I ne samo kod nas.
Pervan genije.

Pa lik se bavi niskokvalitetnim humorom. Po čemu je to on genije?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni je recimo vrh jugobalijskog humora Lud Zbunjen Normalan. Vrisnem kad opsuje sunce kalasijano ili kad kaze marsale vidis ti ovo hehe. A tek kad se napije pa zguzi amidzu a sin mu slucajno uđe u sobu bas tad hehe. Ludnica majke mi.
Pa nije LZN primjer nekog kvalitetnog humora. Sve je na isti fazon. Radnja prepuna slučajnih slučajnosti.
I to nesto cemu se treba cuditi.
Hebe mi se za komuniste.TheChief je napisao/la: ↑18 maj 2020, 16:50I to nesto cemu se treba cuditi.
Pa ljudi koji su bili na Golom otoku zbog viceva o "Drugu" Titu i slicnih besmislica su tamo bili pretuceni, silovani, elektrosokove isprobavali na njima.
U videu ti je primjer zbog cega je covjek bio tamo 5 godina, a imas ih jos hiljade takvih.
I sto je najgore kako komunusti misle samo su oni antifasisti, a izmedju fasizma i komunizma ide znak jednakosti.
Zanima me ima li komunista u Srbiji ili Hrvatskoj ili su oni iskljucivo nastanjeni u BiH ?
LZN je krs koji su bolesne jugobalije iskoristile za promovisanje svojih debilnih ideja. Odlicno se osjecam kad mi neko yebe sunce kalasijano na televiziji koju placam svaki mjesec.ASD je napisao/la: ↑18 maj 2020, 16:41Pa nije LZN primjer nekog kvalitetnog humora. Sve je na isti fazon. Radnja prepuna slučajnih slučajnosti.
Ono što ih izdvaja od većine je jako kvalitetan glumački kadar koji se sastavio. Koji je vrhunski za ove prostore.
Ima tu dosta dobrih fazona ali ima i seljakluka.
Primjer nekog kvalitetnijeg humora su Bitange i Zakon.
Imaš Mozaik religija pa gledaj jbg.VolimTz je napisao/la: ↑18 maj 2020, 17:02LZN je krs koji su bolesne jugobalije iskoristile za promovisanje svojih debilnih ideja. Odlicno se osjecam kad mi neko yebe sunce kalasijano na televiziji koju placam svaki mjesec.ASD je napisao/la: ↑18 maj 2020, 16:41Pa nije LZN primjer nekog kvalitetnog humora. Sve je na isti fazon. Radnja prepuna slučajnih slučajnosti.
Ono što ih izdvaja od većine je jako kvalitetan glumački kadar koji se sastavio. Koji je vrhunski za ove prostore.
Ima tu dosta dobrih fazona ali ima i seljakluka.
Primjer nekog kvalitetnijeg humora su Bitange i Zakon.
Sve drzavne medije pod hitno treba ukinuti. Neutralni **** moj.
Za Srbiju ne znam, a u kontaku s Hrvatima i iz njihovih priča i opisa kao da se ježe kad opisuju te zaludjele skupine..
RollMan je napisao/la: ↑18 maj 2020, 17:05Za Srbiju ne znam, a u kontaku s Hrvatima i iz njihovih priča i opisa kao da se ježe kad opisuju te zaludjele skupine..ja sam jednom pokazivao ove komične klipove ala kozarsko kolo nekidan ili ono preko vode do slobode tifusari koliko je to hardcore u Bosni ne moze gore od tog, na sta on meni odgovara vjeruj mi ovdje su jos gori, samo su manjina manjine pa to nema neki odjek. Ima i kod njih , ima u Slovenca.
Al ipak Hrvati su najdalje otisli u suzbijanju tih bolesti, ako nađem sad klip postat cu , kako u Karlovcu ja mislim bio tako neki skup i neko je isticao ili prodavao zastavu SFRJ, dolazi mu inspektor ispred kaze tipa " prema odredbi opstine toj i toj zabranjeno vam je isticanje bla bla , kazna lupam 2000 kuna i morate ukloniti to iz javnog prostora". Odo bas vidjet mogu li ovo nac, urnebesno je za gledat.
Kako glupa komunjara iz BiH razmisljaRollMan je napisao/la: ↑18 maj 2020, 17:05Za Srbiju ne znam, a u kontaku s Hrvatima i iz njihovih priča i opisa kao da se ježe kad opisuju te zaludjele skupine..ja sam jednom pokazivao ove komične klipove ala kozarsko kolo nekidan ili ono preko vode do slobode tifusari koliko je to hardcore u Bosni ne moze gore od tog, na sta on meni odgovara vjeruj mi ovdje su jos gori, samo su manjina manjine pa to nema neki odjek. Ima i kod njih , ima u Slovenca.
Al ipak Hrvati su najdalje otisli u suzbijanju tih bolesti, ako nađem sad klip postat cu , kako u Karlovcu ja mislim bio tako neki skup i neko je isticao ili prodavao zastavu SFRJ, dolazi mu inspektor ispred kaze tipa " prema odredbi opstine toj i toj zabranjeno vam je isticanje bla bla , kazna lupam 2000 kuna i morate ukloniti to iz javnog prostora". Odo bas vidjet mogu li ovo nac, urnebesno je za gledat.