Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
Izvini, ali ovom izjavom si se diskvalifikovao iz ozbiljne diskusije. Alonso je jedan od vozaca koji ima ogromno razumijevanje u sve aspekte bolida i kao takav je imao veliku ulogu u razvoju i uvijek je bio maksimalno fokusiran izuzev ove cirkusijade sa Mclarenom na kraju. Da Ferrari nije imao hronicne probleme sa zracnim tunelom dobar dio vremena, siguran sam da bi uzeo 2 titule s njima. Jednostavno je bio los timing, kao i ostale odluke Alonsa.
To je opcepoznato, kao i cinjenica da ima ogroman talenat prilagodjavanja novim uslovima. Jedan je od rijetkih koji je evolucijom guma morao za 180 stepeni promijeniti stil voznje, a pri tome je ostao konkurentan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Uvažavam. Ja nikad u garaži Ferrarija nisam bio tako da je teško da procijenim. Međutim činjenica je da je Erceg izjavio u podcastu da je Alonso bio neangažovan i lijen tokom karijere u Ferrariju, a on mi je itekako pouzdan izvor tačnosti.
Stojim iza svake svoje rečenice napisane na forumu, to ne mora značiti da je tačno, ali je činjenica da ima izvor.
Stojim iza svake svoje rečenice napisane na forumu, to ne mora značiti da je tačno, ali je činjenica da ima izvor.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Toto Wolff se povlaci na kraju seozne.
Interesantno.
Interesantno.
Moguće da nešto smrdi u Štutgartu, pa hoće da čist ode.Donnie Darko je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:18Toto Wolff se povlaci na kraju seozne.
Interesantno.

Odbrojavamo, još 35 dana do početka.
- IlCapitano
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Vijetnam 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
E vala sam se i ja uzelio F1. Preduga je pauza bila.
Ma ako ništa, nedostatak publike u F1 će se najmanje osjetiti (za razliku od fudbala i drugih sportova). Ionako se od buke motora publika ni ne čuje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na vecini utrka je tako, ali Monza,Austrija,Belgija i Britanija su F1 ekvivalent fudbalskim utakmicama
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad se zaljulja tribina u Spielbergu đe Holanđani onanišu na Maxove manevre.

Ili pogledaj zadnju paraboliku u Monzi.

Mada mišljenja sam da bi se mogla i publika ubaciti do avgusta ako se očistimo od korone. Vidjećemo.
Kad sam ja (koji inače gledam svaku treću utrku) poželio, onda znam da baš fali 
Kad počne, Pavle i Srđan će mi spržiti zvučnike na TVu

Kad počne, Pavle i Srđan će mi spržiti zvučnike na TVu

Duple trke su sranje. Valjda ubace Imolu, strašno bih volio. I Hockenheim. Toliko sam se zaželio formule, jedini sport kojeg sa passionom pratim.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne slažem se da su sranje jer znače više utrka u kompromitovanoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.