A bosnjo bio malo trotoara blokirao i neko odmah policiju zvao.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A bosnjo bio malo trotoara blokirao i neko odmah policiju zvao.
Nemoj loriya da ti zovem
Ma ja mu tada dao zvanicnu stranicu da prati (ne)zaposlenost i broj (ne)zaposlenih.
Sumjnam da je isto kad nemas vozacku uopste, i kad imas neku koja je istekla prije par mjeseci, a u jeku pandemije nisi u mogucnosti da je prevedes.RiNo je napisao/la: ↑20 maj 2020, 14:12Ne znam zašto se igrate sa tim stvarima kad košta samo €35 i bude za dvije sedmice. Znači može se za vrijeme godišnjeg odmora prevesti ili koristiti gradski prijevoz dok ne bude gotovo.
Imam radnog kolegu švabu što je vozio bez vozačke 3 godine i sad mu sve došlo na naplatu, imao saobraćajku prije par sedmica, mora platiti popravak auta, troškove suđenja, odvjetnika, vozačku itd... ispod €6000 neće proći.
Ceka se par sedmica, bar ovdje kod mene.
Danas me policija zaustavila...redbull93 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:13Danas odem u mediamarkt kupiti laptop, haj reko da ne dajem kes uzet cu Finanzierung na godinu 80-90e mjesecno, yebes ga necu ni osjetiti. Kad ciko kaze nisi kreditno sposoban, a yebem ti reko sad necu nikako. A prije toga me pitali sve sto su mogli kao da dizem 100 000. Nisu normalni jbt, jel se ko susretao sa tim?
Jesam ja prvu godinu kada sam dosao. Htio neke stvari da uzmem i sve procedura bla bla 3 sata birao sta da uzmem, kada sam dosao na finansiranje kaze ti si godinu dana ovdje. Trazili mi vizu na 3 godine da imam. Uzmem papire, poderem i na amazonu sve narucimredbull93 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 21:13Danas odem u mediamarkt kupiti laptop, haj reko da ne dajem kes uzet cu Finanzierung na godinu 80-90e mjesecno, yebes ga necu ni osjetiti. Kad ciko kaze nisi kreditno sposoban, a yebem ti reko sad necu nikako. A prije toga me pitali sve sto su mogli kao da dizem 100 000. Nisu normalni jbt, jel se ko susretao sa tim?
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 12 gostiju.