FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Proglasite prvaka, da budemo nosioci i ja zadovoljan.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka smo vala aktivirali ovu priču oko europe, brzo će to a svakako nećemo igrati domaću ligu 

Joj pa kalkulacije koga dobit, koga izbjeci. Volim taj osjecaj.
Ali, prvo titulu da uzmemo.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sta je sa treninzima? Rekose u ponedjeljak testiranje i odma ce na trening koliko sam razumio, a ne vidim nikakvu sliku, nista 

To znaci da cemo i ove godine dobiti min 2 boda, ako budemo igrali LP, a hocemo ABD.SarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:53Brise nam se 1 bod, a tek one tamo godine nam se brise 0 bodova.
Znaci imat cemo bod vise sljedece godine nego ove... A ako budemo prvaci i sljedece godine, onda bi mogli skociti na preko 7 bodova za dvije godine

Znaci, samo nam tebaju tri titule zaredom

Nadam se da su nasi u razgovoru sa 6opcem podrzali prijedlog o prekidu lige, a zauzvrat trazili da nas u vrhu saveza iz reda srba proglase prvacima, ionako se samo oni i mi pitamo.
Titula nakon prekida lige bi mi bila draza nego ona dupla, u inat malim plavim aaaaaaaaaaaaaaa
Titula nakon prekida lige bi mi bila draza nego ona dupla, u inat malim plavim aaaaaaaaaaaaaaa
NEMA NAZAD
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ako imaju slabiji koeficijent od koeficijenta svoje lige za 20%, onda preuzimaju koeficijent lige ili tako nekako.THEC je napisao/la: ↑20 maj 2020, 00:24Ma nemoguce da je bolja, pa nisu igrali u evropi od sezone 2016/2017, a tad imali 4.500 koeficijentSarajevoForza je napisao/la: ↑19 maj 2020, 23:56
Tako sam i ja kontao i po tome onu tabelu napravio, ali izgleda da je ipak i Omonia bolja od nas pa nam sad treba od ovih slabijih liga da ostane sve kako je sad, a da npr u Izraelu ili Sloveniji neko drugi osvoji
https://www.uefa.com/teamsandplayers/te ... index.html
edit: evo sad vidim da je na toj gore listi stavljena u drugo pretkolo sa 5.350 koeficijentom, a zakleo bih se da sam vidio neku drugu listu gdje Omonia ima manji koeficijent od nas, i btw nezz odakle im toliki koeficijent kad nisu igrali od sezone 16/17
A njih vade apoel, apollon i larnaca, ljudi pobjeđuju u kvalifikacijama
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto, tad se obavezno siluje google

- HordasOdMalena
- Kontakt:

Djeluje Rahmanović i van terena.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Lazicu ostani da ja mogu ici

Dobru ekipu imamao bgmi, seta sto je ovo stalo sve.
Nebi imo nista protiv da Lazic ostane, ako uopste ima ikakve sanse.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Mislio sam da sam jedini...holyman je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:23Nadam se da su nasi u razgovoru sa 6opcem podrzali prijedlog o prekidu lige, a zauzvrat trazili da nas u vrhu saveza iz reda srba proglase prvacima, ionako se samo oni i mi pitamo.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Posto Besim se vraca, Lazic bi upao opet na "svoju" desnu poziciju na stoperu, uz Milicevica....
Mada ne mislim da ce ostat
Mada ne mislim da ce ostat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gurbet Osmankovic je nazalost blizu.nama,a vjerovali ili ne Veselinovic moguce da nam dodje,iskreno ne.svidja mi se nesto posebno ovo.
Samo Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znači ne dolaze, hvala brate. Ima li još neki koji treba da dođe?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Veselinovic drugi Hebibovic.
Brzoplet, u zavrsnici jak ko nana u 80 toj godini
Brzoplet, u zavrsnici jak ko nana u 80 toj godini
To bi bio posljednji ekser u kovceg NK Zeljeznicar. Ja ne bih imao nista protiv da dodju obojica, narocito Osmankovic koji je jos uvijek mlad i ima potencijal za buducu zaradu. Veselinovic mi se svidja iz razloga sto je jedan od rijetkih okomitih krila, kojima nije toliko potreban bek da bi otvorio stranu. Jukic mi se cini kao slican profil igraca, tako da ne znam koliko bi bilo potrebe za Veselinovicem, ali u svakom slucaju podrzavam. Bayern je godinama dominirao tako sto je najbolje igrace protivnika uzimao, makar oni zavrsavali i na klupi (Frings, Borowski...)
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, BungaBum, ErosViverosViv, hazarder, Jadnimi, johntravolta123, napoleon72, Rodman, Seipronto, Sinfoc1986 i 98 gostiju.