MI bi da se prvenstvo nastavi, ali da niko ne ispadne

Je li to opet Blaževic nesretan...?
Koji ste vi mazohisti...
Ima li vece bijede od vijetnamskih kur.ava i torprstaša iz BL ? realno.
Pa dajemo vam mogucnost da docekate stogodisnjicu, a onda ce vam leci milion od UEFA-elet3 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:53Ima li vece bijede od vijetnamskih kur.ava i torprstaša iz BL ? realno.
Vec mjesecima ta dva kluba na sve nacine opstuiraju nastavak lige![]()
A sta cu drug...
Kakva dijagnozalet3 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:53Ima li vece bijede od vijetnamskih kur.ava i torprstaša iz BL ? realno.
Vec mjesecima ta dva kluba na sve nacine opstuiraju nastavak lige![]()
Gledamo i mi tebe kako se svaki dan koprcaš oko Želje, pukušavaš na silu ismijavati najveci klub države al ne ide, 99% postova ti je u vezi tog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 17:12A sta cu drug...
Gledam vas kako se koprcate, kako lažete sami sebe i cvrsto vjerujete u to, a onda molite bivse igrace da vam doniraju koju markicu da bi kako tako preživjeli...
Ismijavali ste Celik, ismijavali ste Slobodu,ismijavali ste Velež i sve se vrati drug moj plavi...![]()
Za neke je to djavolji posao...Protuusluga covjecanstvu.
I trebate da gledate...Pokusavam vam otvoriti oci...Ali nekad se treba i umiti da krmeljine ne zalijepe trepavice...let3 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 17:17Gledamo i mi tebe kako se svaki dan koprcaš oko Želje, pukušavaš na silu ismijavati najveci klub države al ne ide, 99% postova ti je u vezi tog kluba.Vanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 17:12A sta cu drug...
Gledam vas kako se koprcate, kako lažete sami sebe i cvrsto vjerujete u to, a onda molite bivse igrace da vam doniraju koju markicu da bi kako tako preživjeli...
Ismijavali ste Celik, ismijavali ste Slobodu,ismijavali ste Velež i sve se vrati drug moj plavi...![]()
Ljudi te sažaljevaju, smatraju da si beznadežan mentalni slučajtužno je to zbilja.
Kako stvari stoje necete ni igrati jer licencu samo na prevaru možete dobiti
Ograde...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.