vidi neki se jos nadaju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

starigrad je napisao/la: ↑17 maj 2020, 16:55e, moj, Željo...
a, da smo samo uspjeli ubaciti, fudbalskog eksperta, ribu u savez, sad bi nam se begic i vico mogli sageti. poslije propadanja pokusaja ubacivanja ribe u savez, slijedi nam potop, nemamo vise takvih strucnjaka, ni na vidiku. jedan je riba.
i, da, ariel ce se sve manje raznositi sa paleta, gubitci su sve veci. valjda sva energija utrosena u Želju, pa firma sad ispasta. zato se prelazi na gradjevinu, pomocni, onako, bas na mjestu za kakvu zgradu, ala, tibra.
 voli te brat, razumijem šta hoćeš da kažeš ali Riba je moj dobar drug ,momak zivi Želju i moram stati u njegovu odbranu .Danas prebacim da gledam Bayern ali kad vidim prazan stadion fakat nema smisla nikakvog sto se mene tiče sve dok ne budu mogli navijači ne mora se ni igrati.
 voli te brat, razumijem šta hoćeš da kažeš ali Riba je moj dobar drug ,momak zivi Želju i moram stati u njegovu odbranu .Danas prebacim da gledam Bayern ali kad vidim prazan stadion fakat nema smisla nikakvog sto se mene tiče sve dok ne budu mogli navijači ne mora se ni igrati.
Kana pravi lik,samo kad bi manje sirio pesimizam bio bi jos bolji

Nedo Bog šuti , majke mi ne znam kako bi izdržao bez Želje
 nisam 2 minute gledao  Bayern i kroz glavu mi prodje pismo Manijaka i 100 % su upravu, **** titulu i kup ako navijači ne mogu na stadion
  nisam 2 minute gledao  Bayern i kroz glavu mi prodje pismo Manijaka i 100 % su upravu, **** titulu i kup ako navijači ne mogu na stadion
To mozes i bez toga bgm,veze nas ljubav prema klubu,samo ako smijes od zene

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.