FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovdje je sve vrijeme jedini cilj bio - da se ne nastavi. Zavlacili su klubove do svih mogucih granica. Sasvim normalno se moglo nastaviti 6. juna, a suplje kako se ne moze pronaci kontakt ako se neko zarazi ili kako se uslovi ne mogu ispuniti mogu macku o rep okaciti. Ovaj virus jos dugo kod nas nece nestati skroz da kazes nema niko zarazen 5-6 dana. Igraci mogu virus pokupiti i u julu ako pocne nova kao i u junu ako se nastavi stara pogotovo sto je ljeto, shisha, kafici kako to vec ide.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi ba o cemu pricamo? Moze se nastaviti taman u julu da krene, ona se moze zavrsiti do 14 augusta sasvim normalno...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kole burazeru, vidis da se svim silama nateze da se obustavi prvenstvo.
Samo smo mi, siroki, tc i velez za nastavak. Sa svih strana se pritisce da se obustavi prvenstvo, niko osim nas nije pokazao ni trunku zelje i volje da se bili sta pokusa pokrenuti, da se fudbal vrati.
Ove smijesne sastanke i jos smijesnije mafijase koji ih vode, ja odavno ne uzimam ozbiljno. To ti je sve suplja prica, gledaju kako da sto manje ofirno probiju sve rokove i da kazu nije do nas.
Samo smo mi, siroki, tc i velez za nastavak. Sa svih strana se pritisce da se obustavi prvenstvo, niko osim nas nije pokazao ni trunku zelje i volje da se bili sta pokusa pokrenuti, da se fudbal vrati.
Ove smijesne sastanke i jos smijesnije mafijase koji ih vode, ja odavno ne uzimam ozbiljno. To ti je sve suplja prica, gledaju kako da sto manje ofirno probiju sve rokove i da kazu nije do nas.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Struka neki dan fino rekla, citiram: "Ne trebaju dezinfekcioni tuneli na stadionu, jednistavno nemaju svrhu i bespotrebni su."
I onda ovaj korumpirani savez nastavlja da siluje projekat ugradnje dezinfekcionih tunela, svim silama. Zasto? Kome? Zbog cega? Usmjerite te pare za testove za ekipe, gradili vam dezinfekcione tunele na mezarima dabogda...
I onda ovaj korumpirani savez nastavlja da siluje projekat ugradnje dezinfekcionih tunela, svim silama. Zasto? Kome? Zbog cega? Usmjerite te pare za testove za ekipe, gradili vam dezinfekcione tunele na mezarima dabogda...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Što je najsmješnije,pola ekipa je prebolovala covid-19,mi prvi.Vratite se na prva 2-3 kola,ko je sve izostao zbog prehlade i kome je sveštenik trebao
.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi ja imam druge izvore, sad ne znam ko laze... Ljudi mi tvrde da se nastavlja liga bar 100%!
- svrakino1921
- Kontakt:
jel proradila Cordobakolezeljovac je napisao/la: ↑18 maj 2020, 12:50Ljudi ja imam druge izvore, sad ne znam ko laze... Ljudi mi tvrde da se nastavlja liga bar 100%!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest... Tu idem na pauze...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 13:03jel proradila Cordobakolezeljovac je napisao/la: ↑18 maj 2020, 12:50Ljudi ja imam druge izvore, sad ne znam ko laze... Ljudi mi tvrde da se nastavlja liga bar 100%!
Yebem ti drzavu gdje na pola teritorije nesto mozes, na pola ne mozes.
NOVE INFORMACIJE
U FBiH spremni za nastavak Premijer lige u junu, RS koči uprkos stabilnoj situaciji
Član Kriznog štaba Ministarstava zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine Goran Čerkez danas je na konferenciji za novinare najavio kako će ovaj bh. entitet već u junu odobriti nastavak takmičenja u nogometnoj Premijer ligi BiH.
"Poznato je da smo mi u Federaciji BiH omogućili trenažne procese sportskim klubovima. Što se nas tiče, vrlo brzo bi moglo početi i prvenstvo koje bi se igralo isključivo bez gledatelja. Ponavljam, trenažni proces je omogućen i u skorom, kratkoročnom periodu, da kažem u šestom mjesecu moglo bi početi i prvenstvo. Naravno, ako epidemiološka situacija ostane stabilna", rekao je Čerkez.
Za razliku od Federacije BiH, istog mišljenja nisu njihove kolege iz Republike Srpske, iako svakodnevno opada broj novozaraženih u ovom entitetu. Tako je za danas zabilježeno samo 12 novih slučajeva koronavirusa.
Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić prošle sedmice je najavio da će danas početi treninzi profesionalnih sportista i individualni sportovi, dok se profesionalnom nastavku sportskih aktivnosti ne razmišlja prije 1. jula.
Stav Nogometnog saveza BiH s posljednjih sastanaka je da prvenstvo krene u junu, što će prema trenutnom stanju biti odobreno od FBiH, ali ne i od RS-a.
Međutim, nada za nastavak Premijer lige BiH još postoji budući da nadležno ministarstvo iz RS-a može promijeniti svoju odluku, dok postoje i određene informacije kako bi i UEFA mogla pomjeriti rokove za završetak sezone.
Podsjetimo, konačni nacrt plana eventualnog nastavka prvenstva Savez će morati dostaviti UEFA-i do kraja ove sedmice.
NEKA se prekine liga, jer RS ne da, ali neka se KUP nastavi jer su klubovi iz FBiH , i neka ga osvoji Široki Brijeg, i eto načina da se liga nastavi.. Ako me razumijete
U FBiH spremni za nastavak Premijer lige u junu, RS koči uprkos stabilnoj situaciji
Član Kriznog štaba Ministarstava zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine Goran Čerkez danas je na konferenciji za novinare najavio kako će ovaj bh. entitet već u junu odobriti nastavak takmičenja u nogometnoj Premijer ligi BiH.
"Poznato je da smo mi u Federaciji BiH omogućili trenažne procese sportskim klubovima. Što se nas tiče, vrlo brzo bi moglo početi i prvenstvo koje bi se igralo isključivo bez gledatelja. Ponavljam, trenažni proces je omogućen i u skorom, kratkoročnom periodu, da kažem u šestom mjesecu moglo bi početi i prvenstvo. Naravno, ako epidemiološka situacija ostane stabilna", rekao je Čerkez.
Za razliku od Federacije BiH, istog mišljenja nisu njihove kolege iz Republike Srpske, iako svakodnevno opada broj novozaraženih u ovom entitetu. Tako je za danas zabilježeno samo 12 novih slučajeva koronavirusa.
Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić prošle sedmice je najavio da će danas početi treninzi profesionalnih sportista i individualni sportovi, dok se profesionalnom nastavku sportskih aktivnosti ne razmišlja prije 1. jula.
Stav Nogometnog saveza BiH s posljednjih sastanaka je da prvenstvo krene u junu, što će prema trenutnom stanju biti odobreno od FBiH, ali ne i od RS-a.
Međutim, nada za nastavak Premijer lige BiH još postoji budući da nadležno ministarstvo iz RS-a može promijeniti svoju odluku, dok postoje i određene informacije kako bi i UEFA mogla pomjeriti rokove za završetak sezone.
Podsjetimo, konačni nacrt plana eventualnog nastavka prvenstva Savez će morati dostaviti UEFA-i do kraja ove sedmice.
NEKA se prekine liga, jer RS ne da, ali neka se KUP nastavi jer su klubovi iz FBiH , i neka ga osvoji Široki Brijeg, i eto načina da se liga nastavi.. Ako me razumijete

Laž je da su za fudbal u FBiH!
Gdje su se konkretno oglasili da su za i koje konkretne korake su poduzeli za početak PLBiH?
Samo odugovlače i kupuju vrijeme sa smiješnim video sastancima, upitnicima i ostalim, čime odgovornost skidaju sa sebe a prebacuju na klubove. Posebno na RS, Vicu i njegovu lutku Šeranića.
Odvratno!
Gdje su se konkretno oglasili da su za i koje konkretne korake su poduzeli za početak PLBiH?
Samo odugovlače i kupuju vrijeme sa smiješnim video sastancima, upitnicima i ostalim, čime odgovornost skidaju sa sebe a prebacuju na klubove. Posebno na RS, Vicu i njegovu lutku Šeranića.
Odvratno!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ja ne znam da li se tri odluke na nivou drzave mogu donijeti. Yebo ti ovako uredjenje kad ovaj ucera ovom, ovaj ovom drugom radi nekih interesa. I to u svim sferama zivota, sad pocelo i u sportu.
SVE JE OČIGLEDNO, KOMŠINICE VEĆ REZERVISALE OBJEKAT ZA PROSLAVU "KORONA TITULE"Plavac87 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 13:11Laž je da su za fudbal u FBiH!
Odvratno!

Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 19 maj 2020, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
Isto ovako partneri u vlasti rade i na državnom nivou. Stranke sda, hdz, snsd po dogovoru blokiraju šta god žele ako imaju interes i dobit.
Apsolutno prepisana matrica.
Apsolutno prepisana matrica.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ova drzava i svi mi i sve u njoj smo u rukama tri covjeka. Rade sta hoce i koliko hoce.
-
- Kontakt:
A zasto bi savez placao Borcu da pristane da igra lopte?! Kako vam nije jasno da svi imaju svoje interese, sta nekoga boli dupe kakve zelje ima Željo? Pa Sarajevo bi bilo ultra glupo da pristane da igra, Borac isto tako, zasto bi pristali ne kontam ako vec sad imaju sve sto su zeljeli?Admir74 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 12:13Ako se prekine liga, a hoće, ne vidim način na koji se može nastaviti naredna odma mjesec dana poslije, i u tome treba težiti. Ako nema uslova u junu, nema ih niti u augustu ili septembru. Kraj priče.
Navodno je Borac spreman igrati, i Šeranić je spreman popustiti mjere ako se Borcu isplate pare od Saveza, jer imaju ogromna dugovanja prema igračima, koji su dali ultimatum 10 dana da im se isplati, vjerovatno je to razlog.
Ne bih ti odgovarao, imam argumente, ali ne bih diskutovao sa tobom, jer , po historiji tvojih postova, vidim tvoju tendenciju. Lijep i sportski pozdrav.perodeformero je napisao/la: ↑18 maj 2020, 13:25A zasto bi savez placao Borcu da pristane da igra lopte?! Kako vam nije jasno da svi imaju svoje interese, sta nekoga boli dupe kakve zelje ima Željo? Pa Sarajevo bi bilo ultra glupo da pristane da igra, Borac isto tako, zasto bi pristali ne kontam ako vec sad imaju sve sto su zeljeli?Admir74 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 12:13Ako se prekine liga, a hoće, ne vidim način na koji se može nastaviti naredna odma mjesec dana poslije, i u tome treba težiti. Ako nema uslova u junu, nema ih niti u augustu ili septembru. Kraj priče.
Navodno je Borac spreman igrati, i Šeranić je spreman popustiti mjere ako se Borcu isplate pare od Saveza, jer imaju ogromna dugovanja prema igračima, koji su dali ultimatum 10 dana da im se isplati, vjerovatno je to razlog.
Pomislih to fakat nedavno mozda je gripa mozda nije covid
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Hahaa, ma admir je genije ima tendeciju odgovora kao elegant al nece odgovoriti. Iz prve ruke 100% znam ga ja dobar mali pravo..perodeformero je napisao/la: ↑18 maj 2020, 13:25A zasto bi savez placao Borcu da pristane da igra lopte?! Kako vam nije jasno da svi imaju svoje interese, sta nekoga boli dupe kakve zelje ima Željo? Pa Sarajevo bi bilo ultra glupo da pristane da igra, Borac isto tako, zasto bi pristali ne kontam ako vec sad imaju sve sto su zeljeli?Admir74 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 12:13Ako se prekine liga, a hoće, ne vidim način na koji se može nastaviti naredna odma mjesec dana poslije, i u tome treba težiti. Ako nema uslova u junu, nema ih niti u augustu ili septembru. Kraj priče.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Zaboli me ljubavni misic, kmecite ovdje danima ko kakve babetine, milion teorija zavjere, kriv savez, krivi pitari, cetnici, cia, Vatikan **** palac, kao ti bi se toliko krvnicki borio da se nastavi prvenstvo da smo prvi, bi da ne lajem sadAdmir74 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 13:28Ne bih ti odgovarao, imam argumente, ali ne bih diskutovao sa tobom, jer , po historiji tvojih postova, vidim tvoju tendenciju. Lijep i sportski pozdrav.perodeformero je napisao/la: ↑18 maj 2020, 13:25A zasto bi savez placao Borcu da pristane da igra lopte?! Kako vam nije jasno da svi imaju svoje interese, sta nekoga boli dupe kakve zelje ima Željo? Pa Sarajevo bi bilo ultra glupo da pristane da igra, Borac isto tako, zasto bi pristali ne kontam ako vec sad imaju sve sto su zeljeli?Admir74 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 12:13Ako se prekine liga, a hoće, ne vidim način na koji se može nastaviti naredna odma mjesec dana poslije, i u tome treba težiti. Ako nema uslova u junu, nema ih niti u augustu ili septembru. Kraj priče.