Not today son
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Izvini, ja mislio Jordan igrao vise od 6 godina u NBA, moja greska. Njega nikad niko nije izbacio.lumani je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:50samo si zaboravio ,da su ti isti vise puta Brona izbacili![]()
Pa sto ga onda spominjes kao da je ovo sada sto se desava isto sto i lockout?bombaysaphire je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:55Ja koliko znam nije, ti ako imaš druge informacije rado napiši...japa je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:27Kada je to lockout bio usred play offa?bombaysaphire je napisao/la: ↑19 maj 2020, 00:29
Nešto se ne sjećam da šampioni lockouta imaju neku vrstu mrlje ...
Zato , jer postoji velika vjerojatnoća da ako se nastavi NBA da će odmah play off igrati , i to znači da neće svaki tim odigrati planirani 82 utakmice...japa je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:46Pa sto ga onda spominjes kao da je ovo sada sto se desava isto sto i lockout?bombaysaphire je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:55Ja koliko znam nije, ti ako imaš druge informacije rado napiši...
Just saying da MJ ima vise prstenova od navedenih a Bron nema od onih Koje je GOAT naveo.Volim Kada se tek tako lupa a pozadina nije poznata
Zanimljiv matchup ovako na prvu i onda skontas koliko epicno bi bilo silovanje Cousya od strane nekog potpuno drugog levela atlete iz potpuno drugog, naprednijeg vremena, i da bi vjerovatno Rose sam zabio 60 bez problema, ili bi izabrali da ga udvajaju utrajaju i Jordan bi im zabio 60.
Da su tu Rondo ili Dennis Johnson,drugacija bi prica bilaDonnie Darko je napisao/la: ↑20 maj 2020, 20:39Zanimljiv matchup ovako na prvu i onda skontas koliko epicno bi bilo silovanje Cousya od strane nekog potpuno drugog levela atlete iz potpuno drugog, naprednijeg vremena, i da bi vjerovatno Rose sam zabio 60 bez problema, ili bi izabrali da ga udvajaju utrajaju i Jordan bi im zabio 60.
Bullsi i to ubjedljivo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.