Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 02 dec 2010, 16:30

Keane_Roy je napisao/la:
Mislim da Ferdinand i Vidic nisu igrali te dvije utakmice
Pro skoči, pa reci hop.
Manchester United (4-4-2) Kuszczak; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Giggs; Owen, Rooney.
Subs: Foster, Brown, Berbatov, Nani, Scholes, Fabio Da Silva, Fletcher.

VfL Wolfsburg (4-1-3-2) Benaglio; Riether, Madlung, Ricardo Costa, Schafer; Josue; Hasebe, Misimovic, Gentner; Dzeko, Grafite.
Subs: Lenz, Martins, Santana, Ziani, Pekarik, Dejagah, Barzagli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 dec 2010, 16:36

Monolog je napisao/la:Čuj Džeko nije provjeren u velikim utakmicama. A, recimo, bio je provjeren Higuain prije dolaska u isti Real. Huntelaar koji je kuburio u slabijoj ligi u odnosu na Bundesku? Činjenica je da je Džeko u 2 meča protiv jedne od najboljih odbrana na svijetu(Man. Utd), postigao 2 gola, tako da je to dovoljan pokazatelj da može igrati na vrhunskom nivou protiv vrhunskih odbrana. Trenutno je u klubu gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća, ali će se riješiti ovih ubleha nakon ove sezone. Da li će preći u Real, City, Bayern, Juventus ili neki peti tim, to je manje bitno. Bitno je da napusti ekipu koja je u totalnom knock-outu.
Drugi go se ne sjecam ali je jedan od ta dva gola cista greska u markirnju koja ne znam da li bi se ponovila u nekoj drugoj utakmici. ....

Jaci mi je njegov ucinak protiv Milana nego ti golovi protiv Man. U
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 02 dec 2010, 18:30

Jaooo opet gluposti.Nevalja Dzeko nije brz nije ovo-ono....a kad odigra dobro kao protiv Mancestera onda je kriv Mancester a nije DZeko dobar.....Dzeko je dobar Man. Cityju,Juventusu,Milanu....ali vama velikim strucnjacima nije dovoljno dobar za te klubove.Po mom misljenju bilo gdje da ode u "veliki klub" ima mjesta.Samo mislim da Juventus nakon sto je bio izbacen u drugu ligu,nije vise to taj tim.Nemoze se svrstat u trenutno velike timove,kod njih je frka kao i u Wolsburgu,nesto se cudno desava.Sve osim Juventusa DA.Celzi,City,United,Arsenal,Real,Milan,Inter(kojeg Benitez unistava kao i Liverpool).....
RIP SALE VILENJAK

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 dec 2010, 18:34

Dzeko ne bi sam mogo izabrat boljeg trenera za njegov dalji napredak od Mourinha...ako ima imalo istine u ovome,i ako stvarno bude imo mogucnost da predje u Real nadam se da ce je iskoristit,jer nije mala stvar igrat za najbolji klub na svijetu i kod najboljeg trenera...Mou voli Dzekin tip napadaca i mislim da bi bio pun pogodak da ode u Real...

mada sumnjam da ovdje ima istine,jer tesko ce dat za njega 35-40 miliona u polusezoni...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 dec 2010, 18:43

Monolog je napisao/la:
Keane_Roy je napisao/la:
Pro skoči, pa reci hop.
Manchester United (4-4-2) Kuszczak; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Giggs; Owen, Rooney.
Subs: Foster, Brown, Berbatov, Nani, Scholes, Fabio Da Silva, Fletcher.

VfL Wolfsburg (4-1-3-2) Benaglio; Riether, Madlung, Ricardo Costa, Schafer; Josue; Hasebe, Misimovic, Gentner; Dzeko, Grafite.
Subs: Lenz, Martins, Santana, Ziani, Pekarik, Dejagah, Barzagli.
Da u pravu si. Trebao si naci i drugu utakmicu kad si tako pametan

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 18:44

RKO je napisao/la:Jaooo opet gluposti.Nevalja Dzeko nije brz nije ovo-ono....a kad odigra dobro kao protiv Mancestera onda je kriv Mancester a nije DZeko dobar.....Dzeko je dobar Man. Cityju,Juventusu,Milanu....ali vama velikim strucnjacima nije dovoljno dobar za te klubove.Po mom misljenju bilo gdje da ode u "veliki klub" ima mjesta.Samo mislim da Juventus nakon sto je bio izbacen u drugu ligu,nije vise to taj tim.Nemoze se svrstat u trenutno velike timove,kod njih je frka kao i u Wolsburgu,nesto se cudno desava.Sve osim Juventusa DA.Celzi,City,United,Arsenal,Real,Milan,Inter(kojeg Benitez unistava kao i Liverpool).....
mozes li nas malo prosvjetliti.. :lol: da se i mi upoznamo sa tim cudnim stvarima :lol: razumijem ja da ste svi navikli da Juve svake godine osvoji Scudetto, ali nisu lose ni prve 3 pozicije :lol: svasta :lol:

i da, ovi momci sto gluposti pricaju :lol: jel to Trezeguet imao brzinu i dribling da postigne 180 golova u Juvetu ? :lol: izgleda da kod vas postoji samo jedan tip napadaca, oni koji su brz ii znaju driblat kao Messi, Rooney, Pato.. :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 dec 2010, 18:46

I sada ide čupanje. Napisao si da nisu igrali UTAKMICE, a ne drugu utakmicu. Naravno, predočih ti dokaze da si u krivu, a ti sada govoriš da stavim sastav iz rezultatski nebitne utakmice za Manchester. Ne mogu da vjerujem. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 dec 2010, 18:50

