ŽELIMIR VIDOVIĆ KELI
1953-1992

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Veliki čovjek, preveliki.
imas u 22:15 na FTV-u
sta kaze porastao sam jedno 3m kad su me vidjele komsije,da me je Keli kuci dovukao
Ma meni je nekako premalo 12, a pogotovo 8... Nekako najmanje sto bi pristao, da se ja pitam, je 15 k mjesta.Evander je napisao/la: ↑18 maj 2020, 02:46Trenutno u izgradnji, novi stadion Honved-Madjarska. Kapacitet 8200 mjesta. Cijena, oko 33 miliona eura. Ko bomboncic, upravo ono sto bi nama trebalo, mozda malo veci, ali nikako preko 12 000. Inace, u Madjarskoj trenutno grade 3 nova stadiona i 5 dvorana. Puskas arenu koju su nedavno otvorili, medju boljim je u Europi, plus nov stadion Videotona.
![]()
Jasta nego da je bilo.
Kone kad izgrade jug, a nakon toga i zapad, imat će kapacitet Grbavice, 20000 mjesta.
Odlican! Ma da bi nama od neki od 15 000 bio taman. Ima derby, europa i par bitni utakmica tako da bi to bilo taman a mogla bi nekad i reprezentacija igrati. Fino bas izgleda a ne vidim da ima neke hotele, poslovne itd, kod nas odma spominju i to a to kosta da napravis 200 miliona. 33 miliona za nas izgleda puno al kad skontas da skrše 10 miliona za respiratore koje ne koriste i koliko takvi primjera ima onda ovo za stadion i nije neka cifra.Evander je napisao/la: ↑18 maj 2020, 02:46Trenutno u izgradnji, novi stadion Honved-Madjarska. Kapacitet 8200 mjesta. Cijena, oko 33 miliona eura. Ko bomboncic, upravo ono sto bi nama trebalo, mozda malo veci, ali nikako preko 12 000. Inace, u Madjarskoj trenutno grade 3 nova stadiona i 5 dvorana. Puskas arenu koju su nedavno otvorili, medju boljim je u Europi, plus nov stadion Videotona.
![]()