Sviđa mi se na početku i ovaj tribute Jali i Bubi, Ziji mumble raper
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pitam se jesu li se tokom sexualnog cina morali okretati prema jednom određenom mjestu ???
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Katoličko desničarski Hrvatski Tjednik

- Radioglava
- Kontakt:
Postavi link. Pregledao sam na brzaka sve i ne mogu naći.Heller je napisao/la: ↑19 maj 2020, 10:33Ima klip i o tomeRadioglava je napisao/la: ↑19 maj 2020, 10:17Sjećam se lika, bili zajedno s pripremama za odlazak u Njemačku. Na YouTube kanalu izgleda kao da se vratio u BiH. Šta se desilo?![]()
Edit: nema veze, upravo naletio.
Radioglava je napisao/la: ↑19 maj 2020, 10:50Postavi link. Pregledao sam na brzaka sve i ne mogu naći.Heller je napisao/la: ↑19 maj 2020, 10:33Ima klip i o tomeRadioglava je napisao/la: ↑19 maj 2020, 10:17Sjećam se lika, bili zajedno s pripremama za odlazak u Njemačku. Na YouTube kanalu izgleda kao da se vratio u BiH. Šta se desilo?![]()
Edit: nema veze, upravo naletio.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čak i oni su protiv HDZa,ostadoše im škutori 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
koliko ovaj fowl spominje curice...
- Donnie Darko
- Kontakt:
žena je njiva vaša, radite njivama šta hoćete
danas sam naučio da je zabranjeno analno općiti sa njivom

danas sam naučio da je zabranjeno analno općiti sa njivom
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 19 maj 2020, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je razlika između analnog i vaginalnog općenja s njivom? Kako razlikovati vaginu i anus njive? Jel vagina prirodni rasjed a anus rupa koju sam iskopaš??Donnie Darko je napisao/la: ↑19 maj 2020, 11:13žena je njiva vaša, radite njivama šta hoćete![]()
![]()
danas sam naučio da je zabranjeno analno oćiti sa njivom
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet vjera i opet isti likovi, imate klix pa tamo opletite.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
a uvijek isti prvi odgovara, a onda ce se jos kobe24 prikljuciti 

Koju radio stanicu slusate u autu ? Ako slusate. Da mi je samo znat kako da namjestim ovaj Naxi Cafe u auto. Ovi lokalni su losi jbt, a hvatam 4 i po stanice bem ti auto.
Inace, pravda za Harisa !
Inace, pravda za Harisa !
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 19 maj 2020, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
https://www.klix.ba/biznis/obustavljena ... /200519053
Svaka čast Fadile. Dabogda ti onkolog bio na čekanju a familiji ti komplet trebao.
Svaka čast Fadile. Dabogda ti onkolog bio na čekanju a familiji ti komplet trebao.
Nullius in verba
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uh.Heller je napisao/la: ↑19 maj 2020, 11:22https://www.klix.ba/biznis/obustavljena ... /200519053
Kakav zakon su napravili, svaka im čast

- Marsal
- Kontakt:
Šuti bolan, dobio sam odmor 5 dana, a plaćenoHeller je napisao/la: ↑19 maj 2020, 11:22https://www.klix.ba/biznis/obustavljena ... /200519053

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Samo da se ne razvuče na 5 godina neplaćenoMarsal je napisao/la: ↑19 maj 2020, 11:25Šuti bolan, dobio sam odmor 5 dana, a plaćenoHeller je napisao/la: ↑19 maj 2020, 11:22https://www.klix.ba/biznis/obustavljena ... /200519053
Svaka čast Fadile. Dabogda ti onkolog bio na čekanju a familiji ti komplet trebao.![]()

Nullius in verba