Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
bio si poziv koji se ne odbija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemam tiktok ali debili non-stop retweet-uju ta sranja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kad se već spominju razni oblici zatucanosti, red je da se spomene da neonacistički šljam okupljen oko Vox magaze uredno podržava ustaški pir.
Katolička crkva je živa komedija, Puljić mentol dopustio da ga HDZ iskoristi kroz svoje neonacističke metode.I onda sere da je ugrožen u Sarajevu kakav komad budale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pusi ***** ko te ****, moze Bosna i bez tebe, Jugoslavijooo, Jugoslavijooo. Nikad ne dosadi.
Nego kakva je picetina u pitanju ?
Vidio sam ti rođu sinoć, zarasto haos. Isti nemanja kusturica.
Ja sam slobodan gotovo svaki dan, sutra mi rođendan pa sam planiro malo otici gdje. Moze ponedeljak i dalje.
Nego kakva je picetina u pitanju ?
Vidio sam ti rođu sinoć, zarasto haos. Isti nemanja kusturica.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Joj jesam se sinoć raznjeo, ko Abu Hamza. Jel se makar kupa glavutan? 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nismo se selamili, on bio u drustvu radikalnih ljevicara pa nisam htio prilazit.
Vidim ja ti o Doboju sinoc.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Ko li nam je ova?
"Detitoizacija društva" nam je prijeko potrebna.
Na fb komentari, "nezaposlenost vlada, mladi odlaze a vi zbog ovoga protestujete", i tako to.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Holyfield-Tyson jaooo klasika 
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ako trigerujes takve komentare znaci da obican svijet kurca nije skonto.
Trenutno korisnika/ca: ASD, VensanKasel i 4 gosta.