoji i pokaze da je spreman dovesti bolje a ne Husice,Djorice i ostale.
Sa zalizanim "gospodinom" ja nemam nista,ali mi je strasno zanimljiv fenomen kojim taj covjek kupuje ljude svojom zalizanom pricom,jednim tel pozivom,pozdravom na casiji ili nesto slicno.No i to je odraz necega.Ja kroz sve to vidim nesto drugo i otvoreno kazem da mi se ne svidja isto kao sto sam govorio za bivseg trenera,pa sam na pocetku kritikovan,a onda je i masa progledala.

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 01 dec 2010, 13:41

samuraj je napisao/la:
elvis j je napisao/la:
samuraj je napisao/la:Znaci definitivno se odricemo ova 2 igraca koja su domaca,a ako nista mogli su sjedit na klupi,ako se ne izbore za mjesto kod novog trenera, a ostavljamo momka koji je promasio zanimanje i glavu dajem da nikad nista od njega nece biti (Husic).Ovo su potezi koji ce ti se o glavu obiti,kad-tad,dobro zapamtite.
Ovo je maslo zalizanog kojem se pojedinci ne libe reci ono sto misle,a poltroni koji mu dupe lizu ostaju.
Niko se ne odrice igraca,malo popricaj dali ti igraci hoce da ostanu u klubu,sta su uradili,rekli,predsedniku i clanovima uprave,ima tu i drugih strana za koje niste upoznati, nije direktor odlucio da oni odu iz kluba,vec licno predsednik Fadil,bilo je nekih ruznih gesti Vede,tebo ocito zalizani ne lezi iz nekih drugih razloga,nisi sposoban to sam rijesiti i prozivas ga po forumu.Cvis svaka cast za interviju na TK,samo naprijed. :D
To o ruznoj gesti Vede i o nedostatku zelje za ostanak Dore ne mogu da povjerujem,cak i clanak na ovoj stranici otkriva koliko se Dori ne ide i koliko mu je zao,no ti imas druge info,od koga, nije ni bitno.Da su ova dva momka iziritirana ponasanjem prema njima ove godine, to mogu da razumijem.To je potez kluba,i to je ok za mene sve dok klub iza toga stoji i pokaze da je spreman dovesti bolje a ne Husice,Djorice i ostale.
Sa zalizanim "gospodinom" ja nemam nista,ali mi je strasno zanimljiv fenomen kojim taj covjek kupuje ljude svojom zalizanom pricom,jednim tel pozivom,pozdravom na casiji ili nesto slicno.No i to je odraz necega.Ja kroz sve to vidim nesto drugo i otvoreno kazem da mi se ne svidja isto kao sto sam govorio za bivseg trenera,pa sam na pocetku kritikovan,a onda je i masa progledala.
Napisao sam ruzne geste Vede,a ne Dore,a nisam pricao sa Dorom da znam koliko mu je stalo,nemoj iskrivljavati moj post.Gospodin ne treba da kupuje ljude pozivima i pozdravima,to je dio kulture,bio je faca i legenda kada je igrao u poznatim klubovima,to ako tebi ne posvjecuje paznje sam si sebi kriv,on je gospodin i legenda,moze i hoce sa svakim poricati,ali uvjek je bilo klosara koji se nisu culi kada je zvjezda bila u nizim rangovima,sada im smeta uspjeh kluba i ljudi koji to ostvaruju,poznati pimitivizam.
Zadnja izmjena: elvis j, dana/u 01 dec 2010, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 01 dec 2010, 13:43

mačak u čizmama je napisao/la:Vedo ide u Njemačku
Odlicno,brzo se snasao,ili je to vec bilo pripremljeno.

