Ne prozivaju ovdje vjernici ateiste nego obrnuto, ti si samo to potvrdio.
Ne vjeruju u nešto, tvrde da ne postoji ali imaju potrebu da negiraju i provociraju rasprave na tu temu,.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ti si Ateista jer vjerujes u samo jednog boga manje nego ja!
Mozda nisi znao ali vecina hadisa su nevjerodostojni,te Muslimani u 99 posto slucajeva koriste Kur'an kao izvor informacija,postoje ljudi koji cak odbijaju sve hadise
Ma znam, ali Buharijina i Muslimova zbirka su najpouzdanije i najprihvaćenije. Ovdje sam naveo hadise iz Muslimove.Salih1984 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:42Mozda nisi znao ali vecina hadisa su nevjerodostojni,te Muslimani u 99 posto slucajeva koriste Kur'an kao izvor informacija,postoje ljudi koji cak odbijaju sve hadise
I kriticari islama ,kada kritikuju koriste hadise a ne Kur'an.
Kod Hadisa se mora gledat lanac prenosioca itd da se utvrde jesul tacni hadisi,zbog toga Muslimani koriste vise Kur'an.
Ne kontam sta si zelio reci sa onim hadisimaArtetitis je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:49Ma znam, ali Buharijina i Muslimova zbirka su najpouzdanije i najprihvaćenije. Ovdje sam naveo hadise iz Muslimove.Salih1984 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:42Mozda nisi znao ali vecina hadisa su nevjerodostojni,te Muslimani u 99 posto slucajeva koriste Kur'an kao izvor informacija,postoje ljudi koji cak odbijaju sve hadise
Kod Hadisa se mora gledat lanac prenosioca itd da se utvrde jesul tacni hadisi,zbog toga Muslimani koriste vise Kur'an.
Gospa je zbog zloupotrebe narkotika. Šta se Saletu i Aci prikazivalo pa ne vidim horde da hode Gradski Park u TZ
Imam u banci trajni nalog 30km svaki mjesec na konto bolesnih.
Ono kada ateista izvlaci iz konteksta Kur'anHusika je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:58Bolje je da ne citate Kuran jer kakve se tamo grozote nalaze...Artetitis je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:49Ma znam, ali Buharijina i Muslimova zbirka su najpouzdanije i najprihvaćenije. Ovdje sam naveo hadise iz Muslimove.Salih1984 je napisao/la: ↑19 maj 2020, 19:42
Mozda nisi znao ali vecina hadisa su nevjerodostojni,te Muslimani u 99 posto slucajeva koriste Kur'an kao izvor informacija,postoje ljudi koji cak odbijaju sve hadise
Kod Hadisa se mora gledat lanac prenosioca itd da se utvrde jesul tacni hadisi,zbog toga Muslimani koriste vise Kur'an.![]()
sura 9.5
"Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je"
Cafiri imate jos malo fore do kraja svetog mjeseca...
Druže ovo je isto ko da napišeš:
Mozda ti nisi cuo/vidio isto, ali milion puta ti kvazi vjernici se doticu ateista i spoticu im to sto oni ne vjeruju.
Slažem se s ovim donekle. Ima i tu par iznimki naravno, ali ove što znam su uglavnom ortodoksne seronje koje prosipaju šuplju. Međutim isto mi smeta kad mi dođe neki bradati seljak koji je karao prije brade i krene mi srati kako sam ja loš vjernik.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], chelsea358, huupmil, sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.