Ko je vama kriv sto ste vi novinari hahajahaha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja uspjevam bitiDrape je napisao/la: ↑20 maj 2020, 16:50Koliko je spojivo biti jedan predani musliman i biti bosanski nacionalista? Musliman ne može biti protiv onih koji su mu donijeli islam pa makar i kao osvajači, musliman smatra da je islam najbolja stvar koja mu se dogodila. On neće slaviti bitku kod Bileće u kojoj je Tvrtkov vojvoda Vlatko na čelu bosanske vojske do nogu potukao Osmanlije muslimane, ali može li reći za sebe da je patriota onaj kome smetaju Tvrtko, Vlatko i nezavisna država Bosna koja se bori protiv napadača?
Je li ovo ona iz Doboja ?
Kada ti je Dodik vrhovno bozanstvo naravno da imas i neke povlastice sto si pripadnik te religije
Tamo je sniman Dawn of the Planet of the Apes.
Srbi su izasli iz carstva kad i miSviuodbranu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 17:17Opcenito u momentu kada se Srbija borila za nezavisnost, Osmansko carstvo je bilo napadnuto sa svih strana. Pogotovo u momentu kada su je i dobili.
A onaj pojas iza Bašigovaca, Lukavica-Tupkovići-Gračanica
U totalno vlasništvo.Osim13 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 17:29Mi smo se pokazali u ovih 30ak godina nezavisnoti, mi samostalno živLJeti ne znamo. Jendostavno, ušlo u dnk. Upropastili smo sve što se moglo upropastiti, zemlja propada pred očima. Huseine, ne gledaj šta rade.
Predlažem da se objavi oglas na olx, nek nas neka sila uzme pod svoju teritoriju. Tipa UK što ima na sve strane nekakve zemlje nek i nas uzmu. Pjevaćemo kraljici, slati joj kešovinu al će i oni nama napraviti sistem vrijedan života. Ili još bolje, da budemo europska teritorija SAD-a, nek ovdje srokaju neku nuklearnu elektranu i zayebavaju čitavu Europu, bili bi bogati sila.
Ma samo Svabija da nas kolonizira ponovo prijatelju, sve ostalo je smijesno.Osim13 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 17:29Mi smo se pokazali u ovih 30ak godina nezavisnoti, mi samostalno živLJeti ne znamo. Jendostavno, ušlo u dnk. Upropastili smo sve što se moglo upropastiti, zemlja propada pred očima. Huseine, ne gledaj šta rade.
Predlažem da se objavi oglas na olx, nek nas neka sila uzme pod svoju teritoriju. Tipa UK što ima na sve strane nekakve zemlje nek i nas uzmu. Pjevaćemo kraljici, slati joj kešovinu al će i oni nama napraviti sistem vrijedan života. Ili još bolje, da budemo europska teritorija SAD-a, nek ovdje srokaju neku nuklearnu elektranu i zayebavaju čitavu Europu, bili bi bogati sila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.