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 01 dec 2010, 14:02

Mni nije jasno zasto nasi igraci iz gradacca ne igraju srcem za svoj klub ja razumijem kad igrac dode iz drugog grada i igra on je tu danas a sutra ga nema i njega boli k.... za nasim grado ali stvarno nerazumijem nasu djecu iz gradacca ja razumijem i da im se nedaje puno prilke da igraju i kad je dobiju oni to neodrade kako treba jedini igrac koi je igrao srcem za zvijezdu to je bio nas DORO i zao mi je sto ga je uprava pustila i sto vise nece biti u klubu zvijezda

I KRV SVOJU ZA ZVIJEZDU MOJ

VOLIM ZVIJEZDU VOLIM GRADACAC

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 01 dec 2010, 15:45

samuraj je napisao/la:
elvis j je napisao/la:
Napisao sam ruzne geste Vede,a ne Dore,a nisam pricao sa Dorom da znam koliko mu je stalo,nemoj iskrivljavati moj post.Gospodin ne treba da kupuje ljude pozivima i pozdravima,to je dio kulture,bio je faca i legenda kada je igrao u poznatim klubovima,to ako tebi ne posvjecuje paznje sam si sebi kriv,on je gospodin i legenda,moze i hoce sa svakim poricati,ali uvjek je bilo klosara koji se nisu culi kada je zvjezda bila u nizim rangovima,sada im smeta uspjeh kluba i ljudi koji to ostvaruju,poznati pimitivizam.
Drago mi je zbog tebe i "legende".Ne dijelimo misljenje,sto ne znaci da me se mora primorati da mislim isto.Ostalo sto si naveo se ne pronalazim, tako da necu ni komentarisati,samo se osmijehnuti.
Cudno je kako na ovom dijelu foruma su ljudi spremni vrijedjati ljude samo zbog razmijene misljenja i kako se konstantno vaga tudja ljubav prema klubu.Ipak,moram se sloziti u gornjim navodima sa jednim,da je to do teskog razumijevanja napisanih postova i primitivizma.Srednje obrazovanje nije obavezno i to je problem.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 01 dec 2010, 20:04

elvis j je napisao/la:
ja danas cuo da ide u Englesku
Nk Zvijezda

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 02 dec 2010, 07:56

ado_94 je napisao/la:
elvis j je napisao/la:
ja danas cuo da ide u Englesku
Ja čuo da danas ide kod djeda na kafu!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 02 dec 2010, 08:34

dajte da vidimo jeli ko sta cuo ko nam dolazi ja jesam al ebiga nesmijem jos nista reci cut ce se kad bude vrijeme samo cu reci da je dobar napadac valjda se ne pokvari kad nama dodje heheh :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 dec 2010, 09:56

Fatko je napisao/la:dajte da vidimo jeli ko sta cuo ko nam dolazi ja jesam al ebiga nesmijem jos nista reci cut ce se kad bude vrijeme samo cu reci da je dobar napadac valjda se ne pokvari kad nama dodje heheh :D
Ma i ja sam čuo za dvojicu, ali ne smijem ništa reći :mrgreen: :D
Dragon Town

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 02 dec 2010, 10:33

zmaj_Bosne je napisao/la:
Fatko je napisao/la:dajte da vidimo jeli ko sta cuo ko nam dolazi ja jesam al ebiga nesmijem jos nista reci cut ce se kad bude vrijeme samo cu reci da je dobar napadac valjda se ne pokvari kad nama dodje heheh :D
Ma i ja sam čuo za dvojicu, ali ne smijem ništa reći :mrgreen: :D
i ja sam nesto nacuo....samo mogu reci:DAJ BOZE,kako je do sada bilo ,dok ne vidim ne vjerujem :D
Nk Zvijezda

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 02 dec 2010, 16:58

Samo da nam ne dođe igrač tipa ovog. :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 02 dec 2010, 17:55

svaka mu cast kako je samo ovo uspio hehe...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 02 dec 2010, 18:35

Pa kako smo naucili dovodit nebi me cudilo da dovedemo ovakvog,mada se svakom moze desiti,al rijetko.Nazalost,vecini nasih napadaca do sada ovo je bilo svojstveno.

