E ovo je presedan...
Štrumfovi sve znaju sta se desava oko Slobode, Čelika, Borca...
A ne znaju gdje je famozna Trafo stanica koju su gradjani , porezni obveznici platili...

E ovo je presedan...
Kako nece znati, pa jesu li slobodu izbacili u cvajtu ( vjerovatno iz slobode nisu bili za nekakav deal ), celiku uzeli bodove ( bas to kolo spor oko tuzbe i novca ), a sto se tice borca pa zna se SNSD.Vanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:23E ovo je presedan...
Štrumfovi sve znaju sta se desava oko Slobode, Čelika, Borca...
A ne znaju gdje je famozna Trafo stanica koju su gradjani , porezni obveznici platili...![]()
Ili da pojednostavimo, dok je ivica sinu stimao titule bilo je sve dobro, sad kad nema titula, pitarski je savez, odista
Dvije rak rane.
A kao do sada mu je dobroWandelanoite je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:49Jedva cekam zvanicni prekid, Mohikancu nece bit dobro.
Ozbiljno mislim da ce covjeku pozliti i da ce imati dugotrajne posljedice.sampras je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:51A kao do sada mu je dobroWandelanoite je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:49Jedva cekam zvanicni prekid, Mohikancu nece bit dobro.![]()
Samo ti tako pricaj pa kada te pastrmka ujede gdje ne treba onda ces dobro razmisliti sljedeci put sta ces napisati
On pise za dnevnicu od 15KM. Na zeljescarovoj platnoj listi se vodi kao ''uposlenik na zvanicnoj klupskoj stranici'' Malo mu je vuna sta ce biti ako gazda opet ode na godisnji a ostavi njega i lutvu same.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:55Ozbiljno mislim da ce covjeku pozliti i da ce imati dugotrajne posljedice.sampras je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:51A kao do sada mu je dobroWandelanoite je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:49Jedva cekam zvanicni prekid, Mohikancu nece bit dobro.![]()
Ne bi me cudilo da jedno jutro procitam naslov "Pokušaj atentata na Begica i Dzemidzica."
forza_juve je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:59Samo ti tako pricaj pa kada te pastrmka ujede gdje ne treba onda ces dobro razmisliti sljedeci put sta ces napisati![]()
Eto Atalante misevi.Zip je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:02forza_juve je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:59Samo ti tako pricaj pa kada te pastrmka ujede gdje ne treba onda ces dobro razmisliti sljedeci put sta ces napisati![]()
![]()
![]()
Ko navijaci Barcelone iz najboljih dana su bili![]()
forza_juve je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:59Samo ti tako pricaj pa kada te pastrmka ujede gdje ne treba onda ces dobro razmisliti sljedeci put sta ces napisati![]()
Tek sad skontas koliko su se zayebali sto nam nisu Grbavicu dali za Evropu.
Sad bi ja tebi trebo reci, Eto Mladost DK, Eto Borac BL, itd ?PappiPapp je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:05Eto Atalante misevi.Zip je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:02forza_juve je napisao/la: ↑20 maj 2020, 08:59Samo ti tako pricaj pa kada te pastrmka ujede gdje ne treba onda ces dobro razmisliti sljedeci put sta ces napisati![]()
![]()
![]()
Ko navijaci Barcelone iz najboljih dana su bili![]()
Nismo mi ti koji se bojimo Zeljeznicara nego vi
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.