Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bilo je ono neko udruzenje Zmajevo Srce, htjeli da snimaju seriju o Huseinu ali se nesto iskomplikovalo. Nama treba neki film da malo probudi ponos u nama, a ne da vazda budemo zrtve.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:25Mislim da nikog ne zanima. Prebace mozda nekad neke pare Jasmili Zbanic da napravi neko sranje. Materijala da se prave filmovi definitivno ima.VolimTz je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:21tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:14Da krenemo od toga, a vrlo je bitno izbaciti i uhljebe iz pozorista, kina, drugog vida umjestnosti. Trebas imati kvalitetan muzej u koji moraju doci djeca iz dijelova BiH koji su za BiH.![]()
Pa to je svakako vase, ne pamtim kad je snimljeno ili rađeno nesto probosanski.
Ispade mi nemamo para da napravimo 3 filma godisnje recimo kao da smo propali do dna, a tacnije ima para samo idu u nista.
Nama treba tezi reset.
Sto je najjace imamo talentovane ljude. Ne znam jesi li gledao ovo, strasno dobro.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Poceo si k'o najveci sin Minkena kaHVenisatiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:33Neki film o tvrtku ili o padu Bosne, vrijeme je da se fokusiramo na sredjovjekovnu Bosnu.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Raskrinkavanje.
Ja kad god pročitam šta kod Trotoarka učvrstim svoje vjerovanje da je on najljigaviji ljigo kojeg je BiH ikad rodila. Kad gledaš film i vidiš onog najvećeg ljigu kojem želiš sve najgore - e to je on.
kućni odgoj, iftar, ramazan, Meka i Medina. In that order.Donnie Darko je napisao/la: ↑16 maj 2020, 23:06**** mi sve kad diplomski budem branio jedno 2 3 minute najmanje ću odvojit na priču o meki i medini
muslim simpathy points, pogotovo jer će svi u komisiji biti sda
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Na zastavi sa malinama 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Fikret je doista jako glup decko i nema sanse da je ovo pranje para njegova ideja. Ono sto treba ispitat je koja je budaletina potpisala pristanak na njegovu ponudu. Ovo na Faceu je klasicno patetisanje i prodavanje price koju ce opet pun ku.rac nasih debila popusit. Da nam tuzilastvo nije korumpirano koliko jest, dali bi ovom glupanu imunitet i oborili citav mafijaski lanac na vrhu.
Pusi li iko sem vas pricu da su oficiri JNA bili toliko glupi da napadnu grad iz kamiona?

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Hvala Bogu pa se desila Brčanska Malta, s tim istim oružjem bi puno više djece i nevinih stradalo da su ga se dokopali srbočetnici.
"We need to suffer. And we need to fight."
Koja vojna doktrina, napad iz kamiona!
Ili Grimova bajka o profesorici snajperisti!

Ili Grimova bajka o profesorici snajperisti!

Kod: Označi sve
to je neko od patriJota puko na trosoban stan pa joj naso snajper. Vec videno u vecini gradova
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Reci svom poglavaru robi-u da postavi avatar Ali age Rizvangebovica.MMM je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:04Koja vojna doktrina, napad iz kamiona!![]()
Ili Grimova bajka o profesorici snajperisti!![]()
Kod: Označi sve
to je neko od patriJota puko na trosoban stan pa joj naso snajper. Vec videno u vecini gradova
⚜️~⚜️~⚜️
Ne branim ga. Tek sam sada uspio cijeli intervju pregledati.Donnie Darko je napisao/la: ↑16 maj 2020, 20:25na početku kaže uzeli 5%
sad kaže uzeli 3%
ide prema tome da su oni platili i žrtvovali se za državu
Rekao je na pocetku da su mediji pisali da je dobar 5%, kasnije je on sam rekao da su ipak dobri 3%.
Jel neko danas uzeo pare na svabama ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
JNA je do 15. maja 1992 već učestovala u sukobima u BiH potpuno otvoreno na strani domaćih Srba, preuzela kontrolu nad ključnim brdsko - planinskim vrhovima, polutajno premještala zajedničko oružje građana BiH iz kasarni do naselja sa srpskim narodom. JNA na tlu BiH 15. maja 1992. je bila u već završnoj fazi transformacije u Vojsku Republike Srpske, penjali bi se na brdo kao JNA a pucali sa njega kao VRS i neko se opet usuđuje dovoditi u pitanje samu legalnost otpora prema takvoj YNA.
Kakvo jahanje Fikreta od običnog krezubog puka koji bi radi 50 KM zapalio čitav haustor. Bošnjačka hipokrizija.
Zijad Ljakić ili Safet Kuduzovic?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
hehe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.