Monolog je napisao/la:I sada ide čupanje. Napisao si da nisu igrali UTAKMICE, a ne drugu utakmicu. Naravno, predočih ti dokaze da si u krivu, a ti sada govoriš da stavim sastav iz rezultatski nebitne utakmice za Manchester. Ne mogu da vjerujem. :lol:
Napisao sam da mislim da nisu igrali utakmice. Mislio sam da nisu igrali ni jednu utakmicu jer su jednu igrali Fletcher i Carick umjesto njih kao stoperi zbog povreda. Izvini ako sam te kako uvrijedio nisam znao da si tako slab na Dzeku

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 dec 2010, 18:51

Znas nas, j e b o ti nas...
Edin Dzeko je fudbaler svjetske klase, i to vide svi osim nas...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 dec 2010, 18:55

@Roy Keane,

Nisam slab na Džeku, već me nervira to omalovažavanje. "Dao je gol Manchesteru...Ma, sigurno nisu igrali Vidić i Ferdinand". Jbt, eto Džeko je slab, nikakav, no to opet ne mijenja činjenicu da se ti hvataš za prokletu slamku spasa napadajući mene samo zbog toga što ti dokazah da su tvoji "ljubimci" igrali na pomenutoj utakmici.

Uživaj.
ackeey je napisao/la:Znas nas, j e b o ti nas...
Dakako.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 dec 2010, 18:58

Keane_Roy je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Vi zaboravljate da se on vec dokazao u vise navrata na evropskom nivou, sjecate se utkmica LP-a prose sezone i golova Man. Utd., nije lako zabiti pored Ferdinanda i Vidica ali majstor je to uradio dva puta.

Moje misljenje je da bi njemu puno vise odgovarala engleska liga ili italijanska nego spanjolska, iako nemam neke simpatije u italiji volio bih da Edina zaigra u Juvetu, jer tu moze dosta napredovati, u jednoj provjerenoj ekipi, jest da im ne ide bas dobro u zadnje vrijeme ali Juve se polako vraca tako da bih ga volio vidjeti u dresu Juveta u sljedecoj sezoni :D
Care vidic izasao krvav sa terena :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 19:07

Vidic poslije prve utakmice izjavio,da se nikad vise u zivotu nije potrosio fizicki :mrgreen:
Pametnom dosta :?
1921-2011

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 dec 2010, 19:11

**** ti nas narod kojem Dzeko nevalja... Da je Messi kojim slucajem bosanac ne bi nam valj'o...

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 dec 2010, 19:11

@ Monolog Pa znao sam da nisu jednu utakmicu igrali a mislio sam da nisu igrali ni jednu. To nije bilo nikako pljuvanje nego se nisam mogao sjetiti te prve utakmice. Sad se sjecam krvavog Vidica :D Dzeko je superioran u skoku i ne vjerujem da ga ijedan stoper moze zaustaviti. Samo treba dobiti par dobrih lopti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2010, 19:30

ackeey je napisao/la:Znas nas, j e b o ti nas...
I Paje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 dec 2010, 20:24

Ova Bosna je najbolje mjesto da se testira nuklearno oruzje. FAKAT JE NEVJEROVATNO KOLIKO SMO MI GLUPA NACIJA. Vama su Bendtner, Berbatov, Huntelar, i slicni bolji od Dzeke, koji je slucajno bio najbolji strijelac kvalifikacija i Bundeslige vec trecu godinu zaredom medju dva. Cijeli svijet bruji o nasem moku, kako je madju top 10 spiceva, a ovamo se neki Bosnjo nadje pametovat. Koji je cuo samo za Messija i Ronalda, koji inace utakmicu pogleda samo kada nema sta drugo gledat. Fuj fuj fuj. Gori sam ja sto se nerviram...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2010, 20:36

Lakše malo. Nemoj zbog dva-tri pojedinca sve stavljati u isti koš.

Džeko nije bio najbolji strijelac kvalifikacija. Dijelio je drugu poziciju sa Runijem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 dec 2010, 20:44

Ma nece Dzeko nigdje. Nece njega ovi iz Bremena pustiti.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... or-up.html

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 02 dec 2010, 20:52

szlaja je napisao/la:Ova Bosna je najbolje mjesto da se testira nuklearno oruzje. FAKAT JE NEVJEROVATNO KOLIKO SMO MI GLUPA NACIJA. Vama su Bendtner, Berbatov, Huntelar, i slicni bolji od Dzeke, koji je slucajno bio najbolji strijelac kvalifikacija i Bundeslige vec trecu godinu zaredom medju dva. Cijeli svijet bruji o nasem moku, kako je madju top 10 spiceva, a ovamo se neki Bosnjo nadje pametovat. Koji je cuo samo za Messija i Ronalda, koji inace utakmicu pogleda samo kada nema sta drugo gledat. Fuj fuj fuj. Gori sam ja sto se nerviram...
ma sta znaju ovi seljaci ovdje... Dzeko je KING i u top 10 napadaca svjeta! a ta sica sto oni broje su samo napadaci..
BLUE NATION.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 dec 2010, 20:54

soko je napisao/la:Ma nece Dzeko nigdje. Nece njega ovi iz Bremena pustiti.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... or-up.html
Bremena :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ArtemisFowl, Barcod, Bing [Bot], CAGarfia, dedo26, GoldenLilies, HariTz, jasmin10, mercurial, Proximic, Shevko i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []