Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gledam klip s ovog kontraprotesta u Sarajevu. Mislim i ja sam ljevičar.
Koji krindž su mi ovu penzosi nešto galame. A još gori krindž su mi ovi jugonostalgičari što su se poslije Alije rodili.
Koji krindž su mi ovu penzosi nešto galame. A još gori krindž su mi ovi jugonostalgičari što su se poslije Alije rodili.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jer postoji čistilište.chily-rz je napisao/la: ↑16 maj 2020, 18:57Sa nekog vjerskog aspekta misa za mrtve i nema nekog smisla jer su jednostavno mrtvi, šta su "zaradili" za života to im je. Da se razumijem isto gledam na neke muslimanske novotarije poput tevhida, sedmina, četeresnica, nema nekog smisla samo po sebi, tvoja odbrana na onom svijetu su tvoja dijela na ovom, ništa drugo,.

(Radio Sarajevo)
https://****.ba/metromahala/ja ... sto/377298
Ne bih se ja složio sa tim, ovo danas je ispalo savršeno, na naslovnicama je u cijelom svijetu. Mnogo je doprinijelo rejtingu Sarajeva i posralo se u facu onima koji ga omalovažavaju, nazivaju Teheranom i muslimanskim Sarajevom.legenda reala je napisao/la: ↑16 maj 2020, 17:56Ma vala i ovi sa zastavama Jugoslavije i Titove slike su smiješni, nekakve petokrake nešto glupost to samo još živi u Sa i TZ nigdje više u bivšoj Jugoslaviji raja ne žali za Titom
Baš smo jadna nacija u svakom pogledu od ovih traženja donacija do ovog življenja u prošlosti i svega
Kamo sreće da je još neko osim NS pozvao narod na ulice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Baš je bilo tih nekih pokušaja forsiranja nečega, od nekih povika do tipa Komunističke partije koja je nešto uhvatila skandirat kontajući da će im se raja pridružit

Al' sve u svemu normala je prošlo. Bez nasilja, psovanja, vrijeđanja. Ja sam očekivao mizeran broj, pozitivno sam iznenađen.
Samo se trebala distanca bolje držati
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 16 maj 2020, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je Fikret kod Senada?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑16 maj 2020, 19:45Ne bih se ja složio sa tim, ovo danas je ispalo savršeno, na naslovnicama je u cijelom svijetu. Mnogo je doprinijelo rejtingu Sarajeva i posralo se u facu onima koji ga omalovažavaju, nazivaju Teheranom i muslimanskim Sarajevom.legenda reala je napisao/la: ↑16 maj 2020, 17:56Ma vala i ovi sa zastavama Jugoslavije i Titove slike su smiješni, nekakve petokrake nešto glupost to samo još živi u Sa i TZ nigdje više u bivšoj Jugoslaviji raja ne žali za Titom
Baš smo jadna nacija u svakom pogledu od ovih traženja donacija do ovog življenja u prošlosti i svega
Kamo sreće da je još neko osim NS pozvao narod na ulice.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koji krindž nakon par minuta gledanja 
Krepaću do završetka.

Krepaću do završetka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se poslije ovog cringe festa, da će mladi ljudi uvidjeti komunističku bolest, i preći na stranu kapitalizma, progresivnosti i njegovanje preduzetničkih i patriotskih vrijednosti.
Ne dopustite da vam stari Ramo ubije mladost, zbog njegove nostalgije još dok je bio mlad, snažan i lijep.
Ne dopustite da vam stari Ramo ubije mladost, zbog njegove nostalgije još dok je bio mlad, snažan i lijep.
⚜️~⚜️~⚜️
Hem nesiguran, hem lupa gluposti, hem nema pojma o čemu priča.
Do kraja emisije će ispast da je iz svog džepa izletio milion jer je država malo dala
Komplet svijet je lud, samo Fikro i Kadrija tvrde da su ACM respiratori visoka klasa.
Šta begi ni Amerika nije na vrijeme dobila a mi jesmo
Umirem.
Šta begi ni Amerika nije na vrijeme dobila a mi jesmo

Umirem.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fikro konta da ce ispast u pravu ako se bude derao kao sivonja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Fikret ne dopušta Senadu da ga dominira 

- Donnie Darko
- Kontakt:
"Kompletan ovaj posao je prikaz naseg drustva" e vala bas aj zdrao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako se sjebe i zamuct kad mu senad postavi pitanje koje nije skriptovano i na koje nije vježbao sedmicama odgovor i scenski nastup
kao ovo sad sa čarapama
kao ovo sad sa čarapama
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, VensanKasel i 7 gostiju.