Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dobit ćemo banove 

Koliko sam upratio pišete o islamu i kršćanstvu!tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:05Tako je, neki kozojeb iz Irana je predstavnik Bosnjaka.![]()
Nije niko spominjo Bošnjake!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Ta "islamska republika "negira samu osnovu Islama.
Siti su izmijenili Kur'an Casni, ne mole se bogu na isti nacin,hazreti Aliju obozavaju kao poslanika,Neuzubilah.
Ti ako ne znas razliku izmedju Sita i Sunita ne znam zasto pises o onome sto ne poznajes.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na pogresoj si adresi, Islam i ja nebo i zemlja. Pogotovo Arapi i ostali prasinari.Rosicky je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:05Pratim sta pises dovoljno da vidim sta podvlacis ispod toga svega.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:03Pa ti si povezao prvi ovdje nacionalnost i vjeru.
Nije niko ni pricao o katolicima i muslimanima. Pricalo se o tome kako Hrvatska koristi kardinala i crkvu za promociju bolesnih politickih ideja. Bas eto nekom smeta kardinalova vjera.
Moj cilj je bila provokacija isto ko sto i ti upucujes ljudima koji nisu u Islamu.
Isto sam napadao i drugu stranu kada je bila situacija sa Busuladzicem.
Razumio sam i shvatio da je Isus govorio o jednom Bogu a ne trojstvu isto kao što sam razumio da Isus nije jeo svinjetinu, razumio sam i da je bio obrezan i klanjao se i molio Bogu a ne sam sebi,.Razumio sam da su ikone zabranjene i da nema svetaca preko kojih se moli. Razumio sam da ja odgovaram za svoja djela, ne može ih niko "oprat" za mene. Razumio sam da je Islam bliže Isusu i njegovom učenju nego kršćanstvo.
Fasisticku gamad sa herceg-bosna foruma banovati po vidjenju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne, danima se prica o uzurpaciji vjere preko crkve i drzave Hrvatske.MMM je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:10Koliko sam upratio pišete o islamu i kršćanstvu!tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:05Tako je, neki kozojeb iz Irana je predstavnik Bosnjaka.![]()
A onda se prebacuje svima koji to osudjuju da ugrozavaju katolike sto je smijesno. Boli me briga za kardinalovu vjeru, znam kakav je ispao i da je dobio podrsku iz Vatikana.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Malo besplatne edukacije za morone.
Jedan od najzabavnijih edukativnih kanala na youtubu

Al je strašno urađen u Omeru likSviuodbranu je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:11Ta "islamska republika "negira samu osnovu Islama.
Siti su izmijenili Kur'an Casni, ne mole se bogu na isti nacin,hazreti Aliju obozavaju kao poslanika,Neuzubilah.
Ti ako ne znas razliku izmedju Sita i Sunita ne znam zasto pises o onome sto ne poznajes.

Progesteron mi divlja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nigdje u Bibliji Isus nije rekao :"ja sam Bog"chily-rz je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:14
Razumio sam i shvatio da je Isus govorio o jednom Bogu a ne trojstvu isto kao što sam razumio da Isus nije jeo svinjetinu, razumio sam i da je bio obrezan i klanjao se i molio Bogu a ne sam sebi,.Razumio sam da su ikone zabranjene i da nema svetaca preko kojih se moli. Razumio sam da ja odgovaram za svoja djela, ne može ih niko "oprat" za mene. Razumio sam da je Islam bliže Isusu i njegovom učenju nego kršćanstvo.
Dok oni slijepo vjeruju da je on Bog

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
To što vi danima laprdate ne obavezuje nekog da čita, a sad je ovaj postavio neke djelove, valjda kurana, a ti si umješao Vatikan, Praljka, krstaške ratove, pa sve do ameba!tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:15Ne, danima se prica o uzurpaciji vjere preko crkve i drzave Hrvatske.MMM je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:10Koliko sam upratio pišete o islamu i kršćanstvu!tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:05
Tako je, neki kozojeb iz Irana je predstavnik Bosnjaka.![]()
A onda se prebacuje svima koji to osudjuju da ugrozavaju katolike sto je smijesno. Boli me briga za kardinalovu vjeru, znam kakav je ispao i da je dobio podrsku iz Vatikana.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Kakvog Kur'ana, lik postavio sta je vođa irana govorio

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Osuli su oni paljbu za to, ne daju da se prikazuje njegov lik, poistovjecuju ga sa Poslanikom.Osim13 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:18Al je strašno urađen u Omeru likSviuodbranu je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:11Ta "islamska republika "negira samu osnovu Islama.
Progesteron mi divlja
Hazreti Alija je bio najodaniji sljedbenik Muhameda i podjela se desila nakon njegove smrti.
Da zna koliko je ispao glup sa postavljanjem ovog sitskog djubreta sam bi de pokopao.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Kad sam ja govorio da ovu Adelu treba zenit jer ce kad tad smrsat smijali mi se ljudi, siso bi joj nozne prste ko pez bombone
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja mislim da bi vas Isus saćero sve u tri **** materne. I otišo samnom, Osketom i Maršalom na kurve i neograničene količine CG Vranca. Vjerovatno bi uživao i u blagodatima 21 st. ekstaziju, LSDu i Speedu.
A ovaj Alija ko Božo Vrećo
A ovaj Alija ko Božo Vrećo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jos je smjesnije kada pocnu pjeniti na nekakav komunizam a navodni Isus(koji je personifikacija sunca) odnosno taj nauk je promovisao socijalizam/komunizam!
Obrnuto, Crkva koristi drzavu za promociju bolesnih ideja!tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:03Pa ti si povezao prvi ovdje nacionalnost i vjeru.
Nije niko ni pricao o katolicima i muslimanima. Pricalo se o tome kako Hrvatska koristi kardinala i crkvu za promociju bolesnih politickih ideja. Bas eto nekom smeta kardinalova vjera.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sjećam se Džizs i ja se poderali tripovima na Krankšvesteru. Muhamed otišo na Kiketa budaliketa. Nemam pojma što. I par Viagri odnio.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.