Ima glumica ona Maja. Super djevojka/žena.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bagra zelena.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj Kadrija Kolic je daleko najveci kriminalac od svih njih izgleda 

To se znalo onog dana kad su uzeli CIK...Virtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:26Zeleni ološ će odgoditi izbore, sve im yebem kriminalno.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cik-do- ... /200520056
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sad bi nešto napisao al naljutiće se Sandžaklije Derdiyok i SlušalicaDonnie Darko je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:05Ovaj Kadrija Kolic je daleko najveci kriminalac od svih njih izgleda![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bilo je jasno da je Sandzo cim je kod Senada rekao ono da je autoritativna osoba. Doduse i po akcentu se odma moglo skontat.
Jako bahat, bezobrazan, lažov. Treba ga deportovati nazad u Srbiju ako mu se šta dokaže.
Nullius in verba
Ljudi moji ošišao sam se na kratko skroz, ali ne skroz ko prošli put kad sam sa Bellerina skratio na Maldinija, znači mašinica je radila prvi put još nekad od osnovne, kucam na vrata mati otvara kaže "izvolite"

Još skinuo naočale
Pita me žena hoćemol na keca ili dvicu, ja je gledam ko tele ne kontam šta mi govori

Još skinuo naočale

Pita me žena hoćemol na keca ili dvicu, ja je gledam ko tele ne kontam šta mi govori

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dobrodošao u klub, sjedni ugodno se smjestiOsim13 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:35Ljudi moji ošišao sam se na kratko skroz, ali ne skroz ko prošli put kad sam sa Bellerina skratio na Maldinija, znači mašinica je radila prvi put još nekad od osnovne, kucam na vrata mati otvara kaže "izvolite"![]()
Još skinuo naočale
Pita me žena hoćemol na keca ili dvicu, ja je gledam ko tele ne kontam šta mi govori![]()

Ja sam tako prije 3 godine.Osim13 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:35Ljudi moji ošišao sam se na kratko skroz, ali ne skroz ko prošli put kad sam sa Bellerina skratio na Maldinija, znači mašinica je radila prvi put još nekad od osnovne, kucam na vrata mati otvara kaže "izvolite"![]()
Još skinuo naočale
Pita me žena hoćemol na keca ili dvicu, ja je gledam ko tele ne kontam šta mi govori![]()

Nullius in verba
Oske mani taj lijevi logo nije nas Hare gej.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesu li vama dvojici, sandžaklije djevojke tamburali?
Ne razumijem ovaj duboki kompleks.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sandzaklije se generalno posmatraju kao fejk bosnjaci, isto kao i ovi nasi srbi u srbiji i hrvati u hrvatskoj ali nikako da shvate. Polomise se da budu pravi srbi i hrvati.
Bošnjaci Bosne su inače miljama ispred Bošnjaka Sandžaka, poznati po svojoj iskričavoj inteligenciji, nadaleko poznati po poštenju i nepotkupljivosti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisam to rekao.
-
- Kontakt:
Sandzak je stotinama godina bio dio prvo Bosanskog Kraljevstva, a zatim i dio Bosanskog pasaluka u sklopu Osmanskog carstva.
Dakle stoljecima dio Bosne do Berlinskog kongresa 1878.
Nasilno odvojeni. Sandzak nije bio dio Srbije niti se taj narod tako osjeca. To su Bosanski muslimani, Bosnjaci koji su pod okupacijom Srbije i Crne Gore vec skoro 150 god. Na isti nacin kao i veliki dio BiH danas.
Upravo zbog takvog stava kao tvoj, ostacemo robovi, kmetovi velikih sila i susjeda, porobljen narod, podjeljen u svakom smislu.
Ali zna Bosanac na cemu svemir stoji, dobro je neko jednom ovdje napisao.
Do nestanka.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Saberi se kralju, ja samo pricam o tome kakav sam dojam ja dobio i uzivo posmatrajuci odnos ljudi prema njima a i online. Jednostavno kad dodje neko iz Sandzaka u Sarajevo, on je stranac tu. Takav je osjecaj i tjt iako bi oni mozda voljeli da je drugacije. Isto kao sto ce i ovi u Srbiji i Hrvatskoj pogotovo ako su u nekom konfliktu uvijek reci ovim nasim wannabe srbijancima i hrvatima da su bosanci.
Ostacemo robovi velikih sila jer smo mala zemlja
Pa jedan malo veci dio Istanbula ima vise stanovnika od cijele BIH
Pa jedan malo veci dio Istanbula ima vise stanovnika od cijele BIH
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 4 gosta.