Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Liam Gallagher kod Senada, make it happen
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Senad se od njeg oprašta kao da se neće vidjeti 10 godina.
Joj jest glup covjek nena moja bi bolji intervju napravila
F U J NOSI GA VISE
F U J NOSI GA VISE
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Ja ako ostanem u ovoj državi sjebat će me infarkt do 40-te 100%, a ako odem srce će me sjebat jer ipak volim ovo prkno od države i osjećam da ovdje pripadam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ocekivao sam vise vala
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
S obzirom da je spomenuo Mekku i Medinu,za mene je Fiko zrtva !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Veliki vjernik a u reklami propisno obucena djevojka, izgleda drugacije vrijednosti kad je posao u pitanju 
- JarnoTrulli
Cijelo vrijeme ga Senad pokušava isprovocirat da propjeva o onom pravom problemu, o nadređenim i glavešinama. Al jok, ne smije Fikro ni pomislit na njih, 100 puta je ponovio da je sam u ovome, nevjerovatno. Premoćan je SDA, ni za 100 godina ih niko neće skinut, paukova mreža.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
U jednom trenutku, smijem se zaklet da je drsko pitao pitao Senada da li on zna kakve vrste respiratora imaju, ovaj uzvraća sa pitanjem o respiratorima, a Fikret onda: "Ne znam ja, to nije moja struka ja se neću miješat u to"

- Marsal
- Kontakt:
Jest ali tek sam se tad uključio tako da nisam siguran u kojem kontekstu tačno.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:08Jel to spominjao Mekku i Medinu? To se mora pogledat čim prije![]()
![]()
@Gefufna
2 mjeseca

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Oko koliko cca. bi emisija trebala biti na yt?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nece ovdje propjevati, to bi bilo previse, ali postoji sansa ako ga pritisnu kad ga budu ispitivali kao osumnjicenog u tuzilastvu, kad dodje 5 do 12 i skonta da mu je bolje smanjiti kaznu ako bude suradjivao. Jedino ako mu ne obecaju u zamjenu za sutnju neku garanciju s druge strane.bodi123 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 21:13Cijelo vrijeme ga Senad pokušava isprovocirat da propjeva o onom pravom problemu, o nadređenim i glavešinama. Al jok, ne smije Fikro ni pomislit na njih, 100 puta je ponovio da je sam u ovome, nevjerovatno. Premoćan je SDA, ni za 100 godina ih niko neće skinut, paukova mreža.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Fantasista
- Kontakt:
Gdje iskopa Meku i Medinu
još hoće da plače
Senči odhukuje jer mu je žao lika, prdekana njemu ne gine.

Meh, vec gledam kako ce naci nacin da sve ovo odbace, dabogda da njega Tuzilastvo bude ispitivalo
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, nerkolfc i 230 gostiju.