Ivica i Marica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica i Marica » 03 dec 2010, 11:58

husein veličanstveni je napisao/la:Samo da nam ne dođe igrač tipa ovog. :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Mi smo imali ovo:
[youtube][/youtube]
jos ne mogu naci zrinjski,travnik i leotar........
ali ne bolji je Husic,Djoric itd umjesto da dijete zadrzimo pojedinci su ga natjerali da ide ccccc zapamtite kad ce jedan ovakav izaci iz juniorskog pogona...... :(

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 03 dec 2010, 19:01

je li iko od navijaca kontaktirao upravu kluba i raspitao se o ovom slucaju oko vede...ako mi je ikog zao onda je to vedo..jbg. komsiluk je to... mislim da bi dobro doslo objasnjenje kluba zasto ne racunaju na vedu kao napadaca a ne vedu kao stopera,beka ili sta je vec igro kod curguza
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 03 dec 2010, 21:36

Zasto ne racunaju na ovog ili onog iz Gradacca valjda ima svoje opravdanje.Svaki fudbaler ima svoju uzlaznu putanju napredovanja i onda se zaustvi i afirmise kroz iskustvo,u ovom slucaju igrama na terenu.Vedo,istinu na volju je igrac koji me je u par navrata odusevio igrama kada je stigao iz juniorskog pogona.Onda dolazi period stagnacije,bezvoljstva ,nedostatak ideje i nemoc na terenu.Mozda je neko htio namjerno da sve to postigne kod ovog momka kako pravljenjem od napadaca defanzivca ili cestom klupom ili je to za Vedu prevelik zalogaj da igra u PL.Sto god da je nije se smio uklopit u sivilo losih igraca jer su oni tu zbog para a ne iz ljubavi prema klubu.Jednostavno,zalosno je vidjeti da jedan Hamza sa 35.god.gine na terenu,a Vedo bez imalo zara,borbenosti ,bar na domacem terenu.Vjerujem da i on sanja i ima sansu da ode vani pa se i nije ni trudio.

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 03 dec 2010, 21:59

ej dali mi ko moze reci dali je istina da sa sabe vraca
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

Ivica i Marica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica i Marica » 03 dec 2010, 22:37

zvjezdas je napisao/la:Zasto ne racunaju na ovog ili onog iz Gradacca valjda ima svoje opravdanje.Svaki fudbaler ima svoju uzlaznu putanju napredovanja i onda se zaustvi i afirmise kroz iskustvo,u ovom slucaju igrama na terenu.Vedo,istinu na volju je igrac koji me je u par navrata odusevio igrama kada je stigao iz juniorskog pogona.Onda dolazi period stagnacije,bezvoljstva ,nedostatak ideje i nemoc na terenu.Mozda je neko htio namjerno da sve to postigne kod ovog momka kako pravljenjem od napadaca defanzivca ili cestom klupom ili je to za Vedu prevelik zalogaj da igra u PL.Sto god da je nije se smio uklopit u sivilo losih igraca jer su oni tu zbog para a ne iz ljubavi prema klubu.Jednostavno,zalosno je vidjeti da jedan Hamza sa 35.god.gine na terenu,a Vedo bez imalo zara,borbenosti ,bar na domacem terenu.Vjerujem da i on sanja i ima sansu da ode vani pa se i nije ni trudio.
e bas bi tebe volio da vidim kako igras....kad ti neko lincuje cijelu godine,ponizaje na svaki moguci nacin, jer ocito je nekome smetao kad nije mogao dobiti priliku da igra svoju pozicuju(zbog pojedinaca koji su nam toliko doprinijeli) pa je se od njega pravio bek .....mogu misliti tvoje borbenosti na terenu....kada sto god uradis ne valjas ....jedino su ga navijaci znali cijeniti i svaka im cast na tome ....bilo pa proslo ja sam samo naveo link jer mi je zao sto mu nije pruzena sansa koju je zasluzio svojim radom i svoji dostignucima,kojih ima mnogo za svoje godine...ali eto neka mu je sa srecom gdje god otisao ipak je to nase dijete....godine za njega rade jos je mlad.....siguran sam da ce napraviti nesto u zivotu...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 04 dec 2010, 08:32

Kamo srece da znam igrati fudbal,to je bio san svakom djecaku.Zato nisam fudbaler,al svoj posao koji radim odradjujem kako treba i uvijek su me pozitivne kritike poticale da budem jos bolji.Volim Zvijezdu i respektujem borce koji brane boje kluba ma ko da su i odakle bili.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.