Previse si gledao filmova, ove ne rade salto dok hodaju
Coek marne jednu iznenada i ona je gotova, sta ce ova druga ostane sama 1 na 1.. ko zna sta je bilo, al da je 5 takvih curica od 50 kila ne bi mogle muskarcu nista
Moderator/ica: insider
Previse si gledao filmova, ove ne rade salto dok hodaju
Mogla je.Heller je napisao/la: ↑17 maj 2020, 14:08Al su njih dvije, mogla ga je jedna spičit nečim u glavu ako ništa.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 maj 2020, 14:06Naš sport jest u qurcu, ali to ovdje nije nikakav faktor. Da je svjetski šampion u karateu iz bilo koje ozbiljne države, ako ima 18 godina i 55 kila max, neko ko je veći i teži 20-30 kila od nje bi je slomio, bilo u uličnoj borbi bilo u neočekivanoj borbi u zatvorenom kao ovdje. A ako je neka mrcina od 90-100+ kila to isto bi mogao uradit sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Pijan ili ne.
Karate je nenasilan sport i jedan od borilačkih sportova sa najmanje kontakta (u varijantama koje uopšte imaju kontakta). Kad te neko sruši i odbija ti glavu od pod šakama kao da je košarkaška lopta, da si legendaran nivo umijeća karatea, ne može ti pomoći.
Upravo tako.TheChief je napisao/la: ↑17 maj 2020, 14:19Upravo to. Mene vise brine to sto je jedna djevojka koja je tek napunila 18 godina bila u vezi sa takvim likom.
Sta je ocekivala ? Da ce joj donositi dorucak u krevet i svaki dan novi buket cvijeca.
Da me neko pogresno ne shvati, naravno da je ovo za zatvora ali ne mozes se petljati sa svakakvim likovima.
Pa nema četiri ruke da ih nalupa ovako u 2 sekunde. A ovo puštanje u stan
Ko što rekoh nema 4 ruke i ne može ih tući obje odjednom. Jedna od poenti i jeste da je karate komedija, nema neke ni veze s njima, al svaki treći dnevnik kako se uzimaju medalje u karateu i imamo prvakeDonnie Darko je napisao/la: ↑17 maj 2020, 14:25[
Realnost je da je ovo pravi život i da je lik ubio boga u dvije curice koje zajedno imaju 100 kila, i da je sve vjerovatno trajalo ukupno 15-20 sekundi, i da je smiješno spominjati ikakvu pozadinu u karateu. Ne znam ko su šta su, zašto je on bio tu i kakvi su odnosi između njih, nisam upućen nit me zanima, nadam se da će bit kažnjen najstrožije moguće jer mi nema ništa mrže u fizičkom iživljavanju na nekome ko ti nije ni blizu u mogućnosti fizički odgovorit. Bilo žena bilo muško.
Sta ako saznas da te prevarila? Tesko se kontrolisati.
Treba tebe il Bešića polomit. Na nekom se iživiti.
Udaranje djevojke nije nacin lijecenja povrijedjenog ega. Ako si u stanju prebit zenu sto te prevarila onda nesto nije ok s tobom.
Previse si ti fin momak. Ne valja ti to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.