Treba na vrijeme, da bude na nivou. Da se ne sramotimofks74 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 22:18Da nisi poranio sa titulom?feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2020, 22:12DJe se titula slavi, koliko ce osoba moc doc, je l treaju maske i distanca ?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Fasada moze cekati drugi val koroneOrangina85 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 20:54Hocemol' odmah udariti fasadu ili cemo sad u visinu koliko bude para a onda kasnije nekad fasaduTheIvicnjak je napisao/la: ↑18 maj 2020, 20:10Dva sprata sa poslovnim prostorima, a teren i tribine ce biti u potkrovlju![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Najbitnije je ugurat buregdzinicu u prostorije. Sminka i ostalo posle
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Banka, kladionica, fast food i kafić.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2020, 23:27Najbitnije je ugurat buregdzinicu u prostorije. Sminka i ostalo posle

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima da budu serveri od marmelade, a linkovi od čokolade, ja vam to obećavam.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 20:29Ja nisam sebičan kao ti, ja se zalazem za svoje ljude
Za kamere je zaduzen @Alfred, sad nam uvodi 4K rezoluciju kaze, da cemo dobiti upute za gledanje na toj sliki, da nam oci ne bi krvarile.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Zar nisi obecao, da ce sve biti od malina.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 maj 2020, 00:23Ima da budu serveri od marmelade, a linkovi od čokolade, ja vam to obećavam.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 maj 2020, 20:29Ja nisam sebičan kao ti, ja se zalazem za svoje ljude
Za kamere je zaduzen @Alfred, sad nam uvodi 4K rezoluciju kaze, da cemo dobiti upute za gledanje na toj sliki, da nam oci ne bi krvarile.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj dan prošle godine FC Sarajevo je osvojio duplu i učestvovao u Ligi prvaka.
Državno prvenstvo BiH 2019. nastavit će se narednog mjeseca, nakon što se izbjegne epidemija Corone.
I dalje smo čvrsto prvo mjesto, završimo kao što se očekuje i od navijača Sarajeva.
Mladi vijetnamski igrači bit će ovdje nakon otvaranja letova.
Prekrasan život.

Državno prvenstvo BiH 2019. nastavit će se narednog mjeseca, nakon što se izbjegne epidemija Corone.
I dalje smo čvrsto prvo mjesto, završimo kao što se očekuje i od navijača Sarajeva.
Prekrasan život.

Ide titula, ovako ili onakoMortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2020, 07:10Ovaj dan prošle godine FC Sarajevo je osvojio duplu i učestvovao u Ligi prvaka.
Prekrasan život.
![]()

Bolje ovako

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma treba ovo prekinut i proglasit nas prvacima. Evo gledam Bundes ligu, nikakvog zara nista. Fino raspustit igrace i onda pocet pripreme za Evropu, i sčedecu sezonu pod uslovom da moze publika dolazit.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Kad nasi pocinju trenirati ?
Juce su uradili testove
Juce su uradili testove
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da će i kod nas ovako biti, nažalost.
''Odlučeno je i da se niti jedan tim ne proglasi šampionom, ali je UEFA-i dostavljena lista predstavnika za evropska klupska takmičenja jer neće biti ni pobjednika Kupa.''
''Odlučeno je i da se niti jedan tim ne proglasi šampionom, ali je UEFA-i dostavljena lista predstavnika za evropska klupska takmičenja jer neće biti ni pobjednika Kupa.''
Pusti nesto od Semse Suljakovic da te oraspolozi Morteme....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I na Kipru dvije prvoplasirane ekipe imaju isti broj bodova kao i u Holandiji gdje nisu proglasili sampiona.
ZZ
Ma nek odigraju taj kup, a nama nek ide zaslužena titula i svi sretni..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nije to pijaca.
ZZ
Ma ide glasanje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Sve se to desavalo kad je rodjendan @Samozdralje . Za jednog naseg druga znam sigurno da je rodjen 19.05. , ali na njegovu srecu mngo kasnije rodjen , a ja evo u 62+ . Mozda ima jos rodjenih na danasnji dan . Da ste mi srecni svi Hz i Pitari . Naravno i drugima zelimo srece , sem u jednom segmentu . Svi drugi nek ostanu drugi dovijekaMortemHz je napisao/la: ↑19 maj 2020, 07:10Ovaj dan prošle godine FC Sarajevo je osvojio duplu i učestvovao u Ligi prvaka.
Prekrasan život.
![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Da su 2 ,3 i 4-lasirani u ovoj nasoj situaciji , titula bi im bila dodjeljena 9.3. 2020 g. I ne samo to , nego bi likovali i ponosili se time . Govorili bi da je to sasvim normalno i "prirodno" i napravili bi sprdnju od nas tipa: " Vi biste igrali , a zivoti i zdravlje u pitanju" .
HVALA TI BOZE I MAJKO STO SAM RODJEN KAO PITAR
HVALA TI BOZE I MAJKO STO SAM RODJEN KAO PITAR

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Testiranje će biti obavljeno u ponedjeljak 18. maja po najsavremenijim metodama. Trenažni proces će započeti odmah po završetku testiranja.johntravolta123 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 12:42Kad nasi pocinju trenirati ?
Juce su uradili testove
-
- Kontakt:
Sezona Prve lige FBiH prekinuta je prije dva mjeseca i kako stvari stoje neće se nastaviti. Skoro svi klubovi danas su se izjasnili da nisu za nastavak osim GOŠK-a iz Gabele koji je za nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBiH.
Međutim, izvjesno je da se sezona u ovom rangu neće nastaviti, te da će Olimpik biti putnik u Premijer ligu. Iz GOŠK-a su se odlučili oglasiti nakon što je konferencija završena, a saopštenje kluba iz Gabele prenosimo u cjelosti.
Bas bi bila komedija da se nastavi PLBiH iako vecina nas bi to zeljela , zato sto smo sportski naivni . Iskreno sad mi je svejedno . Kontam najvaznije je da dobijemo min. 2 boda za ranking u LP , a samih TITULA ce biti napretek u narednom periodu .
Uvjeren sam da ce i nagrade od Evrope biti pozamasnije , jos ako se bude igralo bez publike .
Kad bih zelio zezati komsije , ovako bih to uradio : "Mi smo za to da se titula ne dodijeli i da proslogodisnji prestavnici u Evropi budu i ove godine" .
Uh kako bi nam dodijelili i Titulu i Kup (zasluzeno) . Kad bi ovaj scenario bio , ugasile bi se mnogi (necu ih imenovati , nije komsijski) . Igrali bi 20/21 protiv amatera .
Međutim, izvjesno je da se sezona u ovom rangu neće nastaviti, te da će Olimpik biti putnik u Premijer ligu. Iz GOŠK-a su se odlučili oglasiti nakon što je konferencija završena, a saopštenje kluba iz Gabele prenosimo u cjelosti.
Bas bi bila komedija da se nastavi PLBiH iako vecina nas bi to zeljela , zato sto smo sportski naivni . Iskreno sad mi je svejedno . Kontam najvaznije je da dobijemo min. 2 boda za ranking u LP , a samih TITULA ce biti napretek u narednom periodu .
Uvjeren sam da ce i nagrade od Evrope biti pozamasnije , jos ako se bude igralo bez publike .
Kad bih zelio zezati komsije , ovako bih to uradio : "Mi smo za to da se titula ne dodijeli i da proslogodisnji prestavnici u Evropi budu i ove godine" .
Uh kako bi nam dodijelili i Titulu i Kup (zasluzeno) . Kad bi ovaj scenario bio , ugasile bi se mnogi (necu ih imenovati , nije komsijski) . Igrali bi 20/21 protiv amatera .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.