Ako mu treba kakav plugin ili neka skripta neka se javi

i ja se javljam uradicu mu magazin temu dzabaluka da bar malo ozbiljnije izgledaSoulEclipsee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:56A stav.ba Word Press theme![]()
![]()
Ako mu treba kakav plugin ili neka skripta neka se javi![]()
Ja mislim da mu je Google Adsense banovao račun za ovu nakaradnostdejavu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:59i ja se javljam uradicu mu magazin temu dzabaluka da bar malo ozbiljnije izgledaSoulEclipsee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:56A stav.ba Word Press theme![]()
![]()
Pa napisi to...SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:11Ja mislim da mu je Google Adsense banovao račun za ovu nakaradnostdejavu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:59i ja se javljam uradicu mu magazin temu dzabaluka da bar malo ozbiljnije izgledaSoulEclipsee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:56A stav.ba Word Press theme![]()
![]()
Al fkt
Čime se sve služe bože sačuvaj a vidi postova na forumu hahha nadam se da se neki nisu upalili ,mogu i ja na svom sajtu napisati primjer : FKS nemaju hljeba da jedu i šta bi postigao ? Samo bi se ofirao kao ovajAko misli da će ovako zaraditi nešto prevario se, ne radi se to tako
![]()
Naveo sam primjer,a moj je sajt Gaming, TechVanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:19Pa napisi to...SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:11Ja mislim da mu je Google Adsense banovao račun za ovu nakaradnostAl fkt
Čime se sve služe bože sačuvaj a vidi postova na forumu hahha nadam se da se neki nisu upalili ,mogu i ja na svom sajtu napisati primjer : FKS nemaju hljeba da jedu i šta bi postigao ? Samo bi se ofirao kao ovajAko misli da će ovako zaraditi nešto prevario se, ne radi se to tako
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka vam druga rijec džabaluk...dejavu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:59i ja se javljam uradicu mu magazin temu dzabaluka da bar malo ozbiljnije izgledaSoulEclipsee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 15:56A stav.ba Word Press theme![]()
![]()
autor teksta
Ne znam cemu cudjenje, kad je bilo!?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 20 gostiju.