Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Necu sad da govorim koja je ovo faca. Biti ce da je do mene iako je ovo faca karakteristicna za ljude iz jednog dijela BiH.
Javi se instagram stranici fetish.aga. Ako nemas ig javi im se na fb, tamo se zovu Fetish within Bosniaks. Vjerujem da bi se tu odlicno uklopio, bara-bara ste.VolimTz je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:48Grmi Tuzlom "duboka je voda Drina". Maksuz je stavio u auto.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:37Ko je ovo pisao jel neka kratka SDA bradica ili je duza prasinarska bradurina?![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
bulbasor je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:39Ko Giga Moravac u Boljem zivotualan_kardec je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:33toliko keša uzeo na respiratorima i nije mogo normalnu kravatu kupiti![]()
![]()
![]()

tu je neđe
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Istočna Bosna i Sandžak?tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:57Necu sad da govorim koja je ovo faca. Biti ce da je do mene iako je ovo faca karakteristicna za ljude iz jednog dijela BiH.
edit: treba otvoriti temu, fenotipi i haplogrupe stanovništva BiH i regiona.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Ne bi. Previše sekularni za njeg. Prozivaju vjeru stalno.Epidaurus je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:59Javi se instagram stranici fetish.aga. Ako nemas ig javi im se na fb, tamo se zovu Fetish within Bosniaks. Vjerujem da bi se tu odlicno uklopio, bara-bara ste.VolimTz je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:48Grmi Tuzlom "duboka je voda Drina". Maksuz je stavio u auto.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:37Ko je ovo pisao jel neka kratka SDA bradica ili je duza prasinarska bradurina?![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidite da je isti mladi Naser Oric.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:01Istočna Bosna i Sandžak?tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:57Necu sad da govorim koja je ovo faca. Biti ce da je do mene iako je ovo faca karakteristicna za ljude iz jednog dijela BiH.
A Sandzak su malo tamniji i imaju bradu gustu kao Vlade Divac. Klasican primjerak je Mirza Soljanin.
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** mi sve kad diplomski budem branio jedno 2 3 minute najmanje ću odvojit na priču o meki i medini
muslim simpathy points, pogotovo jer će svi u komisiji biti sda
- ASD
- Kontakt:
Doduše. Spominjao je i bježaniju kad je zagustilo, i po tome su slični.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:03Vidite da je isti mladi Naser Oric.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:01Istočna Bosna i Sandžak?tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:57Necu sad da govorim koja je ovo faca. Biti ce da je do mene iako je ovo faca karakteristicna za ljude iz jednog dijela BiH.
A Sandzak su malo tamniji i imaju bradu gustu kao Vlade Divac. Klasican primjerak je Mirza Soljanin.
Jok buraz, ja sam ti sekularista, pomijesao si me s nekim.

Imaju dobrih, ali nisam nesto odusevljen.
Za pocetak bi trebali brendirati Bosnjastvo sa nekim kvalitetnim poluigranim filmovima o Kulinu, Tvrtku, Gradascevicu itd., a ne bavit se glupostima. Ali hej, boli na ****, uvijek mozemo srat kako je nekad bilo bolje i ne radit nista.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:03Vidite da je isti mladi Naser Oric.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:01Istočna Bosna i Sandžak?tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 22:57Necu sad da govorim koja je ovo faca. Biti ce da je do mene iako je ovo faca karakteristicna za ljude iz jednog dijela BiH.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo Imčine dojilje, sad ce on doci da se mlijecno uspostavi.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bosnjacki Miroljube Petrovicu ti li si?VolimTz je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:08Jok buraz, ja sam ti sekularista, pomijesao si me s nekim.![]()
Imaju dobrih, ali nisam nesto odusevljen.
Za pocetak bi trebali brendirati Bosnjastvo sa nekim kvalitetnim poluigranim filmovima o Kulinu, Tvrtku, Gradascevicu itd., a ne bavit se glupostima. Ali hej, boli na ****, uvijek mozemo srat kako je nekad bilo bolje i ne radit nista.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Sarajevu, Tuzli ili nekom drugom gradu se treba napraviti nesto kao u Skopju da se napravi niz spomenika istaknutim licnostima iz proslosti BiH s tim da to ne moraju nuzno biti vojne figure ili iz 20. Stoljeca vec mogu i glumci, muzicari, sportisti. Ali da to bude veliki spomenik i kvalitetno odradjen , a ne neki moderni smijesni spomenik vec kvalitetan kao spomenik u Tuzli u parku.
Da krenemo od toga, a vrlo je bitno izbaciti i uhljebe iz pozorista, kina, drugog vida umjestnosti. Trebas imati kvalitetan muzej u koji moraju doci djeca iz dijelova BiH koji su za BiH.
Da krenemo od toga, a vrlo je bitno izbaciti i uhljebe iz pozorista, kina, drugog vida umjestnosti. Trebas imati kvalitetan muzej u koji moraju doci djeca iz dijelova BiH koji su za BiH.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 maj 2020, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ti gori od Sarmela jbt.Donnie Darko je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:06**** mi sve kad diplomski budem branio jedno 2 3 minute najmanje ću odvojit na priču o meki i medini
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Veliki covjek prije svega.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:14Da krenemo od toga, a vrlo je bitno izbaciti i uhljebe iz pozorista, kina, drugog vida umjestnosti. Trebas imati kvalitetan muzej u koji moraju doci djeca iz dijelova BiH koji su za BiH.

Pa to je svakako vase, ne pamtim kad je snimljeno ili rađeno nesto probosanski.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da nikog ne zanima. Prebace mozda nekad neke pare Jasmili Zbanic da napravi neko sranje. Materijala da se prave filmovi definitivno ima.VolimTz je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:21tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:14Da krenemo od toga, a vrlo je bitno izbaciti i uhljebe iz pozorista, kina, drugog vida umjestnosti. Trebas imati kvalitetan muzej u koji moraju doci djeca iz dijelova BiH koji su za BiH.![]()
Pa to je svakako vase, ne pamtim kad je snimljeno ili rađeno nesto probosanski.
Ispade mi nemamo para da napravimo 3 filma godisnje recimo kao da smo propali do dna, a tacnije ima para samo idu u nista.
Nama treba tezi reset.
joj p.e.d.e.r.l.u.k.a na temi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF