HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

123456
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la 123456 » 19 apr 2009, 22:43

brato je napisao/la:svi na grbavicu...

Grbavica je naziv to jest ime stadiona kao i naselja prema tome pise se velikim slovom. :oops:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 20 apr 2009, 22:39

Sta je s onim HTV Mostar nema vise sportskog magazina i prenosa snimki Zrinjskog,a jesu propali ko zeton,treba onog Bliznaca sa Oscara natentat da oni preuzmu domace utakmice ako nista derbije. :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 20 apr 2009, 23:24

Što je Đurić na klupi bio? Jeli to malo da se opameti?
Definitivno naj igrač Zrinjskog, moramo ga u red dovesti.
Momče Hercegovče

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 20 apr 2009, 23:49

ma htv mostar u nakvom bojkotu..neće zrinjski da daje više pare šta li..
a đuku je moro malo ohladit loše zaredo..
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 21 apr 2009, 01:14

@ um vuk

Pa ne daje Zrinjski njima pare,valjda oni trebaju davat Zrinjskom da bi prenosili,ali svi znamo u kakvom je stanju ta televizija pa ne ništa me čudi.

@Josip

Jović kaže da Đurić nije ostao na klupi zbog slabe forme, nego činjenice da nije sasvim fit.
- U svakoj utakmici odlučujemo se za sastav za koji odlučimo da u toj utakmici na željeni način može odgovoriti zahtjevima. Đurića muče leđa i to je jedini razlog zašto nije krenuo od prve minute.

ovo je iz današnjeg dnevnog.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 21 apr 2009, 01:55

ma tražila je tv da zrinjski barem plaća kamermana..ali i to se malo zakompliciralo...a dobro kažeš htv je propao
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 21 apr 2009, 03:26

um vuk je napisao/la:ma tražila je tv da zrinjski barem plaća kamermana..ali i to se malo zakompliciralo...a dobro kažeš htv je propao
Ajde nadam se da još ima nade za HTV,ako ništa zbog onih snimki utakmica Zrinjskoga koje budu dan poslije utakmice i Športskog magazina,jedino su oni koliko-toliko pratili sport u Mostaru.

Gordan Kožul u svetom dresu :D
slika

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 21 apr 2009, 15:48

Dugogodišnji san i cilj svakog ljubitelja mostarskog Zrinjskog napokon ostvaren.

Kreće Zrinjski info, televizijska emisija posvećena športskoj obitelji Zrinjski

http://www.****/content/view/30194/158/

slika

Evo ovdje možete skinuti prvu radio emisiju: http://www.sendspace.com/file/4p0q48

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 22 apr 2009, 22:06

Bez straha i panike, "TITULA JE VAMA OBECANA", ove godine!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 apr 2009, 23:18

cole-ch je napisao/la:Bez straha i panike, "TITULA JE VAMA OBECANA", ove godine!!!
A bezbeli si se ti nagledo utakmica premijer lige pa da možeš sudit ko je nama i šta obećo,najlakše je izvana prdit po forumu,svu pamet svijeta pokupio :roll:

samo desno
Kontakt:

Post Postao/la samo desno » 23 apr 2009, 17:10

ma jašta bola neko nam je obećao drugu titulu u 5 godina jedan kup i pet puta za redom izlazak u europu.
možeš mislit kakvi su ostali klubovi kada smo mi najbolji ccc bože sačuvaj.

najbolje da to ignorišeš i da se prisjetiš nečega od prije pa čak i u narednim godinama kada zrinjski osvajao ligu i kupove i dok bude izlazio u europu.
iz godine u godinu jačamo stičemo iskustvo igranja u euro kupovima i naše vrijeme tek dolazi. bilo to nekome drago ili ne.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 23 apr 2009, 18:45

oo pa de si mi ti dosad..a ja pomislio izbacili sve šabane i indijance sa ovog foruma kad ispliva ovaj odnekud..aj majke ti vraćaj se u tu rupu odakle ispuza :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 apr 2009, 19:13

um vuk je napisao/la:oo pa de si mi ti dosad..a ja pomislio izbacili sve šabane i indijance sa ovog foruma kad ispliva ovaj odnekud..aj majke ti vraćaj se u tu rupu odakle ispuza :D
Vuce, ne prdi da mrsas.., pametnije ti je da ignorises, ili cu te podasisati ko ovcicu!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 apr 2009, 19:24

Eagles je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Bez straha i panike, "TITULA JE VAMA OBECANA", ove godine!!!
A bezbeli si se ti nagledo utakmica premijer lige pa da možeš sudit ko je nama i šta obećo,najlakše je izvana prdit po forumu,svu pamet svijeta pokupio :roll:
Ti gospodine ocigledno imas problema sa realnoscu koje ovo vreme, ova "liga" i ova drzava nudi!!!
Ja se nisam nagledao ni Mostara, ali ipak puno toga znam i mogu "prditi s vana" o istom (ovo je metafora).

Ne dozvoli da se spustas na nivo pojedinaca, ne trosi reci koje nisu deo tebe (npr: prditi, svu pamet sveta...), nije to lepo.

Za kraj, ja sam samo rekao istinu, ako Vas to boli, neka vam ostane!!!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 23 apr 2009, 19:32

boli tebe pogled na tablicu..jasno mi je to već dugi niz godina

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 23 apr 2009, 19:59

Tko imalo prati bh nogomet slozit ce se da Zrinjski igra najbolji i najorganiziraniji nogomet u bh ,iako posljednjih par kola to ne pokazuju razultati ,kad procitam post od camca,citiram:Željo nikakav kao u ostalom i tokom cijele sezone. Niko veze s vezom nema osim par nazovi poluigrača. Puno zalutalih ljudi u fudbal na čelu sa Šehom. Zrinjski bolji za klasu. Suđenje domaćinsko pravo. Na neutralnom terenu od 5 tekmi Zrinjski bi dobio 4. Žižović prerastao ovu ligu meni je srce ko HUM! :D
Respect CAMAC!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 apr 2009, 22:28

Vrlo dobro izdanje na Grbavici. Oko 200 Ultrasa stiglo je bodriti Zrinjski autobusima, kombijima i osobnim autima u derbiju kola. Vrlo rigorozni pretresi na ulasku u Sarajevsku županiju i na stadionu, zabranjeno je još jednom unošenje bubnjeva i megafona.

Unatoč tome navijanje konstantno. Zapaljeno dosta pirotehnike, najprije u prvom pa i u drugom poluvremenu kad su se i novi reflektori zaljuljali od topovskih udara. Zrinjski je nažalost nastavio crnu gostujuću seriju u drugom dijelu sezone, ovaj put porazom 1:0.

slika
slika
slika

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 apr 2009, 13:12

Večeras Zrinjski ruši i poslijednju medijsku blokadu i kreće sa emisijom Zrinjski.info

U organizaciji Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski i neovisne produkcije večeras kreće TV emisija Zrinjski.info. Premijerno emisija će se večeras prikazati u dva termina i to u 21 sat na HTV Mostar i u 20 sati na HTV Oscar C, dok će se od slijedećeg tjedna prikazivati u istom terminu.

U večerašnjoj emisiji imat ćete priliku vidjeti kako je HŠK Zrinjski oštećen na Grbavici, priloge iz ostalih sportova u kojima se takmiče klubovi iz obitelji, nagradnu igru, te još mnoštvo zanimljivih priloga. Voditelj emisije je Ante Sesar i nemojte propustiti večerašnju premjeru emisije.

Napominjem večeras u 20:15 je i radio emisija Zrinjski.info na valovima radija Herceg-Bosne u kojoj će centralni gost biti naš trener Dragan Jović koji će odgovarati na pitanja navijača i simpatizera.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 24 apr 2009, 14:56

slika
:D :D :D :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.