Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Vecernja skola povratak upisanih prva sezona je najbolje od humora na balkanu u ovom stoljecu. I nista mi nece promijeniti misljenje.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Tu je bio genijalan.Donnie Darko je napisao/la: ↑18 maj 2020, 19:13Vecernja skola povratak upisanih prva sezona je najbolje od humora na balkanu u ovom stoljecu. I nista mi nece promijeniti misljenje.
![]()
![]()
Jel pratiš možda Prime time? Borna Sor mi je najsmiješniji lik na exyu teritoriji.
Let's talk about SIX baby!
I EU verzija je beton isto. Doduše, ima ih par tamo što su zalutali al eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni je tetak bio najjaci lik u vecernjoj skoli 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Brate gledam 5 minuta dan planeta ništa užas koliko je loše i to uletio s otvorenim umom da promjenim sebi mišljenje baš jeftino.
Da vidim oficirsku postu
Da vidim oficirsku postu
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:

Sabahudin Saša Kovačević više nego Fikro!
Oficirska posta me nasmijala kad je poceo da prikazuje crtež
A šta to im je argument kad kazu ljudi da je jeftin humor da ga ljudi ne shvataju?
A šta to im je argument kad kazu ljudi da je jeftin humor da ga ljudi ne shvataju?
Meni su BiP i TLN fleksibilnije od Pervana. Jer su imali humor na prvu, drugu i trecu. Za svakoga neki level koji je mogao uhvatiti. E sad, ako pohvatas sve onda ces stvarno uzivati. Pervan blista u humoru na drugu i trecu, moras ga uhvatit, imati veci nivo opste kulture da bi ga razumio.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
U rosickyom čuči Thompson 
Meni je najjače ovako kad Tetak, Antimon ili Blaž nešto provaljuju a u pozadini čuješ Denisa kako se guši od smijeha, to me dotuče 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tu isto ima onog sto sam gore rekao.
Sa ovim druze hitleru,spominjanjem staljina i druga tita kroz taj skec izjednačavaju komunizam i fasizam i prikazuju postupanje tih dvaju ideologija sa narodom.
U svakom slučaju ne mora nam svima biti smijesno i razumljivo,poštujem ljude koji nisu iskljucivi prema nečemu sto ne shvate ili jednostavno nije njihov stil.
Porediti TLN sa ovim budalaštinama i besmislicama tipa Pervana, LZN ili BiP je svetogrđe. Pervan je, doduše, bio smiješan u jednom momentu svoje karijere i to početnom, dok je snimao radijsku emisiju Zločesta deca.
TLN na vrhu, onda jedna veća crna rupa, pa Složna braća. Ostalo baš nije vrijedno spomena.
TLN na vrhu, onda jedna veća crna rupa, pa Složna braća. Ostalo baš nije vrijedno spomena.