Dajte nam titulu pet zadnjih kola

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mene samo zanima, koji su argumenti ovim plavim da dobiju titulu, kad ni na jednoj slici nisu blizu prvom mjestu?

Koliko vi zelie da se nastavi, veliko je pitanje kakav bi vas sok zadesio kad bi ostali bez evrope

Sreca imamo para pa mozemo kupiti, mozda ostane koji dinar da udijelimo prosjacima za topli obrok

Zeljo je inace sve isplatio, ja cuo dali unaprijed za godinu dana plate a tople ovako povremeno pustePlavac87 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 10:26Sramota je da će zbog sitnih interesa, pitari i Vico uništiti fudbal u BiH. Vico će demolirat savez a Begić, Džemiđić i ostali kadrovi FK Sarajevo nas isporučuju na pladnju. U Borcu je već pod prisilom i prijetnjama dogovorio sedam sporazumnih raskida, od nove godine nije isplatio igračima ni feninga. Mafijaš i brat ovih dosadašnjih lopova kojima je bitnije da se ugrade na nepotrebnim tunelima, nego da smisle kako spasiti klubove i ligu.
Fuj pitari, obraz opanak.
Vidi se da me ne poznajes.... Ovaj post namjenen A***, koja se udala, oni koji private znaju, skontali su sta je reciZip je napisao/la: ↑18 maj 2020, 09:33Dajte im titulu, suze mi krenuse koliko pate za istomkolezeljovac je napisao/la: ↑18 maj 2020, 05:03Jos je sanjam jos me misli vukuuuu, kako prsten stavljam ti na rukuuu....
'bem ti ovaj zivot i sve!.....

kolezeljovac je napisao/la: ↑18 maj 2020, 10:50Vidi se da me ne poznajes.... Ovaj post namjenen A***, koja se udala, oni koji private znaju, skontali su sta je reciZip je napisao/la: ↑18 maj 2020, 09:33Dajte im titulu, suze mi krenuse koliko pate za istomkolezeljovac je napisao/la: ↑18 maj 2020, 05:03Jos je sanjam jos me misli vukuuuu, kako prsten stavljam ti na rukuuu....
'bem ti ovaj zivot i sve!.....

Al nema sta fora ti je na mjestu, dobra haha 6 godina nam Ramazan

Nama je to problem 10 godina ali se uvijek isplati na kraju do drugostepene

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.